Şimdi Ara

Erdoğan: 'Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
6.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yav yeter biraz bırak şu akp genel başkanlığı sıfatını da cumhurbaşkanlığı yap beeee
  • Şu saat kaç oldu twitter adresi para mı veriyor? Niye onun haberlerini yayınlıyorsunuz?
  • Yazık, çok yazık! Uğraştığı şeylere bak!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maalesef ki bu işler İmamoğlunun aleyhine olacak. Siz ne kadar dalga geçseniz de RTE; "gidin kendinizi Allah için köprüden aşağıya atın" dese atlayacak bir kitle var. İmamoğlu iptal edilen seçimden sonra , yeni seçim için akp seçmenine oynadı daha çok, farkettiyseniz. RTE sahneye çıkınca o seçmende tekrar AKP'ye kayacak. Çünkü herşey üst üste geldi. Tokat olayı , vali olayı, İsmail Küçükkaya olayı. Hepsi son 2-3 haftada oldu. RTE de bu yüzden zaten konuşmaya başladı. En uygun zaman bu zaman olduğu için.

    50 kere söyledik İmamoğlu canlı yayın işinde yanlış yapıyor diye ama buradakiler dahil herkes karşı çıktı. Son 1 hafta çok önemli İmamoğlu daha ileride oynaması lazım oyunu. Pazar ziyaretleri ne kadar etkili kelimelerle anlatılamaz. Muhtarlarla toplantılar yapıp iş adamları ile buluşacağına durmadan pazar gezse yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağdurumda mağdurum, seçimlere kadar mağduriyet yaratma çabaları bunlar ama kusura bakmayın millet bunları yemez artık.
  • böyle tehdit vari dili cumhurbaşkanına yakışmıyor olmamış artık yeter sayın imamoğlunu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz ardından türkiyenin cumhurbaşkanlığını da ekrem imamoğlunu istiyoruz
  • bu adam iyi değil gerçekten chp hep halkı birbirine kırdırdı diyo zillet illet diyip kin nefrete sevk eden milleti bendim sanki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi requaizen -- 19 Haziran 2019; 1:8:50 >
  • Bir ülkenin bir şehrinin belediye başkanlığı ile Fransası, Yunanistanı, İngilteresi, ABD si, İslam dünyası vs ilgileniyorsa Cumhurbaşkanı tabiki ilgilenecek. Sanki tarafsızmış gibi konuya girerek İnsanların aklıyla oynamaktan vazgeçin artık....Ancak kendiniz gibi düşünenleri etkileyebilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suç bunda değil bunu başa getiren malum kesimde.Oldum olası tayyibe suç bulmam.Silah zoruyla bana oy atıp yetki verin demiyor.Çoğunluğun hoşuna gidiyorki devamlı başta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayzeb

    Bir ülkenin bir şehrinin belediye başkanlığı ile Fransası, Yunanistanı, İngilteresi, ABD si, İslam dünyası vs ilgileniyorsa Cumhurbaşkanı tabiki ilgilenecek. Sanki tarafsızmış gibi konuya girerek İnsanların aklıyla oynamaktan vazgeçin artık....Ancak kendiniz gibi düşünenleri etkileyebilirsiniz.
    Peki devlet imkanlarını ve cb forsunu kullanarak parti propagandası yapmak, muhalefete yüklenmek nasıl oluyor? Adil mi sence? Aynı durumun tersi size olsaydı ne derdiniz?

    Bu sorulara dürüstçe cevap verebilir misin?
  • manşetleri gördüm, sadece Küçükkaya'nın bir x-ray'den geçen görüntüsünün fotoğrafı var başka bir şey yok. Düzgün kanıt getirin eleştirelim de sadece belirli belirsiz bir fotoğraftan ne dememizi bekliyorlar?
    Ayrıca Erdoğan gündemi kendisinin belirlediğini de itiraf olmuş oldu böylece. Tüm havuz medyasının manşetleri bu konuyla ilgili çünkü
  • 742793 kullanıcısına yanıt
    Yav sen de ne kasıyorsun be birader. Vali olayıymış, tokat olayıymış eeeeee?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortak yayına katılmak kararı aldıklarında bir işler çevirdiklerini herkes anlamıştı zaten. Şimdi o oyunun ne olduğunu anlıyoruz. Saçma sapan olayları göstererek kendilerini mağdur göstermek istiyorlar.

    Kendi tabirleri ile tek cevap var. ''Atı alan, Üsküdarı geçti''.

    Hadi size eyvallah..
  • Bir an "Kabataş görüntülerini nihayet yayınlıyoruz" diyecek sandiniz degil mi?

    Ben de diyorum nereden tanıdık geliyor bu söylem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Partili Cumhurbaşkanı olayı bence demokrasiye aykırı bizim ülkede demokrasiye aykırı bir çok şey var gerçi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.