Şimdi Ara

Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
74.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
417 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ccguven kullanıcısına yanıt
    Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması

    Aynada kendinizi gördünüz sanırım.
    Kaynak için üstün yüce amerika halkının bir şirketi olan üstün amerikalı şirket google'dan arama yapıp bulabilirsin. Sende sıradan bir kullanıcı olarak bu üstün insanların yaptığı tarayıcıdan ve arama motorundan dilediğin cevabı bulabilirsin.
    Grafik tasarım ile uğraşan biri olarak acaba hangi üstün milletlerin yaptığı grafik tasarım programlarını kullanıyorsunuz?
    Yüce üstün ırk olanlar grafikte çok iyi programlar yapıyor gerçekten onların açtığı yollardan onların size bahsettiği nimetlerden yararlanmak çok önemli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Türkçülük, Türk milliyetçiliğidir. Milliyetçilik ile ilgili ırkçılık birbirinden farklı kavramlardır. Bir Türkün milletini sevmesi, kim olduğunu çekinmeden, gururla söylemesi malum kesime neden batıyor? Asimile olana dek siz de Türk değil miydiniz? Nedir bu Türklüğü ayak altına alma takıntınız? Türkler size ne yaptı? Tüm etnik döküntüler ve sığınmacılar burada rahatça yaşıyor ve yiyip içiyor Türkler dışında. Sizden söylemenizi isteyen yok. Ancak isteyenlerin söyleme hakkını da elinden alamazsınız.



    Ayrıca Türkçülüğün önderi dediğin Yahudi, Ermeni kimmiş? Açık konuş. Saklanma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Ekim 2018; 0:13:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye her şeyi bi tarafa çekiyonuz o kadar yazmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 24 Ekim 2018; 0:2:27 >
  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Hayatımda sizin kadar çıkarcı bir kafa yapısı görmedim. Siyaha bile beyaz dersiniz siz.
    Az önce "Yazmış işte ne kurcalıyon" demedin mi? Ne çabuk değiştirdin öyle? Korkaklık da var demek.

    Merak ediyorum teşkilat yazıp size mi veriyor yoksa kafanıza göre yazın mı diyorlar? Neler veriyorlar söyleseniz de 3-5 nasiplensek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 24 Ekim 2018; 0:10:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nesi sok? Adam Gurcu Yahudi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ama yol yaptı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCaner

    Erdoğan siz Türkçülük yaparsanız, diğer tarafta Kürt vatandaşımın Kürtçülük yapma hakkı doğar açıklaması yaptı.

    Oldu olacak Türklerin vatanı var Kürtlerin niye yok diyip toprak mı vereceksiniz ? Bu nasıl bir açıklamadır arkadaşlar ? Andımızın okunmasına ne gerek var diyor ?

    Sonra akpliler çıkıp chpkk yazıyor ya insanın gülesi geliyor Hazırlanın ümmet yine r yapıyoruz

    AKP'li değilim ama bir müsluman olarak başkanımıza sonuna kadar katılıyorum andda baştan sona kadar ırkçılık var ve bir müsluman ırkçı olamaz

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sizin çocuklar 10 dk geç gelsin Andımızı bizim çocuklar okur sayin başkanim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müslüman olan insan böyle ırkcı antları okumaz okumamalıdır.Bize terss bunlar terss
  • Okuduğunu anlamakta sıkıntı çektiğiniz belirli ama ben size yardımcı olayım andımızda ne mutlu türküm diyene denir yani ne mutlu türk olana denmez türkiye cumhuriyeti içerisinde yaşayan her vatandaş anayasanın 65 maddesi gereğince Türk milleti olarak tanıtılmıştır ve etkin kökeniniz ne olursa olsun bir Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız vardır ve etkin kökeniniz ne olursa olsun Türk silahlı kuvvetlerinde zamanı gelince askerlik yaparsınız dünyanın heryerinde diploması olarak etkin kökenlerinize bakılmaksınız Türk vatandaşı olarak nitelendirilirsiniz. Yani gerek andımız gerek anayasamız kimseyi türk oldugu için yüceltmez ülkemizde yaşayan her etkin köken türk milletine mensuptur alman olan herkes ise alman vatandaşıdır ve almandır bu kadar basittir. Andımız üzerinden siyaset yapma çok mide bulandırıcıdır ne mutlu türkim diyene diyebilene derken bu ülkenin vatandaşı oldugunuz ve bir tc kimlik numarasına bir tc pasarportuna sahip oldugunuz içindir bu ülkenin vatandaşı olmaktan mutlusunuzdur bunu bile bile nedense e ben kürdüm neden ne mutlu türküm diyene diyeyim ki diyorlar e o zaman askerede gitme kardeşim sen malum adı türk silahlı kuvvetleri ya sen kürtsün orası türk yeri sen gitme pasaport da alma sonuçta sana özel pasaport mu cıkartalım tc kimlik numarasınıda reddet hatta malum türk geçiyor. Burası türkiye cumhuriyeti ve resmi dilimiz türkçe ve burda yaşayan herkes türk milleti olarak anılır.Dini etkin köken kavramlandan sıyrılıp diyeceğin ve birleştirici olan tek şey ne mutlu türküm diyene diyebilmektir. Bu lafta ne bir ırkcılık vardır nede başka birşey ırkclık oldugunu düşünen ülkenin adından pasaportuna tc numaralarına kadar herşeyi değiştirsinler ve askere felanda gitmesinler malum ırkclık bu :) Allah size akıl fikir versin ne diyeyim ki




  • berk768 kullanıcısına yanıt
    Türk olduğunu söylemek ırkçılık! Güzelmiş. İstiklal Marşı'nda da "kahraman ırkıma bir gül" diyor. Yoksa sıra ona da mı geliyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berk768

    Müslüman olan insan böyle ırkcı antları okumaz okumamalıdır.Bize terss bunlar terss
    Sen tanrimisin sana ne?ulan arap geldiniz arap geberip gideceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    Türk olduğunu söylemek ırkçılık! Güzelmiş. İstiklal Marşı'nda da "kahraman ırkıma bir gül" diyor. Yoksa sıra ona da mı geliyor?
    Hayatını arap adetlerine göre yaşayan bu adamlara bir şey anlatamazsın irkdasim..TURKLUK filan bunların anlayacağı şeyler degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp kendine faydası olmayan siyasi hamleyi yapmaz, ittifaktan iki taraf da kazandı, mhp daha önce tabanından kayan oyu geri alarak bölünmüş haliyle baraj üstü oy aldı, kainat lideri de ittifak sayesinde düşünme kabiliyeti olmayıp da genel başkanı ne derse onu yapan mhp seçmeninin oyunu alarak yüzde 50 üstüne çıktı

    şimdi de ayrılmak akp nin işine geliyor, yüzde 11 le mhp ülkeyi yönetiyorum tribine girmişti, sürekli ortaya birşey atıp duruyorlardı, şimdi akp mhp nin aslında hdp den bir farkı olmadığını, meclisteki sayısının hiçbir şey ifade etmediğini gösterecek, zaten yerelde güçlü durumda, ülkenin tüm imkanları emrinde, yerelde kaybettiği her yerde seçimi geçersiz sayıp tekrar yapma gücü de var, kimsenin de hesap sorabilecek bir gücü yok, ne diye bahçeli ve yancılarının zırt pırt ortaya attığı şeylerle uğraşsınki
  • Neden alındın anlamadım, birisinin arkasından alenen gıybet yada iftira atıyorsun sonra aman efendim fasık değiliz. Alenen günaha bulaşıyorsunuz size mümin gözüyle bakacak değiliz. Birisi türk bayrağını karartır ölmüş adamla dalga geçer, onu takip edende kim bilir neyle dalga geçer, şüphelenmemiz normal.

    Adamın kendini bu şekilde savunmuş; Sizden beklendiği gibi yine haklı çıktım. Gıybet, iftira zırla.

    https://www.demokrathaber.org/medya/can-dundardan-amerikan-bayragina-sarili-fotografina-aciklama-h97365.html




  • Hayır öyle bişey olmaz çarptırma olayı bugün son nokta konuldu.2013 yılında kalkan şeyi gündeme getirdiniz boşu boşuna.
  • Ne.mutlu Türküm diyene.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tomasino01 kullanıcısına yanıt
    Irkcılık müslümana yasaklanmıştır bilmiyorsun alıntı yapma bari.Ezanı türkçe yapan reşit galipten gelecek andıda tanımıyoruz tanımayacaz.
  • dünyada halkına düşman başka bir ülke yönetimi yoktur.
    birde yüzde 50 oy alsın.

    Bundan sonra bende oyumu vereceğim madem siz sona getirdiniz kaçmak yok beraber batacağız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.