Bildirim
Erdoğan zirvenin yıldızıydı !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Benim de anlatacağım çok şey var da malum korkuyor insan.
_____________________________ Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) -
Çalış derken işteş bir fiilden bahsetmiyorsun değil mi?
O karikatürü biliyorum, ''geldi yine canına yandığım'' gibisinden bir şey söylüyor._____________________________ Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk) -
-
Bir basamak ileride olmakla zirve.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
oo bakiyorum da artik anlik fotolardan medrt umar hale gelmissiniz.
ee tabi sende haklisin gsyh nin dolar bazinda %10 kuculdugu gaberini konu acamayacagina gore boyle anlari yakalayip mutlu olup kendi kendinize bi hallere giriyorsunuz.
tayyip irda nasil bir turk halkini temsil ediyor. bir yilda hasilasi %10 kuculmus vergilere bogulmus kisi basi gelir 10bin dolarin altina inmis ama ayni zamanda 2023 te kisi basi gelirin 25 bin dolar olacagina inanan bir halki temsil ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Diğer nedenleri elediğinizde geriye kalan gerçeğin ta kendisidir. -
Ne obama ne Merkel hiçbiri görünmüyor
16:9 gökdelenlerinin yanındaki gecekondu gibi kalmış garipler
Bizimki artık dünya lideri değil;
Dünyanın tek lideri
quote:
Orijinalden alıntı: iniyesta
Ne obama ne Merkel hiçbiri görünmüyor
16:9 gökdelenlerinin yanındaki gecekondu gibi kalmış garipler
Bizimki artık dünya lideri değil;
Dünyanın tek lideri
Benimki daha buyuk_____________________________ MADDE 1: Türkiye devleti bir cumhuriyettir.
MADDE 2: Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir.
MADDE 3: Türkiye devleti, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir. Bayrağı, şekli kanununda belirtilen, beyaz ay yıldızlı al bayraktır. Milli marşı İstiklal Marşı’dır. Başkenti Ankara’dır.
MADDE 4: Anayasa’nın 1 inci maddesindeki Devletin şeklinin Cumhuriyet olduğu hakkındaki hüküm ile, 2’nci maddesindeki Cumhuriyet’in nitelikleri ve 3’üncü maddesi hükümleri değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif edilemez. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hlksnrr -- 8 Mayıs 2020; 18:58:13 >_____________________________ 
-
https://www.youtube.com/watch?v=1kCtxwgjZZ8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Atatürk
-
vay be uzun adama bak nasılda gölgeliyor milleti işte ingilizce bilmeyen dünya liderimiz buda liderlik yanı varsa tabi 
_____________________________ Ne Mutlu Türk'üm Diyene. -
-
Çekemeyenler nasıl da çatlamışlar.
Kısmet artık bir dahaki sefere dünya lideriniz kılıçdaroğlu na._____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
quote:
Orijinalden alıntı: sistemli adam
Kısmet artık bir dahaki sefere dünya lideriniz kılıçdaroğlu na.
neyini cekemeyecez yahu. 1300tl asgariye kg i 40 tl yedirdikleri eti mi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Diğer nedenleri elediğinizde geriye kalan gerçeğin ta kendisidir. -
Hayırlı işler olsun merkezdekilere selamlar
quote:
Orijinalden alıntı: sistemli adam
Kısmet artık bir dahaki sefere dünya lideriniz kılıçdaroğlu na.
Açlıktan ağzın kokuyor hala gelmiş AkParti Sempatizanlığı yapıyorsun._____________________________ -
AAllah boy vermiş gerisini koy vermiş _____________________________ Vurucu Tayfa
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ay ışığı plaj yorumlar
- ittihat ve terakki ingiliz elçisinin arabasına at
- atik ailesi vergi
- beyza & burak şahin neden yok
- züber sağlıklı mı
- afet ve acil durumlarda gonderilen uyari mesajlarini almak icin cihazinizin 112.kanalini kullanim kilavuzunda belirtildigi gibi aktif etmeniz gerekmektedir.afad b001
- tesla premium bağlantı
- ipad air m4 ne zaman çıktı
- yeşil nasim
- eminevim yeni düzenleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler