Şimdi Ara

Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
0
Favori
74.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
417 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion3560

    Evettt.seçimler geldiii.bizim milliyetci vatancı 15 temmuzcu osmanlı çocukları yine pkk tarafına kaymaya başladı.yakında Tc tabelaları kaldırılır,apo barış güvercini olur,demirtaş bırakılır,askeri operasyonlar engellenir.ama chpkk olur.kılıçdaroğlu pkklı olur.



    Sizin allahınız yok sayın akpliler.
    Bu mesajı sana da koyalım



    quote:























    Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması



    Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Yorumumda ilginç olan nedir ?
    Ben gerçekleri söylüyorum. Kürtler kendi ülkelerini kurmak özgür olmak toprak almak istiyorlar. Kandırılmış kürt falan yok hepsi bilerek isteyerek dağa çıkıyor pkk ya katılıyor.

    Şunuda belirtiyim Türk ve Milliyetçiyim ama olayın iç yüzü bu şekildedir.
    Kandırılan tek taraf Türkler, Türklere pkk ya katılmış kürtler kandırılmış diyip şirin gösterilmeye çalışılıyor.

    Onu bilmem insanlar saf mıdır değil midir ama , her gerçek söylenmez. Bunun farkında olmalısın. Eğer bi şeyin topluluk aleyhine(kendin de olabilir) iyi olacağını biliyorsan o gerçeği soylemezsin.
    Çok ornek veremiyorum burada ama mesela evlatlık olan küçük bir çocuğa evlatlık olduğunu soylemezsin . Ne aile ne cocuk bundan mutlu olacaktır.
    Gerçekler gerçekler diye geziyorsa bir insan , yapılması gerekeni farkedememis demektir. Veya bir amaçla bu söylenmiştir diye düşünürüm.
    Umarım anlatabilmisimdir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: scorpion3560

    Bu arada geçen sene bimere şikayet edilmiştim bu forumdaki konuda ki mesajım yüzünden.türk bayrağının yanında sözde kürt özerk devleti bayrağı asılmıştı atatürk havalimanına.nevrim dönmüştü.

    Zırtonun biri (tabiki akpli) hükümete hakaretten ifade vermeme sebep olmuştu.beyfendi pkk paçavrasına takılmıyorda bizi şikayet ediyor.

    İşte bunların türklüğü bu kadar.bunlar sadece iktidar yalar.siz sanıyormusunuz ki darbe günü vatan için sokağa çıktılar? Hükümette chp olsa bunlar zamanında götünü yedikleri hocaları fettoşun yanında olurdu.bundan çok emin olun
    Kılıçdaroğlu adalet yürüyüşü sonrası hdp ile olan ittifakinin meyvesi mutlu musunuz her evden HDP ye oy verdiğiniz pkk hı meclise taşıdığınız için bir de utanmadan meclise her renkleri taşıdık diye açıklama yapar



    Erdoğan'dan şok Türkçülük açıklaması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • highgen kullanıcısına yanıt
    Bak, sırf senin gönlün olsun diye tek bir Türkçe kaynağa bakmadığımı, bunu söylerken, bilmeni isterim. Siz şimdi resmi tarih diye goygoy yapmayın. Sağır sultan bile bu dediğimi bilir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu olacak ülkenin isminide değiştir bari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quadh kullanıcısına yanıt
    Değişmesine gerek var mı ? Ülkenin ismi Türki-ye gelen yiyor geçen yiyor kendi yedikleri yetmiyor. Doğuda özel firma elektrik kesemiyor. Batıya yüklüyor. Kürtlere açılım yapılıyor ki en büyük mevki olan Cumhurbaşkanı olan Özal'ın kökeni ortadadır önlerinde engel varsa Özal ne peki ? Kısacası ülkede Türkü yiyorlar ama sorsan doğu mağdurdur. Hiç bir milliyetçilik yapmayın diyen Başbakanımız Doğu Türkistana gelince direniş örgütüne Çin korkusuna Terör örgütü diyor. Araplara gelince kafa kesenine kadar direniş ordusu oluyor. Türkiye'de en büyük mağdur Türklerden başkası değil. Ülkenin temelini oluşturan kavim. Rusya Suriye'de Türkmenleri bombalarken yerinizi ve topraklarınızı koruyun diyenler Araplara hoş geldin diyor. Biz Araplardan dem vurunca Faşist oluyoruz. Misafir bulduğunu alması gerekirken ev sahibinden umduğunu alıyor. İslamcılık Arapçılıkla karıştırılıyor. Suudlar ebedi düşmanımız iken dostumuz sanılıyor. Kutsal toprağa gidenler Suudlara para kazandırıyor. Suudlar o para ile askerimizi vuran pyd,pkk ya mali destek sağlıyor dediğimizde Ateist olan yine biz. Türkiye mazlumun yanında ama haberi yok ki en büyük mazlum kendisi.




  • Tolisso kullanıcısına yanıt
    Kimse aslını inkar edemez. İngiltereye gitseniz ingilizim söylettirseler size kabul eder misiniz?
    Türkiye cumhuriyeti vatandaşı demek ayrı birşey onu kabul etmeyen gerçekten bölücüdür.
    Araplarda taa osmanlı yıkılmadan önce de bu Suud ve vahabilik vardı. Tamamen boş insanlardır hangi kötü tabiri kullanırsanız uyuyor bunlara. Bunlar gibi olan düşünen arapta az değil maalesef çok.
    Kurtuluş savaşında Suriyeli araplarda bizimle birlikte savaştılar hatta ülke sınırları içinde kalmayı bekliyorlardı ama Misaki Milli olmadı maalesef.
    Bu ülkenin vatandaşlığını milli değerlerini bayrağını marşını milli takımına kadar herkes sevmek zorunda.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Emevi Araplar İspanya'yı da Türkler yüzünden kaybetti, evet. Kızılderili kabilesi gibi savaştıklarından değil. Hep suçlu Türkler, yaşasın Araplar ve onların zılgıtları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 24 Ekim 2018; 23:40:22 >
  • İngiltere Vatandaşıysam tabiki gururlu bir şekilde ne mutlu ingilizim diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

    Emevi Araplar İspanya'yı da Türkler yüzünden kaybetti, evet. Kızılderili kabilesi gibi savaştıklarından değil. Hep suçlu Türkler, yaşasın Araplar ve onların zılgıtları.
    Buna da şükür

    Adam Araplar Roma'yı neden almadı, Avrupayı neden müslümanlaştırmadı deseydi ne cevap verecektim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Aynı böyle saçmalardın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp'yi kullandı attı, sırada Hdp var anlaşılan, yavaş ol biraz rte ümmetin yetişemiyor yahu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runorunoruno -- 24 Ekim 2018; 23:55:21 >
  • Vay benim güzel memleketim geldim 27 yaşına Türk olmama rağmen kendi ülkemde hiç benim yararıma bişey göremedim hep eziyet hep eziyet . Aşık olduğum vatanımın adı Türkiye'idi , artık yavaş yavaş Türkü-ye olarak değiştirilmeye çalışılıyor. Ye anam babam ye . Atalarımızdan bize miras nasılsa yedirir içiririz baştan kurarız .
  • asau kullanıcısına yanıt
    Evet. Araplar o kadar yüce bir milletir ki binlerce yıl bir devlet kuramadılar kabileler arası savaşlar yaptılar yada öpüşmeler mi desem savaş var ölen yok :D Kızlarını gömdüler çünkü hiç bir ahlak kuralları yoktu. İslam olmasaydı araplar olmazdı. Dinin uydurma olabileceğini söyleyenlerin hepsi Arapların milli birlikteliğini sağlamak için oluşturulmuş olabilir diyor. İslam Altın Çağını Abbasiler zamanlarında yaşarken ordusu yine Türklerden oluşuyordu. Halifelik pozisyonunu bozmuşuz bak bakalım kaç yıl halife baskı altında kaldı üstelik kendi kardeşleri olanlar tarafından mezhep ayrılıkları sağ olsun. Selçuklular kurulduğunda zaten arapların mirası yok olmuştu. Dirilten bizler olduk. Tarihi t sini bilmeden sallayayım belki inanan olur diyorsun. Araplar islamın ekmeğini yiyen bir millet olmasaydı hiç bir zaman bir devlet kuramazlardı. Oysa biz Türklerin kaç devleti olduğu ortada İslamdan önceside ortada. Abbasi Halifelerinin yalakalıktan unvanlar verdiği Sultanlar arap değildi Türktü. Kaç nesil korumamız altında kalanda halifenin kendisiydi güçlü olduğundan mı bizden meded umardı. İslam kültürünü sömürmüşüz biz araplar gibi kültür yoksunu devlet kuramayan bir ırk değildik. İslamı yayan Araplarmış ondan dolayı şuan İspanyada tek müslüman olmayıp balkanlarda var. Osmanlı'yı kaç yıl kimin sömürdüğü ortada askerlerimizi arkadan vuranlarda ortada Kutsal toprakları kafirlere bırakmışız evet bıraktık Suudlar gibi kaypaklara bıraktık. Din kardeşleri açken bina yarıştırıp teröristleri besleyen suudlara bıraktık. Osmanlı yıkılmadan önce isyan çıkaranda şuanki Kralların ataları değildi zaten. Okumadan bilmeden palavra siz yaymadınız yapmadınız. İngilizler Sir,Sör ünvanını Türklere vermedi Araplara verdi hey densiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Nefer-

    Tipik akp savunucusu. Bir vatandaş Akp'nin politikalarını eleştiriyorsa size göre kesin CHP'lidir değil mi? Benim savunduğum görüşe göre teröristlerle, terör yandaşlarıyla, cemaat ayağına yatanlar ile mücadele edilir. Masaya oturulmaz. Pyd denen teröristlere destek olsunlar diye peşmerge çobanına sınırlarını açıp Habur'da pkk ya şov yaptırmaz. Çözüm sürecinde alınan kararları savunup andımıza karşı çıkmaz. Türk'lük adı ile mücadeleye girişenlerle yolumuz çakışmaz. Şimdi çapraz çapraz, kopyala yapıştır mesajlarını al ve sakince uzaklaş lütfen.
    Hocam çok basit bir formülü var bunun, politika ile falan alakası yok.

    AKP'li misin?

    Evet: Tamam sorun yok.
    Hayır: Fetöcü




  • highgen kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma sayın çomar koymakta geç kaldım maç izliyordum



    Gelelim sana.resimlerle koymuşsun filan ama aslında size iktidar koydu haberiniz yok.3 sene önce 45 binliralık sıfır araba şimdi 115 bin.aaaa evet seçimde hep siz koyarsınız demi bu 1



    2. Paylaştığın resimlerin hepsi gezi olaylarından.ilk başlarda güzel bir eylem olarak başlayan sonra pkk nın provakatörlüğüne dönüşen olayların chp ile ne ilgisi var.ozamanlar fettoşun bokunu yiyordunuz belki yine o yaptırmıştır bu olayları



    3.çok pkk sever arıyosan ittifak yaptığınız sözde milliyetciye bakcaksın.apoyu asmayan mhpydi.



    4. Kılıçdaroğlu demirtaş için serbest bırakılsın demiştir çünkü c başkanı adayı olduğu için öyle konuştu.haa yine ittifak ortağınız mhp chp den daha çok istedi demirtaşın bırakılmasını

    5.açılımı yaparken en çok chp karşı çıktı.askere operasyonları engellediniz.şehitlerin kanı elinize bulaştı.aponun mitinglerine polis bile müdahele etmedi ozamanlar



    6.haburda davullarla pkk karşıladık bu utanç yetmedimi size yüzsüzler?

    7.pkk ile görüşen şerefsizdir deyip osloda görüşen kim chp mi?

    8.heryerden TC tabelalarını kaldıran kim?

    9.föte istedi diye bütün üst düzey komutanları ergenekon diye içeri attıran kim?

    10. Yıllardır fetöyü besleyen büyüten kim chpmi?adam olsaydınız kamer gençi dinleseydiniz darbe de başımıza gelmezdi



    ULAN MADEM CHP HDP SEVER.NEDEN KAPATMIYORSUNUZ HDPYİ.BOŞ BELEŞLER SİZİ.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Örnek aldığınız veya örnek gösterdiğiniz Amerika'ya bi bakalım . Tarihte ''Amerikan'' diye bi ırk var mıdır?Onlarda ülkemizde ki gibi bi çok etnik kökenden oluşmuştur . Madem örnek alıyorsunuz veya örnek gösteriyorsunuz işinize geleni savunmayın işinize geleni örnek almayın . Amerikadaki bi vatandaş göğsünü gere gere ''Ben Amerikanım'' diyebiliyorsa . Benim ülkemde de göğsünü gere gere '' Ben Türk'üm'' diyeceksin . Türk kökeni asırlardır olan bi kökendir , örnek gösterdiğiniz '' Amerikan '' gibi sonradan ortaya çıkmış bi ırk değildir .


    bknz : Türk vatandaşı, Türkiye Cumhuriyeti'nin tabiyetinde bulunan kişi. Yürürlükteki 1982 tarihli Anayasa'nın 66. maddesine göre, "Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türktür." tanımı yapılmıştır.

    edit: Sizler için Anayasada ki Türk tanımını imzamaya koyayımda unuttukça bakar bakar hatırlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrednL.triceps -- 25 Ekim 2018; 0:42:28 >




  • Birisi şu arkadaşa Atatürkün milliyetçilik felsefesini anlatsın hatta Atamın ülkesi için çektiği cefaları anlatsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomasino01

    offf kapağa bak helal olsun ırkdaşım

    Alıntıları Göster
    hangi ırktan olduğunuzu merak ettim!
    Kratos ismi Yunan çağrışımı yapıyor. Tomasino diye aratınca Google italyan diyor.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.