Şimdi Ara

ERDOĞAN GENE KAZANABİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
0
Favori
8.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muhalefet iktidar olmak istiyormu? Asil sorulmasi gereken bu. Tek cozum tum mevcut siyasileri uzaklastirip hepsini kokten degistirmek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-701484EF2

Türkiye AKP ZİHNİYETİ ile Venezuella olmaya doğru koşar adım gidiyor...!!

*Ne Diyoruz Hep...

2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..
    Cidden boyle olacağız yakinda seneye asgari ucret 200 dolara inmis olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Erdoğanın karşısına tek aday çıkacak chp nin adayı ayrı devanınki ayrı gelecek partisinin adayı ayrı vs olursa Erdoğan alması içten bile değil bence

• Olay muhalefetle alakalı değil ülkenin eğitim seviyesiyle alakalı bakınız batı avrupa ülkelerine anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Mayıs 2022; 17:26:1 >
  • Seçime 6 ay kala

Emekliye ikramiye
    Eyt lilere emeklilik
    Ötv indirimi
    Emlak barışı

Patlattığı an 1 boy farkla alır akp.
    Seçim sonrası kepçeyle geri alır verdiklerini, malum tayfa sonraki seçime kadar geçinemiyoruz diye ağlar. Sonra tekrar aynı döngü🤣

Gerçi araplara satacak bişey de kalmadı havalimanına saç ekimi kliniği yapacak kadar düştüler. Bu dediklerimi yapabilecek bütçe var mı bilemedim.

• Bizim sorunumuzun cahilikle ilgisi yok Türk Milletinde Yurttaşlık bilinci yok yani Milli şuur yok Üniversite Okumuş olandada yok okumamış olandada yok

• İnşallah kazanır

• Size burada hep söyledim KK koltuğu bırakmalıydı chp içindeki militan zihniyetliler kovulmalıydı!!

Hep beddua ettim uçağı düşsün gebersinler dedim!!

Bu muhalefet dolaylı yoldan bu halde olmamızın sebebidir!!

Halka karşı kürek çekmeyeceksin, insanların taktirini alacak, oyunu alacak bir başkan seçeceksin!

Kemal istenmiyor 9-10 kere seçim ve referandum kaybetti bu adam istenmiyor gitsin artık s gitsin yeter!! YETER S GİT!

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Katılıyorum. Ben daha önce kendime söz verdim. Kılışdar olduğu sürece Oy vermem diye.Yine aday olsun yine vermem.!
    Onun dışında Atatürk ve Cumhuriyet Düşmanı Hatta bana kalırsa Türk ve Türkçe düşmanı. AKP ZİHNİYETİ 'NE kesinlikle OY vermedim. Vicdanım o kadar rahat ki.. Şehrim de kimle konuşsam herkes zamanın da 1 kez vermiştir. Hepsi şimdi Küfür ediyor. Gitsinler artık diyorlar.. Bunların ZİHNİYETİ böyle işte. Zamanın da bunlara Ucube Başkanlık sistemin de yapmayın etmeyin dedik. Tüm yetkilileri 1 kişiye vermeyin dedik ama anlamadılar..Beter olsunlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buracat kullanıcısına yanıt
    Kürtçü ermenici foncu nedir fetodan bir sonraki yeni icat mı

• Bu halk akıllanalı çok oldu onun için Erdoğan kazanıyor ;)

2002 de nasıl toparladıysa 2022 de de öyle toparlar diye halkın güveni var Erdoğan'a.

Diğerlerine güvenenler sırf erdoğan gitsin diye güveniyor yoksa onların başarı hikayesi yazamayacaklarını herkes biliyor.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Bu dediklerinin hepsini yapsın zaten seçilir.

Ama bu söylediklerinin olması çok zor. (Bence)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamitat kullanıcısına yanıt

hebele hübeleee hüloooğğğ meeeeeeee meeeee

• bazen düşünüyorum acaba birileri muhalefeti frenlemek için bir takım baskılar uygulayıp maddi olanak mı sunuyorlar diye
    yoksa başka muhalefet olsa bu iktidarı darmaduman etmesi lazımdı🤨🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki kazanabilir. karşısında kim olacak soru işareti. kaç tane parti var parti başkanı var ülkemiz sorunlarını çözmek için kim proje açıklıyor soru işareti.

sıkıntılar aşağı yukarı ortak ve belli. çözüm üreteni göremiyorum maalesef (siyasi olarak). herkes kendi tarafına çekiştirip duruyor. sorunlar da çözüleceğine büyüyor maalesef.

genel olarak üzücü durumlardır bana göre.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Avukatlıktan kazandığın ilk parayla psikolojik destek al kardeşim.

https://forum.donanimhaber.com/para-her-seyin-yuzde-99udur--152268218

• karamitat kullanıcısına yanıt

senin yüzünden senin oy verdiklerin yüzünden para kazanamıyoruz ki

• seneye bu zamanlar ekmek 8 tl filan olur herhalde , şuan 3.5tl

artık refah ölçütü ekmek alabilmekle hesaplanacak

• Çokta tin. Partili değilim Atatürkçüyüm. Nefretimdir akp ve şürekası. Ama seçimlerde oyumu ampüle basıcam. Herkez hak ettiğini yaşasın. Benim tuzum kuru. Bu zamana kadar yırttım kendimide ne oldu. Kimse tınlamadı. Madem öyle işte böyle. 1 oyum var o'da akp ye.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.