Şimdi Ara

Erdoğan: 'Türkiye'de yaşayamam' diyenlerin biletini alıp, göndermek lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye'de, İstanbul'da yaşayamam diyenlerin hayata küsmüş olduğunu" söyledi ve "Bunların bilet paralarını verip göndermek lazım. Çünkü bunlar ülkemize yük." dedi.

    Erdoğan ayrıca Kosova Başbakanı Ramuş Haranidac'a "Ne zamandır darbe yapmaya gayret edenleri korumaya başladın?" diye seslendi.

    AKP Pendik İlçe Kongresi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan yazar Cemil Meriç'in "Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını yaşatmayanlardır" sözlerini hatırlattı .

    Cumhurbaşkanı "Bazılarının burayı yaşanmaz bulup yurtdışına gitmeyi söylediğini duyuyorum. Eğer Türkiye'de yaşamayı kendine yük sayanlar varsa aradıkları dünya burası da değil, Türkiye'de yaşamayan hele hele İstanbul'da yaşayamayan biri hiçbir yerde yaşayamaz. Türkiye'de, İstanbul'da yaşayamam diyenler ülkemize değil hayata küsmüş demektir. Bunların bilet paralarını verip göndermek lazım. Çünkü bunlar ülkemize yük" diye konuştu.

    'Atatürk yaşasa seni partinin başında tutmaz'
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da seslenen Erdoğan "Şu an Mustafa Kemal Atatürk yaşasa seni o partinin başında tutmaz. Gazi Mustafa Kemal yerliydi, milliydi. Sen ne milli ne yerlisin sen gayrı millisin. Şu anda da mahkemedesin hesabını vereceksin, ve yanında taşıdığın Pensilvaya uşaklarının hesabını da vereceksin. Onlara nasıl bir profil oluşturduğunuzun da hesabını vereceksiniz. Oyunlarınızın da hesabını vereceksiniz. Öyle laf ola beri gele yok." dedi.

    Erdoğan'ın gündeminde Gülen yapılanmasının üyeleri olduğu öne sürülen altı Türk vatandaşının yakalanıp, Türkiye'ye getirilmesi de vardı. Erdoğan operasyonun ardından İstihbarat Örgütü Şefi ve İçişleri Bakanını göreden alan Kosova Başbakanı Ramuc Haradinaj'ı eleştirdi.

    'Haranidaj'a sert eleştiri'

    Cumhurbaşkanı Erdoğan "MİT Kosova'da 6 tane FETÖ'cüyü paketleyip getirdi. Ey Kosova Başbakanı ne zamandan beri darbe yapmaya gayret edenleri korumaya başladın. Sen ki o Kosova'yı ikinci sırada tanıyan bir ülkeyi. Biz ikinci olarak tanıdık sizi. Kosovalı kardeşlerim bunun da hesabını verdirecektir sana. " dedi.

    Erdoğan Pendik'teki parti kongresinden önce de İstanbul Yeditepe Bienali'nin açılış töreninde Ayasofya Müzesi'nde konuşmuştu.

    Erdoğan "Tepeden inmeci baskıcı ve jakoben anlayışın bugün de sözüm ona sanat çevrelerinde devam ettiğine şahit olunduğunu" ifade eden Erdoğan "Bu tepeden inmeci anlayışın bugün de bazı sanat çevrelerinde devam ettiğine inanıyoruz. Kendi ideolojilerini paylaşmayan sanatçılara yönelik en şiddetli saldırılar yine bunlardan geliyor." demişti.

    'Çatlayın, patlayın, AKM'yi yıktık"
    Erdoğan "Gezi olaylarına destek vermeyen sanatçıların neler yaşadıklarını biliyoruz. Bunlar milletimizden yedikleri onca şamara rağmen akılları başlarına toplamıyorlar. Gezi'de yaptıklarını Afrin için bölgeye giden sanatçılarımıza yaptılar. Bugün aynı ahlaksızlığı aynı haydutluğu sergilediler. Sanatçılarımızın Mehmetçiğe moral vermesine dahi tahammül gösteremediler. Sırf yerli milli duruş sergilediler diye edilmedik hakaret bırakmadılar. Bunların lümpen mahalle kabadayılarından faydaları yoktur." diye konuşmuştu.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca "AKM için de çok bağırdı Geziciler. İstediğiniz kadar bağırın çatlayın patlayın yıktık. Aynı şeyi Ankara'da yaptık. Cumhuriyet tarihi boyunca bir tane eser ortaya koyun be. Demek ki bizi beklediler." ifadelerini kullanmıştı.

    Kaynak:http://www.bbc.com/turkce/43606619







  • Hayır yani belli bir kitle ülkede rahatsızlık duyuyor ve bir cbnin verdiği cevap resmen begenmiyorsan git fazlalıksın diyebiliyor. Yine sokak ağzı ve basit dil kullanmış.Sonra troll kitle gaza geliyor begenmiyorsaniz gidin avmler full hebele hubele diyor onlari cekiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden başvuruyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki gideceğimiz yerde vatandaşlık verecekler mi? Öyle birşey olsa ilk başvuran olurum. Ne et fiyatı ne benzin ne zamlar derdim olur. Öyle bir fırsat verilsin biz gidelim sonra burayı isterse suriyeli, iranlı falan doldursun yiyin birbirinizi bana ne?
  • tayland bileti istiyorum please
  • Gidiyorlar zaten,dil bilen ve az biraz meslek bilen kaçıp gidiyor...
  • Reis bizi Kanada'ya veya Avustralya'ya gönder
  • sığınmacı olmak isteyenler bence bu sözleri kanıt olarak kullanabilirler siyasi baskı altındayım diye
  • Vize pasaport kalacak yer dahilmi yetkililerden aciklama bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyen gitsin diyeceğine, bir saniyeliğine neden beğenmiyorlar diye düşünsene!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • upsewen kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey var mı ya?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustang_88

    Öyle bir şey var mı ya?



    tabii ki avrupa ülkelerine, kanadaya ülkende herhangi bir yönden baskı altında olduğunu kanıtlarsan sığınmacılık hakkı alabiliyorsun. tabii ki böyle ufak tefek şeylerle değil, harbiden baskı altında olman lazım. sadece kanıt olarak sunulabilir yani bu, bir şeyle kimse almaz. kabul edildikten sonra da vatandaşlık veriliyor.

    bir de şöyle bir şey var, ülkende fiziki olarak değil akli olarak da sağlığının kötüye gidebileceğine inandırırsan yine şansın var
  • Almanya tarzi bir ulke "sart aramadan herkesi aliyoruz" dese ne olacagi belli.

    Istanbulda yasayip yasanmayacagini denemek kolay. Ailesini alip birkac ay o evi asgari ucretle gecindirmeyi calissa da insanlar gorse nasil yasaniyormus diye.
  • Hemen derhal başvuru merkezleri açıklanmalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir 15 milyon nüfus olmus. Yasanacak hal kalmamış. Sehri rezil et, betona boğ. Sonra da beğenmeyen gitsin de. Ne güzel....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimi ve oğlumu bir süreliğine eşimin memleketine gönderiyorum. İkisinin uçak biletinin bana maliyet 8.500 TL (Yazı ile sekizbinbeşyüz Türk Lirası). Tayyip Başgan'dan isteğim, bilet parasını ödemesi değil, 2.250 Amerikan Doları ile 2.250 Türk Lirasını eşitlemesidir.
  • Reis sen beni isveç vatandaşı yap yeterki.Bileti falan ben kendim alırım
  • Yahu aklıma takıldı bu almanyada fransanda avrupadaki gurbetçiler kendi yaşadıkları ülkenin seçimlerinde sol partilere ama TR seçimlerinde akepe oy atan dönekler ya şimdi acaba bunlar akepe vasıtasıyla mı gittiler avrupaya hakkaten bize de o kolaylığı sağlasın akepe EU pasasportu olan bi ülke vatandaşlığı sağlasın akepe sözüm söz ben de o dönek dediklerim gibi akepeye oy atacam. şaka lan şaka ben o kadar dönek değilim lan bukalemun gibi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Gidiyorlar zaten,dil bilen ve az biraz meslek bilen kaçıp gidiyor...

    Sanırım sizde ikisi yok

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: addidas_85


    quote:

    Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

    Gidiyorlar zaten,dil bilen ve az biraz meslek bilen kaçıp gidiyor...

    Sanırım sizde ikisi yok

    Biri hariç var...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.