Şimdi Ara

Eren Bülbül'ün annesi konuştu.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.mynet.com/haber/guncel/eren-bulbulun-annesi-isyan-etti-ne-tepki-aldi-da-gitti-oraya-3197173-1

    Dostlar kadının konuşmasına bakılırsa bu çocuğun vefatında büyük ihmal var.



  • “Eren’e en son ‘Fındıktan sonra bir bak etrafı bir kolla’ dedim. O da bana ‘Anne ben gelemem bir daha buraya korkarım’ dedi. Ben dediğimde korktu da; bunlar Eren’e ne dedi de korkamadı? Ne tepki aldı da gitti oraya?”



    Doğru bir soru.. Askerler, Eren’den ihbarı aldıktan sonra çocuğu yine yanlarında götürüyorlar? Veya hadi götürdüler diyelim, aracın içinde falan saklasaydılar?



    FETÖ tasfiyesi adı altında yüzlerce yetenekli, becerili subayların da atıldığı bir gerçek. Kesin bu Eren’in yanındakiler de beceriksiz, torpille girmiş AKP askeri tiplerdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı şu ; Eren'i durmadan neden arıyorlar. Gerekli tedbiri almak gerekirken koskoca komutan 15 yaşındaki çocuktan bilgi alıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren'in annesi diyor ki;

    quote:

    CAN GÜVENCESİ İSTİYORUZ

    Yetkililere seslenen ve Eren’in oraya neden getirildiğinin cevabını istediğini dile getiren gözü yaşlı anne Ayşe Bülbül, şöyle konuştu: “Geldiler ifadeler bitmiş. Eren’in oraya neden getirildiğinin cevabını istiyorum. Yetkililer sorsun soruştursun. Benden ifade alanlar sadece benim yanıma gelmedi kızlarım da yanımdaydı. Benim evim soyulsun önemli değil ‘Ormanın dibinde ben can güvencesi istiyoruz’ dedim. Hiç böyle bir adalet olur mu? Ben yalnız değilim çoluk çocuğum var. Bunlar ne olacak. Ben 30 sendedir oradayım. Yetkililerden tek isteğim çocuğumun oraya götürülme nedenini bana bulsunlar. Benim çocuğum şehit olmak isterdi ama askerde şehit olmak isterdi, kapının önünde değil. Bende en çok yara açan babası olsaydı bu iş böyle olmazdı, olamazdı. 18 ay önce babasını kaybettim ondan sonra da Eren’imi kaybettim. Cumhurbaşkanıyla görüştük. Ne arzun varsa temin edeceklerini söyledi. ‘Eren’in kanını yerde bırakmayacağım’ dedi. Ne desin başka. Önce can güvenliği istiyorum sonra da Cami’deki bir çocuk oraya niye bir daha gitti?”



    Ülkede can güvenliği olmadığını söyleyen ve adalet için yürüyen Kılıçdaroğlunu eleştirenler, iyi bakın bu gözü yaşlı anaya.
  • Civitas Terrana kullanıcısına yanıt
    bu yorumu atmadan önce karadeniz insanın tanımanız lazım.
  • Tornado of Souls kullanıcısına yanıt
    bütün fetöcüler almanyada rahatlar oraya gitsin madem bukadar korkak, ama gitmez yapanlar arkadaşları birilikte iyi salladıkları kişiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.