Şimdi Ara

Erdoğan ile Beraber Kılıçdaroğlu da mı Büyük Orta Projesine Çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Büyük Ortadoğu Projesi’nde : “Bir daha 1 Mart 2003 tezkeresindeki gibi sonuçla karşılaşmamak için Türkiye’deki köklü ve güçlü partilerin, ılımlı İslamla kucaklaşmasını sağlayacak çabalar yoğunlaştırılacaktır.” (Kaynak: Muaviye’den Erdoğan’a Din ve Siyaset, s. 255)

    BOP’ta hedef nedir?

    CHP’yi ve MHP’yi BOP eşbaşkanı çevresinde yeniden örgütlemek! BOP eşbaşkanına muhalefet etmesi gereken partiler ya onun koltuk değneği olmuş yada hainler ile işbirliği yaparak halkın nefretini üzerlerine toplamışlardır.
    BOP için model ülke kabul edilen Türkiye’nin laik ve Kemalist yapısını kırıp orayı din fanatizmine teslim olmuş bir Orta Çağ toplumuna çevirmek...

    Yine, bölgede bir Kürt devletinin yolunu açmak...
    ABD; işte bu planı adım adım devreye sokmuş; köklü ve güçlü muhalefet partileri olan CHP’yi de MHP’yi de AKP’nin yedek lastiği haline getirmiştir.


    Devlet Bahçeli de Amerikancı “Ilımlı İslam Projesi” için devşirilerek AKP’nin destekçisi haline sokulmuştur.

    İŞTE BAZI BELGELER
    Amerikan gizli belgeleri Deniz Baykal’ın Amerika tarafından bir engel gibi görüldüğünü ortaya koyuyor. Bu nedenle de onun yerine partililerin uygun bulacağı bir isim arıyorlar.

    Ve Kemal Kılıçdaroğlu ismi böylece ortaya çıkıyor.

    Peşinden de ünlü kaset kumpası devreye sokuluyor.

    Bu yakıcı gerçeği bazı CHP’liler bir türlü anlamak istemiyorlar. Önce şurada ne yazıldığını bir öğrenin:

    quote:

    APRIL 22, 2008

    TURKEY: CHP CONVENTION TO AFFIRM BAYKAL’S

    DEATHGRIP ON PARTY



    Reference id: 08ANKARA746

    Cable time: Tue, 22 Apr 2008 07:26 UTC

    Origin: Embassy Ankara

    “Baykal’s decrepit chairmanship undermines the argument that the all-powerful “deep state” pulls the strings in Turkey - booting Baykal and installing even a marginally more presentable opposition leader would be a more effective weapon against Erdogan’s ruling Justice and Development Party (AKP) than military or judicial pressure.”


    Bundan sonra da Amerikan derin devletinin Wikileaks’ta yayımlanan şu belgesine bir göz atın:

    Origin, Secretary of State (United States)

    Cable time, Mon, 1 Jun 2009 14:56 UTC

    4) (C) WHAT IS CHP LEADER DENIZ BAYKAL’S HOLD ON THE PARTY? ARE THERE ANY POSSIBLE THREATS TO BAYKAL’S LEADERSHIP INTERNALLY? IF SO, ARE THOSE INDIVIDUALS RECEIVING OUTSIDE SUPPORT AND IN WHAT FORM? WHAT GIVES ANY PROSPECTIVE CHALLENGERS THE HOPE THAT THEY MIGHT FARE BETTER THAN PREVIOUS CONTENDERS?

    5) (C) WHAT IS BAYKAL’S RELATIONSHIP WITH CHP PARLIAMENTARY WHIP KEMAL KILICDAROGLU? HOW DOES THE CHP VIEW KILICDAROGLU’S ELECTION RESULT IN THE ISTANBUL MAYORAL RACE? WHAT MEASURES MIGHT BAYKAL BE CONSIDERING TO DEFEND HIMSELF AGAINST KILICDAROGLU’S POPULARITY?


    Kaynak:http://wikileaks.org/cable/2009/06/09STATE55869.html

    Özetleyelim: Amerikan yönetimi, CHP’yi ele geçirmek için BOP gereği bir plan yapmış, bunun sonunda da güvenilir isim olarak Kemal Kılıçdaroğlu bulunmuş, kendisine medya desteği sağlanmış ve partinin başına oturtulmuştur.

    GÖREVİNİ YAPTI

    Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini CHP’nin başına geçiren ABD ne istedi ise yerine getirdi.
    Akp ve yandaş medya tarafından adeta bir şamar oğlanına çevrildi. Pkk ve fetö'ye destek olduğu söylemlerine cevap bile vermedi.
    Düşünün ki CIA belgelerinde “Bunları koruyalım!” denilen Kürtçü isimleri genel başkan yardımcısı haline getirdi. Sorosçu ve Fethullahçıları, Atatürk’e soykırımcı diyenleri bile kendi eliyle Meclis’e soktu.

    Daha da önemlisi, AKP’nin yürüttüğü Kürt açılımı isimli yıkım projesine her fırsatta destek verdi. “Meclis’e getirin biz de destekleyelim” dedi.
    Bölücü HDP ile “demokratik blok” kurmaya kalkıştı. Halkı bu partiye oy vermeye çağırdı.
    Erdoğan ile Beraber Kılıçdaroğlu da mı Büyük Orta Projesine Çalışıyor?


    KİM BU HAİN?

    BOP'ta CHP’nin yeri yok gibi görünse de vardır… ABD; Türkiye’de ılımlı İslam dediği kesimleri iktidara getirebilmek için laiklerle gerektiğinde, geçici işbirliği yapılabileceğini benimsemiştir.
    BOP’un uygulanabilmesi, yani Türkiye’nin parçalanabilmesi için antiemperyalist zihniyette olan laiklerle de mücadele yapılacaktır. Bu görev de Kılıçdaroğlu’na verilmiştir. Onun seçimlerde, “Laiklik karın doyurmuyor!” diye konuşması dinci kesimden oy talebiyle değildir; laikliğin toplum için işe yaramaz bir şeymiş gibi gösterilme politikasındandır.

    PKK, siyasal uzantısı HDP üstünden Yeni CHP ile müttefik haline getirildi. Kılıçdaroğlu’nun işaretiyle Yeni CHP’li sözde gençler grubu; Kobani’ye gitmiş; Suriye PKK’sı PYD’ye açık destek vermiştir.

    Ulusalkanal.com.tr’de Turhan Özlü’nün yazdıklarından da anlıyoruz ki Kılıçdaroğlu PYD’yi “kendi vatanını kurtarmak için örgütlenmiş bir oluşum” gibi kabul ediyor.
    15 CHP milletvekiliyle HDP’liler Barış Bloku adı altında birleştiler ve Bakırköy’de miting dahi yaptılar.

    Bu HDP-CHP işbirliği, BOP gereği ABD’den gelen talimatın sonucudur. CHP’nin tepesinde şu an, bir kısmı ılımlı İslamcı, bir kısmı da etnik Kürtçü bir kadro var. Bunların görevi CHP’yi iktidara taşımak değil; bölgedeki Amerikan planlarına uygun hareket eden bir özel örgüt gibi kullanmaktır. Böylece halkın gözünde düşen CHP seçimlerde Akp'nin oy kaybını engelleyecektir.
    CHP hainlerin sığınağı haline gelmiştir.
    Kılıçdaroğlu'nun başkanlığı ile Pkk ve Fetö'ye kucak açan CHP, vatan hainlerini de bünyesinde barındırmaktadır.
    Erdoğan ile Beraber Kılıçdaroğlu da mı Büyük Orta Projesine Çalışıyor?


    Bütün bunlar Kılıçdaroğlu geldikten sonra olmuştur. Atatürk'ün partisi hiç bu kadar aşağılanmamıştır.
    Tek adam CHP'si, Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde, her gün biraz daha uzaklaştı milletten.
    Erdoğan ile Beraber Kılıçdaroğlu da mı Büyük Orta Projesine Çalışıyor?


    Koltuğa Yapışan Muhalefet

    Parti içinde "istifa" sesleri yükselen CHP ve MHP basiretsiz politikalarına ve oy kaybetmelerine rağmen "tek adamlık" tan vazgeçmemişlerdir. Bahçeli ve Kılıçdaroğlu adeta görünmeyen bir el tarafından koltuklarına çivilenmişlerdir. CHP'de Muharrem İnce ve Emine Ülker Tarhan'ın eleştrilerine ve istifa çağrılarına rağmen Kılıçdaroğlu kılını bile kıpırdatmamaktadır.
    MHP'de ise Meral Akşener, Sinan Oğan, Ümit Özdağ gibi isimlerin başa geçmesini engelleyen ve hatta partiden ihraç eden bir koltuk sevdalısı bulunmaktadır.




    http://www.guncelmeydan.com/pano/chp-ye-amerikanci-tuzak-soros-un-yeni-gozdesi-kilicdaroglu-t26901.html
    https://www.aydinlik.com.tr/kose-yazilari/2016-aralik/kilicdaroglu-nun-belgeleri
    http://www.aydinlikgazete.com/bop-partisi-yeni-chp-makale,61096.html
    https://tr.wikipedia.org/wiki/1_Mart_tezkeresi







    ‘Hayır’cı gözüküp ‘evet’e çalışan Kılıçdaroğlu
    Evet’e yüklenen Anadolu, terör konusunda duyarlı…

    Güneydoğu’daki evetçiler ise terörden çok çekmiş ve artık yeter diyenler.

    Farklı kitleler gibi görünseler bile, Türk ve Kürt evetçiler, teröre karşı duruşta yan yana geldiler.

    Bu duyarlılığa karşın Kılıçdaroğlu, PKK terörünü ve FETÖ konusunu inatla görmezden geldi. Böylece, koruyuculuk yapar duruma geldi. Daha da kötüsü, bu terör örgütleri ile CHP’nin bağlantılı gösterilmesine bile ses çıkarmadı. Bu tehlikeli durumu, 16 Şubat 2017 tarihli “Hayır için Kılıçdaroğlu İstifa Etmeli” başlıklı yazımda dile getirmiştim. Buyurun okuyalım:

    “Üstüne üstlük Kılıçdaroğlu bu suçlamalara doğru dürüst cevap bile veremeyecek. Verir ise FETÖ ve PKK’nın arkasında duran Amerika’yı gücendirmekten çekinecektir. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu, bizim “Muaviye’den Erdoğan’a Din ve Siyaset” adlı kitabımızda gösterdiğimiz gibi, Büyük Ortadoğu Projesi’nin hayata geçirilmesi için ABD tarafından CHP’nin başına getirilmiştir. Bu komplonun ayrıntılarını daha önce çok yazdım.

    Bu yüzden, FETÖ ve PKK’ya açıkça karşı çıkacak biçimde, AKP’nin bu iki terör örgütüne yaptığı katkıları bu Kılıçdaroğlu anlatamaz, anlatmayacaktır. Bugüne kadar anlatmadı da...”

    ERDOĞAN’A CEVAP VEREMEDİ

    Gördünüz: Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasayı çiğneyerek tam bir taraf haline gelerek hayır diyecekleri, PKK ile FETÖ ile eş gösterdi.

    Peki bu suçlamaya karşı Kılıçdaroğlu ne yaptı?

    Başını eğdi, duymazdan geldi.
    Kılıçdaroğlu, AKP-FETÖ bağlantılarını, AKP’nin PKK temsilcileri ile yürüttüğü açılım pazarlıklarını belgelerle ortaya koymaktan özenle kaçındı. Böylece kökü Amerika’daki iki terör örgütünü kötüleyen durumuna düşmek istemedi.

    Yine kampanya sürecinde bu nedenle:

    | Ankara’da resmi bayrakmış gibi göndere çekilen Kürdistan bayrağı rezaleti konusunda sessiz kalmıştır.

    | Amerika’nın Suriye’yi bombalamasına laf dememiştir.

    | Erdoğan’ın Yahudi lobisi ile pazarlığını bile eleştirememiştir.

    Bu yüzden de referandum işini hep akademik tarzda ele almış; evetçileri ikna etmek yerine zaten hayır diyeceklerle zaman doldurmuştur.

    AKP’LİLER, ALEVİLİK ÜSTÜNDEN VURDU

    Üstüne üstlük bu referandum çalışmasında AKP’liler Kılıçdaroğlu’nun Alevi oluşunu çok sıkı biçimde kullandılar. Bunu meydanlarda dile getirmediler ama kendi aralarında, “Bir Kızılbaş’a mı oy vereceksiniz?” diye başlayan sıkı konuşmalar yaptılar.

    Acı ve ayıp ama bu bir Türkiye gerçeği… Sünni çoğunluk, Alevi bir siyasetçiyi kendisine neredeyse hasım gibi görüyor.

    Kılıçdaroğlu; bu yönüyle de CHP için bir ayakbağı halindedir. Bunu CHP’deki Alevi kökenli delegeler de artık görmeliler:

    Eğer 2019 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimine Türkiye, Kılıçdaroğlu yönetimindeki bir CHP ile giderse, hiç kuşkunuz olmasın ki Tayyip Erdoğan kolayca seçilecektir.

    CHP’liler harekete geçerek partiyi PKK’cı ve FETÖ’cü Kılıçdaroğlu kliğinden kurtarmalıdır.
    https://www.aydinlik.com.tr/kose-yazilari/riza-zelyut/2017-nisan/hayir-ci-gozukup-evet-e-calisan-kilicdaroglu?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 22 Nisan 2017; 18:52:3 >







  • Göz önüne sunulan adamlar zaten onaylardan geçmiş kişilerdir. Cem Toker'i araştırın misal o onayı almamış kişilerden.

    Adama, bana kalsa sizi her hafta programıma çağırmak isterim ama yasaklı listemdesiniz diye yorum yapmış büyük bir kanaldaki sunucu.

    Deniz beyde Abd tarafından kullanılmış ve sonrası için saha dışına gönderilmiştir. Baykal yapacağını o dönemde afla yaptı zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Nisan 2017; 9:46:38 >
  • Ok kabul ettim. Esas Bop esbaskani ile ilgili raporlari da koy lutfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ikide bir kılıçtaroğlu demeyin bu bir parti seçimi değil " ciler gelir şimdi
  • Eren erdemın iran çıkışı farklı yalnız , o sırada islam teşkilatından bırının konusmasını aktarıyordu
  • Gılıçdar aynı zamanda CHPyi halk gözünde itibarsızlaştırma projesiydi, başarılı oldu.
  • Bop eş başkanları kim? Biri reis kendisi söylemişti. Diğeri kim sevgili aktroll? Yahudi cesaret ödülünü ne için vermişlerdi reise?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kk gizli akpli ve rte için çalışıyor
  • mhp onca zamandır danışıklı dövüş yapıyormuş,yüzünü son dönemlerde belli etti,mhp'nin başına geçecek olan adamı ele geçirdilerde diğer partiler kalmış mıdır sizce?

    kılıçdaroglu neden istifa etmiyor sebebi ne,chp'ye kazandırdıgı tam olarak ne?


    kokuşmuş düzen işte,halk olarak ülkenin bize ait oldugunu sanıyoruz,ama tam olarak bize ait değil,biz o yanılsama ile çalışan vatandaş görünümlü köleleriz,milyonlarca suriyeli alınması için bize soruldu mu?,biz onay verdik mi?

    başkalarına hizmet edecekler diye olası bir karışıklıkta bize karşı militan kesilecek olan canlıları yaşadıgımız ülkeye aldılar(yaşlılar
    çocuklar,kadınlara lafım yok)

    bu dünyanın öteki yüzüde var elbette.

    Birgün tekrar bagımsız olacagız buna inanıyorum,çok eski dönemlerde olan gibi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geranimo486 -- 21 Nisan 2017; 23:1:23 >
  • Bop Eşbaşkanı Rte mi vermiş bu görevi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iktidarıda muhalefetide Amerikaya çalışıyor.Bizde zannediyoruzki yönetici seçicez ülkeyi yöneticek.Aksi Amerika önümüze lider sunuyor ikisinden birini seçin diyor.Ülkemizdeki politikacıların sahibi amerika ve şirketler.Onlar izin vermeden kimse başbakan olamıyor galiba.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Hitler Türkleri severdi hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali222

    Ok kabul ettim. Esas Bop esbaskani ile ilgili raporlari da koy lutfen

    Kılıçtaroğlu bu ülkede muhalefet yok denmesin ama muhalefet çok da güçlü olmasın diye bop'un yerleştirdiği bir isim
    Bahçeli Milliyetçilerin sola kayıp Akp' den daha ağır gelmesini engellemesi ve Akp'nin işi düştüğünde yardımcı olması için oraya getirilen bir isim
    Demirtaş zaten amerikanın kurup üstümüze saldığı sözde kürt haklarını savunan özde Türkiye'yi bölme planları olan amerika ve pkk ortaklığına destek çıkması ve o kitleyi diri tutması için getirilmiş bir isim
    Erdoğan için de rahmetli Erbakan diyeceğini demiş bize birşey demek düşmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mimar SaNAN -- 22 Nisan 2017; 1:56:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Why me???

    Bop eş başkanları kim? Biri reis kendisi söylemişti. Diğeri kim sevgili aktroll? Yahudi cesaret ödülünü ne için vermişlerdi reise?

    Şerefli isen ak troll olduğumu kanıtla.
    Okuma ve anlama engeliniz mi var? Zaten oraya:
    ""BOP eşbaşkanına muhalefet etmesi gereken partiler ya onun koltuk değneği olmuş yada hainler ile işbirliği yaparak halkın nefretini üzerlerine toplamışlardır.""

    yazdım. Bop sadece başkandan ibaret değil, bunlarda yardımcıları işte.
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    hitler hakkında bi bilgim yok,yorum yapamayacağım
  • Kk soros'un piyonudur. Y-Chp 10 yılda bop'a büyük hizmetler etmiştir. Kk'nın O koltuga nasil geldigini biliyoruz.



    Ayrıca baykal'ı kimse aklamaya kalkmasın Rte siyasi yasaklı döneminde meclise giremiyordu kanunu Baykal'ın destegiyle degistirip milletvekili yaptilar. Bugunlere baykal sayesinde geldi..



    Bahceliye zaten söz yok akp ne zaman sıkışsa yetişir.



    Her taraf sarılı uyumaya devam.

    --

    Amaç ülkeyi batırmak değil benligimizi yok etmek. Ülkeyi batırmak gibi bir girişimde halk uyanır. Bundan korkuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyor ya da anlamak istemiyor galiba. BOP eşbaşkanının zaten Erdoğan olduğu biliniyor, adam burada onun haricinde diğer muhalefet partilerinin başkanlarının da bu planın bir parçası olduğunu anlatmak istiyor. Bazıları gelmiş burada eleştiriyor, aktroll diyor. Kimse bana Kılıçdaroğlu'nu, Bahçeli'yi savunmasın( Demirtastan hiç bahsetmiyorum bile). Ayrıca kabullenmek istemeyenler de bana aktrolleri hatırlatıyor. Bari siz Akplilerin yaptığı gibi yapmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuraya bir de " ben bop eşbaşkanıyim. Allah ameriga askerini korusun" Diyen bir erdoğan çizelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elonardo

    Kk soros'un piyonudur. Y-Chp 10 yılda bop'a büyük hizmetler etmiştir. Kk'nın O koltuga nasil geldigini biliyoruz.



    Ayrıca baykal'ı kimse aklamaya kalkmasın Rte siyasi yasaklı döneminde meclise giremiyordu kanunu Baykal'ın destegiyle degistirip milletvekili yaptilar. Bugunlere baykal sayesinde geldi..



    Bahceliye zaten söz yok akp ne zaman sıkışsa yetişir.



    Her taraf sarılı uyumaya devam.

    --

    Amaç ülkeyi batırmak değil benligimizi yok etmek. Ülkeyi batırmak gibi bir girişimde halk uyanır. Bundan korkuyorlar.



    Kardeş sen yanlış anlamışsın.



    Yazıda Erdoğan'a doğru düzgün muhalefet etmediği için BOP'a destek verdiği yazıyor.

    Yani zaten kafadan Erdoğan'ın BOP'un eşbaşkanı olduğunu kabul ediyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Kendi senaryolarını yazıyorlar. Ayrıca Ortadoğu'da şu anlık Turkiye gibi bir muttefike ihtiyaçları var. Ortadoğu'da müdahale etmedik ülke kalmayınca sıra bize gelecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.