Şimdi Ara

Erdoğan'nın Edirne ziyareti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün bildiğiniz gibi Erdoğan Edirne'ye geldi. Hayatımda görmediğim kadar polisi Erdoğan'nın gelişyle görmüş oldum. Helikopterler, konvoylar falan düşünün siz maliyeti... Bu adamın bir yeri bile ziyaret emtesi ülkeye ne kadar masraflı olduğunu düşündüm, hiç bir şey yapmasa sarayında otursa paramız cebinde () kalır.

    Erdoğan buraya yeni açtırdığı millet kıraathanesini ziyaret edecekti güya. Millet kıraathanesi dediğim de eski ilahiyat fakültesini millet kıraathanesine dönüştürmüşler. Sağ olsun TOBB Balkanların en büyük ilahiyat fakültesini üniversitemize yeni yaptırdı.

    Dün millet kıraathanesine ilim yayma cemiyetinden, bilmem ne derneklerinden adamları toplamışlar tabi onlar da öyle kolay seçilmiyor kimlikleri alınıp istihbarata gidiyor elene elene en temizleri alınıyor. Dün bunları orada toplamışlar, gün boyu da kıraathanede bekletmişler ama ne gelen var ne giden. Rte bunları sallamayıp mitingini yapıp gitmiş.

    Biraz da konuşmalarını dinleyeyim dedim neler sallayacak diye tek haklı bulduğum konu Edirne belediyesınde değişimin şart olduğu. Buradaki belediye kesinlikle çok başarısız ve buradaki chpliler de çok rahatsızlar. Nasıl akpliler kendilerini mecbur hissediyorsa buradaki kesimde chp için öyle düşünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.