dsadadjşasdk bi de senin gibiler çıktı piyasaya ülkeyi yok etmek mi istiyonuz olm |
ERDOĞAN GENE KAZANABİLİR (5. sayfa)

-
-
Doğuştan kör birini 20 yıl boyunca s.ksen gözü açılırdı. Bu milletin açılmadı.. Artık Hükümeti asla eleştirmiyorum. En iyi dönemdeki padişahlar bile böyle yaşamadı.
-
AKP Eylül 2022 de seçim yapsa %30 larda oy alır.
Fakat bu ekonomi politikası 1 yıl daha sürer ve zamanı olan 2023 te seçim yaparsa oyları %20.
Dün CB ilk kez hayat pahalılığı dayanılmaz noktaya geldiğinin farkındayız, açıklaması yaptı.
Bu açıklama bir geri sayım sayacıdır.
1 yıl kaldı. Bu süre içinde seçimi kazanacak hamleler yapmaları lazım.
Bu tabloyla AKP-MHP seçim kazanamaz.
-
erdoğan adaylığını açıkladı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ümit Özdağ var. Artık tek bir muhalefet yok.
Kesinlikle hocam, herkes muhalefeti suçluyor da yüzde yüz haklısınız. Fazla söze gerek yok, cidden yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Asgarî ücrete zam yapsın patronlar teneke bağlar gönderir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İktidar ilk defa seçime giderken çaresiz ve tek gayesi kılıçdaroğlun aday yapılıp kolay seçimi kazanması vatandaş ne zaman kazanır cesaret edip önüne gelenler arasından seçim değil de kendisinin seçtiği adayı oy verirse kazanır.
18 seçimlerinde forumda açılan konuları unuttun herhalde dip dalga geliyor gencler geliyor incenjn mitingine kac milyon kişi katılmış o bu şu seçim kesin 2. Turda baba diye diye sonunda ne olduğunu gördük ben artık umudu kesmiş oy vereceğim günü bekliyorum.
Ve beklentiyi küçük tutuyorum. 2018deki büyük depremin etkisni halen hissediyorum. Zaten aday açıklandığında Mansur yavaş dan başkası olduğunda cem tokerin dediği gibi yallah babacım ferobotları alıp Yunanistana
Erdoğan kazanmaz ise ülke nin batacağını sananlar var....
birde ülkenin battığının farkında olanlar.....
ennnn önemlisi bu ülkede izlenen bir A haber var...
Kimse Kimseyi kandırmasın, Bu saatten sonra sadece çıkarı olanlardan oy alırlar.
Ucuza yemişsin hocam sen yine geçen ayrana 8 verdim
Bir de şu an ülkenin battığını kabul edip "ancak bizi reis tekrar düzeltir" diyen, "başkası gelse ülke daha kötü olacak, şimdi gene iyi" diyen fanatik dolu.
-
Acliktan agac kabuguda yesem herseyimi battirsamda o chp degil oy cop tenekemdeki kagitlari vermem Ben degil benden olan hic kimse Allaha sukur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senaryo ve sonucu içimi darladı,uzun adam görmesin.bir daha seçimi kazanırsa yaşanacak hayat kalmaz.(ciddi anlamda)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük bir kesimde kime oy verelim oy verecek adam mı var diyor.....bunu derken seksen küsür milyon nufuslu bir ülkede yaşadığını bilmeyenler var....
O kişiler değil 80 milyon, dünyadaki 8 milyar insan aday olsun gene aynı bahane ile rteye oy verecekler.
Az yukarıda bir örneği var. Bunlar için ülke önemli değil, tek dertleri rte başta olsun, chp asla olmasın. Ülke yıkılsa bile umurlarında olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 19 Mayıs 2022; 0:20:6 > -
insanların tamamen kafası şu. Gerçek erdoğan varken neden sahtesine oy verelim.
Bu ülkeyi erdoğanın karizması falan değil bağnazlıktan da öte muhalefetin vasıfsızlığı batırdı. Ben bugün gelinen noktada buna emin oldum. Erdoğan kendisi söyledi. Kılıçdar oldukça bizim işimiz kolay diye. Ümit Özdağ müdahale etmeseydi vallahi kk aday olurdu ve ülke ebediyen tarihe karışırdı. Ben buna emin oldum. Kılıçdar birazcık vatan sevdası varsa. İktidarın açıklarının üstüne gider. Ekonomi ve mülteci sorunun üstüne kabuk gibi çöker. V eder ki adayımız Mansur Yavaş. Birazcık erdoğancı değil koltuk sevdalısı değilse bunu yapar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 19 Mayıs 2022; 0:49:12 > -
Boş kaleye rövaşata denemesi yapıyolar golü atamazlarsa golü yerler.
Nasreddin hocanın hikayesi gibi
Su testisi kırılmış. Bu saatten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. 4 haneli enflasyon rakamlarını görecez. Acayip birşey geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X