Şimdi Ara

Erdoğan ve AKP Mülteci Karşıtlığına Karşı Aktif Mücadeleye Başlıyor ( MİT Devrede)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boşuna Tıklama (@bosunatiklama) on Xtwitter
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Düzensiz göç, yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı MİT'in radarına girdi."
    https://twitter.com/bosunatiklama/status/1745070848082423959

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Düzensiz göç, yabancı karşıtlığı ve İslam düşmanlığı MİT'in radarına girdi."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 10 Ocak 2024; 20:33:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mülteci karşıtlığından %48 i içeri mi atacaklarmış?

• Düzensiz göçe karşı olmak ne zamandır beri suç?

• Vatanını savunup, korumak istemek ne zamandan beri suç olmuş?

• Halkı kin ve düşmanlığa tahrik maddesinin update edilmiş versiyonunu çıkaracaklar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • işsizlik

geçim sorunu

ev kiraları

düzensiz ve nereden geldiği belli olmayanların GELİŞ AMAÇLARI ????

KUR-daki SON GAZ anlamsız yükselişin sebebi

gıda sektöründe fiyat ve içerik tutarsızlığı

hastanelerde doktor veya sağlık görevlisinin kalmayışı (1 tıp öğrencisi sorunsuz 6 yıl da mezun olur uzmanlık tecrübe derken bu süreç 15 yıl üstüdür)

vergi rekortmenleri neden isimlerini saklar.. yıllarca manukyan bu ülkede vergi rekortmeni çıktı diye alay konusu olmuş idi.. kendileri iktidara geldiklerinde YÜZSÜZLER Listesi vardı o liste ne oldu ?

bunlara çözüm için bir kurul veya heyet oluşturuldu mu ?

az önce bir video seyrettim.

kendisinin hataylı olduğunu ve ekonominin çok iyi olduğunu.. geçinemeyenin köye gidip ekim dikim yapmasını söyleyen bir bayanın sözlerine cevabtır..

ekim dikim yapacam bir arziye sahip değilim ama istanbuldan mecbur kalarak köy gibi bir yere taşınmak zorunda kaldım.. ve ev sahinin bazı şartlarını yerine getirmek karşılığında 50m2 olmayan bir eve şuan 5bin lira kira veriyorum.. kış için 1 ton odun fiyatı 5500 lira ve o odun da yaş ağacın odunu. belediye çeşmesinden akan suyun kireç oranından bahsetmiyorum bile

bir emekli olarak köy de yaşamaya çalışıyorum sadece

başka bir videoda bir genç 25bin lira maaş ile çalıştığını ve aldığı maaşın yeterli olmasına rağmen GEÇİM YARDIMI için devletden yardımı aldığını söyledi.

emekli olarak defalarca yardım talebinde bulundum bütün bakanlıklar yardım talebimi red etti.

aralık 18 2023 itibari ile aldığım emekli maaşım 9100TL dir.

dolayısı ile; 25bin lira maaş olan o gence o yardımı yapan bakanlığı nereye kime şikayet etmem gerekiyor ............................. dolayı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosuntosun -- 11 Ocak 2024; 4:18:44 >

• Yabancı düşmanlığı, ırkçılık anayasal suçtur. Seçimden sonra daha etkin mücadele gerekecektir.

Türkiye'de açıktan yabancı düşmanlığı yapılıyor. Ve bu düşmanlık artık kutsanıyor. Avrupa'da açıktan düşmanlık yapanı kodese tıkamasalar ne olur. Örneğin bır ırkçı çıkıp sokaklarda yabancıları tahrik edip ben Almanım diye başlayıp Alman nutukları çekse ne olur. Tüm Türkler defolup gitsinler diye başlayıp Türk nefretini yaysa neler olur?

Mültecilerin neden olduğu sorunları yabancı düşmanlığı olarak kusan zihniyetin kökü kazınmadığı sürece orta vadede kaos kaçınılmazdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 11 Ocak 2024; 15:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.