Şimdi Ara

Erdoğan Ümmete Allah'ın Bir Lütfudur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ümmetin, milletin sesi ve nefesi olduğunu belirterek "Olmasaydı milletin nefesi kesilecekti" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ümmetin, milletin sesi ve nefesi olduğunu belirterek, "Eğer Tayyip Erdoğan olmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti, mazlum milletlerin nefesi kesilecekti. Yeniden nefesi tükenmek üzere olan milletlere, ümmetlere, ülkemize nefes aldırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Beyaz Hareket Derneği tarafından Grand Cevahir Otel'de "Recep Tayyip Erdoğan Sempozyumu" düzenlendi.

Eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Türk, İslam ve Dünya Siyasetindeki Yeri ve Önemi" başlıklı sempozyumun ilk oturumunun moderatörlüğünü yaptı.

Bağış, bugün sadece Türkiye'de ve Ortadoğu'da değil dünyada insanlık tarihi açısından çok kritik bir dönemden geçildiğini söyledi.

Belki haritaların yeniden gözden geçirildiğini, belki 1. Dünya Savaşı'nın 100. yıl dönümünde kartların yeniden dağıtıldığını, dünyadaki güç odakları arasında net fark edilemeyen kıyasıya bir bilek güreşi yaşandığını ifade eden Bağış, "Böyle bir süreçte dünya en ağır ekonomik krizlerden birini yaşarken, ülkesini krizden etkilenmeden çıkarabilen bir lider, batı medyasının sistematik olarak yalanlarla, iftiralarla hedefe koyduğu bir lider, kendi ülkesinde dış odakların piyonu olmuş paralel ihanet çetesinin hedefindeki bir lider, milletin vicdanında ağırlanıp, müebbet muhalefete mahkum olmuş siyasilerin hedefindeki bir lider, milletinin gönlünde taht kurabiliyor." diye konuştu.

- SİYASETTE 30 YIL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ise 40 yıllık siyasi hayatının 30 yılını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçirmenin büyük bir onur olduğunu belirtti.

"Tayyip Erdoğan anlatılmaz ancak yaşanır" diyen Ataş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Tayyip Erdoğan'ı yaşamak gerekiyor. Kelimeler kifayet etmiyor ki anlatalım, nasıl anlatacağız? Cümleler yeterli değil, onun için diyorum yaşamak gerekir. Recep Tayyip Erdoğan ile 1985 yılında tanıştım. Refah Partisi Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak yeni bir oluşumun içerisindeydik. Elektriklerimizin olmadığı, sularımızın akmadığı bir ilçe binasında, yeni oluşturulan yönetimle il başkanımız sıfatıyla ilçe teşkilatımıza gelmişti. Ondan sonraki siyasi yolculuğumuz, bugüne kadar geldi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, il başkanlığı döneminde çok şey öğrendiklerini aktaran Ataş, "Cesareti, kararlılığı, titizliliği, disiplini, mütevaziliği, güler yüzü... İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecinde günlük programlarını hazırlardım. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmamız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışkanlığı, disiplini, başarısı bize hamdolsun bugünleri yaşattı. Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Seçim Koordinasyon Merkezinde görev yaptım. 2002 Genel Seçimlerine geldik, hapishane boyutu var. 4 ay 10 gün hapishanede yattı. Biz de tabiri caizse dışarıda yattık. Haftanın 3 günü ben Pınarhisar'a gidip geldim günlük ziyaretçilerin takibi için. Cezaevinden çıktıktan sonra ismi konulmamış bir yeni oluşumun çalışmalarına başladık. O çalışmalarda görev alan 17 kişiden birisiyim. Ben partinin resmi kurucu üyesi değilim ama fiili kurucu üyelerinden bir tanesiyim." ifadelerini kullandı.

- "ERDOĞAN, ÜMMETİN VE MİLLETİN SESİDİR"

Ataş, 2003 yılının mart ayında ayında Siirt'te yapılan seçimlerde, Seçim Koordinasyon Başkanı olarak görev yaptığını anımsatarak, şunları kaydetti:

"13 yıl SKM başkanlığı süresi içinde üst kurulda en kıdemli insanlardan birisi benim. O kurulun üyeleri her seçimde değişirdi, biz değişmeden devam ettik Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte. Nihayet Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yaşadık. O seçimde ben SKM Başkanıydım. Allah'a hamd ediyorum ki Büyükşehir Belediye Başkanlığı, milletvekilliği, dolayısıyla Başbakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yürüten, yöneten kişi olarak kendimi çok şanslı addediyorum. O şerefi bize lütfettiği için Allah'a hamdediyorm. Onun için diyorum Tayyip Erdoğan yaşanır, anlatılmaz. Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan ile çok güzel hatıralarımız var. Tayyip Erdoğan ümmetin sesidir, milletin sesidir, milletin nefesidir, ümmetin nefesidir. Eğer Tayyip Erdoğan olmasaydı, milletimizin nefesi kesilecekti, mazlum milletlerin nefesi kesilecekti. Yeniden nefesi tükenmek üzere olan milletlere, ümmetlere, ülkemize nefes aldırdığı için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.

Bu başarılar kendiliğinden gelmedi. Sayın Cumhurbaşkanımız gerek Büyükşehir Belediye Başkanlığında, gerek Başbakanlığı gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde gecenin bir saatinde şantiye denetimini yapan bir liderdir. Gecenin bir saatinde, hizmetlerin yürütülüp, yürütülmediğini denetleyen kimliktir o. Gecenin bir saatinde, bir fakirin kapısını çalıp, halini, hatırını soran bir insandır o. Gecenin bir saatinde kimsesizlerin kimi olma özelliğini üzerinde, bütün yüreğinde taşıyarak o kimsesizlerin kimi olmaya çalışan kimliktir o. Gecenin bir saatinde seccadesine kapanıp, gücünün yetmediği yerlerde Allah'a yalvaran duamızdır o bizim. Onun için ona bizim sahip çıkmamız, göz bebeğimiz gibi korumamız gerekiyor. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan bu millete, bu ümmete Allah'ın bir lüftudur. Böyle bir imkan, böyle bir fırsat her zaman ele geçmez."

http://www.milliyet.com.tr/-erdogan-olmasaydi-milletimizin/siyaset/detay/2216727/default.htm

• Erdoğanın bana hiç bir faydası yok

Tek başına yaşayan, babası vefat, annesi ayrı, kirada kalan, iş bulamayan bir öğrenciyim ve bana eğitim kredisi bile çıkmadı. 500 küsür harç ödemediğim için okula devam edemiyorum ama elin arap suriyelisi gelip üniv. okuyor (ELHAMDÜLİLLAH) (!)

30 yaşıma gelincede askerde keklik gibi avlanırım. Hani benim gençliğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meksika erkeği -- 27 Mart 2016; 17:32:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kadar pohpohlanmasina ragmen iyi akil sagligini kaybetmiyor.

Normal bir insanin dayanabilecegi is degil.

Bizim hepimizin içinde zübüklük olmasa, bizler de birer zübük olmasak, aramızdan böyle zübükler büyüyemezdi. Hepimizde birer parça olan zübüklük birleşip işte başımıza böyle zübükler çıkıyor. Oysa zübüklük bizde, bizim içimizde. Onları biz, kendi zübüklüğümüzden yaratıyoruz. Sonra, kendi zübüklüklerimizin bir tek Zübük’te birleştiğini görünce ona kızıyoruz(...)
    Aziz Nesin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırdır kıyamet falan mı kopuyor?

Orijinalden alıntı: potur

Bir devrin baslangici bu adam millet hala goremedi islam birligi islam para birimi islam ordusu bunlari bekliyorum az kaldi

Çok beklersin daha.

• Olmasaydık.....
    Olmazdı.......

Olmasaydık ;

Gemileri, villaları, kupon arazileri.....

Yatları, katları....

Yandaşları, yalakaları

Olmazdı.

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Allah ona sağlık versin, başımızdan eksik etmesin, ömrümden alıp ona versin.

Merhaba hocam cuma gununku kuponunuz tuttumu ?
    http://forum.donanimhaber.com/m_109504314/f_//tm.htm#109504314

• Malesef kıymet bilmiyor bazı insanlarımız. ALLAH yolunu açık etsin ulu liderimizin.

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Malesef kıymet bilmiyor bazı insanlarımız. ALLAH yolunu açık etsin ulu liderimizin.

her gün 1 şehit? (en az)

Orijinalden alıntı: meksika erkeği

quote:

Orijinalden alıntı: akıllıçoççuk

Malesef kıymet bilmiyor bazı insanlarımız. ALLAH yolunu açık etsin ulu liderimizin.

her gün 1 şehit? (en az)

Onun aklı başka yerlerde. Kaale bile alma.

Bir devrin baslangici bu adam millet hala goremedi islam birligi islam para birimi islam ordusu bunlari bekliyorum az kaldi

Birbirini kesen Araplar mı birlik olacak?
    Birbirine tahammülü bile olmayan İslâm (suç insanlarda din de değil) alemi mi?

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Niye olmasin

quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Niye olmasin

İnsanlar İslâm ı uygulamıyor ki
    Birbirini tekfir ilan edip öldürmeyi hak görüyor sadece.
    Sevgi ve hoşgörü hakim olsa İslâm birliği çoktan kurulmuştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 27 Mart 2016; 19:55:08 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.