Şimdi Ara

Erdoğan'dan Suriyelilere vatandaşlık açıklaması (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
4
Favori
11.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla söylenecek laf buraya yetmez ban yeriz muhakkak çünkü bu mahlukatlar ülkeye alınırken de baya tartışması oldu burada 1 ay ban yedim neyse herkesin fikri belli zaten
  • Erdoğan oy topluyor desene direkt
  • Yahu muhalefetten niye ses çıkmıyor... İlk defa bir şey yapmalarını bekliyorum..?
  • Phoera kullanıcısına yanıt
    14 yıldır suriyelerinin oyu ile mi kazandı ???
  • 100 yıl önce Suriye bizim topraklarımızın altındaydı. vatandaşları da bizim insanlarımız.

    komşumuz lan..


    ne çabuk unuttunuz..
  • Vatandaşları bizim insanımız mı? Komşumuz mu? Ermenistan da komşumuz onlarda bizim topraklarımızın yakınındaydı hep. Şimdi sen savaş çıksa ermenileri de mi alacaksın? Bizim insanımız Türk'tür. Türkiye Cumhuriyeti Türki bir devlettir. Bunları alınca 10 yıl sonra bunlar da özerklik bağımsızlık ister. Hatay bizimdir diye nara atarlar. Niye oylama yapılmıyor bunun için -ki zaten sonuç belli- öyleyse.
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Hepsi en az 5-6 çocuk yapsın o çocuklar da senin kızına karına bakınca pislik yapınca bu mesajı hatırlarsın. Unutma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok degil 20 yil sonra Türkiye birlesik devletleri olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen mültecilere bakman gerekirken bakamıyorsan bu senin suçun, beceremiyorsan bırak git.

    Yapman gereken çok basit, sınırda ki boş yerlerde kamplar kurup buralarda mültecilere güvenlik sağlık yemek barınma sağlayacaksın, gerekirse diğer devletlerden yardım isteyeceksin veriyorlarda zaten, hem yardımları alıp hemde suriyelileri ülkenin her bir köşesine salıyorsun, bumu ustalık bumu yönetmek, hemde kalkıp vatandaşlık vereceksin neyin kafası bu, vatandaşlık verince karınlarımı doyacak, kimseye zarar vermeyecekler mi? ne olacak amaç ne bunu açıkla, sadece yaptığımız diğer ülkere yardım onlara gitmesin mülteciler aman onlar rahat yaşasın, bak nasılda memnun olmuşlar bu vatandaşlık işine, demek ki yanlış yoldasın, hani kızdıklarında doğru yoldaydık ya şimdi seviniyorlar demk ki yanlış bir karar vermişsin büyük oyunu görememişsin usta.


    NE DEMİŞTİ :
    quote:

    "ALNIMIZDA ENAYİ YAZMIYOR, OTOBÜSLERE DOLDURUR GÖNDERİRİZ"



    Bugün sığınmacılar için "İngiltere'ye, Kanada'ya mı gitsin diyen Erdoğan, Şubat ayında yaptığı açıklamada ise, AB'nin Türkiye'ye vermeyi taahhüt ettiği 3 milyar euroluk ödemenin gelmediğine dikkat çekerek "Kusura bakmayın alnımızda enayi yazmıyor. Edirne'den insanları otobüslere bindirdik geri çevirdik. Bu 1 olur 2 olur. Kapıları açarız hadi hayırlı yolculuklar deriz" demişti.

    Erdoğan, "Biz bir yere kadar 'sabır, sabır, sabır' ondan sonra da gereği neyse bunu yaparız. Herhalde otobüsler, uçaklar boşuna durmuyor. Gereği neyse bundan sonra o yapılır" ifadelerini kullanmıştı.

    Odatv.com

    http://odatv.com/multeciler-icin-suraya-buraya-mi-gitsin-diyen-erdogan-bakin-daha-once-ne-demisti-0507161200.html

    GİZLİ ANLAŞMA : Sonra kandırıldık demeyinde veya çavuşoğlu dönemin başbakanından izin aldımı?
    quote:

    Çavuşoğlu: ABD ile Menbiç konusunda gizli bir anlaşma yaptık; konuşmak istemiyorum

    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Menbiç Anlaşmasıyla ilgili Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili gizli bir askeri anlaşma olduğunu söyleyerek açıklama yapmaktan kaçındı.
    Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Menbiç Anlaşmasıyla ilgili Amerika Birleşik Devletleri'nin sonuca bağlanan anlaşmaya uyduğunu ve hiçbir sorun olmadığını söyledi ve ''Menbiç'in geleceği konusunda nasıl bir anlaşmaya vardınız?'' şeklindeki soruya ''Bu gizli bir askeri anlaşma, bunun hakkında konuşmak istemiyorum'' yanıtını verdi. Çavuşoğlu, "Avrupa şunu anlamalı ki eğer muafiyeti sağlamazsa biz de artık geri kabulü uygulamayacağız" dedi.

    'Yaklaşık 120 bin Suriyeli sınırlarınıza yığıldı. Girmelerine izin verecek misiniz?'' sorusu üzerine Çavuşoğlu, en iyi çözümün Suriye'nin içinde güvenli bölge kurulması olduğunu belirtti. Şimdilik, gelen Suriyelilerin bulundukları yerlere geçici çadırlar ve barınaklar yaptıklarını ve insani yardım gönderdiklerini bildiren Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

    ''En ideali, DAEŞ püskürtüldükten sonra, yerlerinden edilmiş bu kişilerin Menbiç bölgesine ve Suriye'nin kuzeyine yerleşmeleri. Altyapı inşasını üstlenebiliriz. Geçmişte Irak'ta ve başka yerlerde korumalı bölgeler vardı. Bu sadece niyet meselesidir. Bölgedeki durumu çok iyi bilen Fransa'nın dışında kimse bu çözümün konuşulmasını duymak istemiyor. Bayan Merkel'in bu seçeneği desteklemeye başlaması için yoğun göçmen dalgasının beklenmesi gerekti.''

    http://www.rotahaber.com/siyaset/cavusoglu-abd-ile-menbic-konusunda-gizli-bir-anlasma-yaptik-konusmak-istemiyorum-h608959.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkur -- 5 Temmuz 2016; 20:57:02 >




  • Nerdesin muhalefet en ihtiyaç olan zamanda nerdesin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crantola

    3 milyon Suriyelinin hepsi alınmıyor. Azıcık burada boş yapacağınıza açın şartları okuyun. 3 milyonun 10 bini bile şartları karşılamıyor. Görende tüm Suriyeyi nüfusumuza alıyoruz sanacak. Bıktık artık sizin şu saçma sapan yaygaralarınızdan. Arap sevicisi falan değilim Peygamber ve onun Sahabisi dışında büyük çoğunluğu sevilecek insanlar değil. Ancak şu forumda ki yaygaracı ergenlerin onlardan aşağı kalır yanı yok.

    Comarin tanimisiniz yemin edıyorum her işe bir kilif uydurup Savunuyorsunuz babanızı ananizi bile bu kadar savunmazsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_

    Bugun cozdum ki, Turkiye'nin dis politikasi, Urdun'un dis politikasini yapanlar tarafindan yapilmis. Acin bakin, bildigin kopyala yapistir. Urdun 30 sene once yasadigi seyleri biz tekrar yasamaya basladik. Sonumuz da onlar gibi olacak.



    Bir de mültecilerle aynı dili konuştukları halde oluyor bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turgut Özal 1 milyon yakın kürdü ülkeye sokarak çoğalmalarıyla birlikte bugün 4-5 milyona ulaşan kürt nüfusun temellerini atmıştır ve bu nüfusun içerisinde önemli miktarda PKK'ya yardım ve yataklık eden insan kaynağı sağlayan kesim mevcuttur. Bugün ise Erdoğan 2.5 milyon arap ve kürdü ülkeye sokarak IŞİD zihniyetini ülkemize sokmuştur. Boşuna Erdoğan Özal'ın izinden gittiğini belirtmiyor ikisi de bu konuda ülkenin içine ettiler
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Nitelikli Suriyeliye vatandaşlık yolunun açılmasına karşı değilim bunu Avrupa'da yaptı, olması gerekende bu. Ben 3 milyon Suriyeli kayıtsız şartsız vatandaş olacak gibi aslı astarı olmayan ve belli muhalif kesimi goygoylamak için çıkartılan haberlere tepki gösteriyorum. Oy için alıyormuş vatandaşlığa. He kardeşim çok ihtiyacı var adamların oya değil mi? Hükümetin Suriye politikası kesinlikle çürük ve geleceği olmayan adımlarla başladı. İhtiyaç sahibi olduğu söylenen ne kadar vasıfsız eleman varsa mega kentlere yerleşti, buna hükümet kötü politikasıyla ön ayak oldu bunu savunan yok. Ancak şu anda atılan adım farklı keşke etraflıca düşünüp tepkimizi dile getirebilsek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EverettZ15 kullanıcısına yanıt
    rusya ukraynaya savaş açsa, ukraynaya kapıları açmayalım mı ?? :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    100 yıl önce Suriye bizim topraklarımızın altındaydı. vatandaşları da bizim insanlarımız.

    komşumuz lan..


    ne çabuk unuttunuz..






    Kapı komşunu nüfusuna aldır bakalım alıyor musun? Komşumuzmuş, onları ülkeye almak zaten aptallık bir de bedavadan vatandaşlık verin çok güzel... Ülkesini satıp kaçan adamın sana ne faydası olabilir? Kendi ülkesini umursamayan adam senin ülkenin yararına mı iş yapacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pembekedi -- 5 Temmuz 2016; 22:51:49 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    100 yıl önce Suriye bizim topraklarımızın altındaydı. vatandaşları da bizim insanlarımız.

    komşumuz lan..


    ne çabuk unuttunuz..






    Toplumun yüzde sekseni istemiyor diktatör müsünüz bilader ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırf başkanlık sevdası için alınmıyorsa milleti keriz sanıyorlar heralde görmyoruz istediklerini uzak dursunlar zaten türk vatandaşları işsizlik vs varken Suriyelileri alırsak yandık
  • Senin ülkende okumuşlar iş bulamıyorken, fakirler pazar artıklarıyla yemek yapıyorken gidip 1 tane bile Suriye' liyi vatandaş olarak ülkene a-la-maz-sın!!! Alırsan ülkene ihanet edersin arkadaş. Önce kendi insanın!!!. İster sağcı olsu ister solcu. Senin önceliğin öncelikle kendi vatandaşındır, kendi vatandaşın olmalıdır.

    Ama sadece kendi %50' ni sayıyorsan, patronlara çalışıyorsan, ses çıkarmasın parasını alsın sussun dediğin bir güruha ihtiyacın varsa o zaman herşey mübah tabii.

    Sosyal devlet ne demek siz biliyor musunuz? Hiç haberiniz var mı?

    Ayrıca Suriye' de ülkemde bulamayacağın niteliklerde bir insan olacağına bek ihtimal vermiyorum. Eğer varsa da; süreli çalışma izni verirsin, belirli dönemlerde bunu yenilersin, belirli bir yıl çalışma sonucunda da vereceksen verirsin vatandaşlığı, öyle tepeden zank diye iner gibi değil.

    İran'lı arkadaşlarım oldu; adam mimar hala vatandaşlık alacağı günü bekliyor, 4 yıldır çalışıyor burada hiç çığırmıyor vatandaşlığım nerede diye, gününü bekliyor. Bir arkadaşımın eşi Ukraynalı; 5 yılda veriyorlar kıza vatandaşlığı; kaldı ki evlilik nedeniyle direk hakkı olan birşey. (farklı amaçlarla gelenlerden dolayı ön yargı vs hadi onun durumunu anladık diyelim)

    Avrupa' daki hiçbir ülke vatandaşlığı direk vermiyor vasıflı kişilere. Belirli bir süre çalışırsın, o süre içinde toplum yapısına, yasalara karşı bir durumun yoksa alırsın vatandaşlığı




  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Türk milletinin Ukrayna'ya bir borcu yok. Bizi sevdikleri için değil, Rusya ile ters düştüğümüz için bizle yakınlaştılar. Yani çıkar ilişkisi. İhtiyaç duyduğumuzda bize yardımda bulunacak devletler belli zaten (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Macaristan). Burdan da şu sonuca varıyoruz bize yardım etmek isteyecek milletler zaten bizimle akraba milletler (Pakistan dışında). Kısacası Türk'ün Türk'ten başka dostu yok.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.