Şimdi Ara

Erdoğan'dan kılıçdaroğlu'na: Sizin 15 Temmuz’dakilerden ne farkınız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan'dan kılıçdaroğlu'na: Sizin 15 Temmuz’dakilerden ne farkınız var



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nun ’Adalet Yürüyüşü’ ile ilgili olarak, “Sizin 15 Temmuz’dakilerden ne farkınız var? Onların eline F-16’ları vardı, helikopter, tank, top ile saldırıyorlardı. Sizler de şu anda yollarda yürüyüşler yapıyorsunuz, akşam da karavanda istirahat ediyorsunuz” dedi.



    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Huber Köşkü’nde düzenlenen iftar programında medya temsilcileri ve yöneticileri ile bir araya geldi. Programa İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören, İhlas Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Hamit Arvas, İhlas Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kapan, TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Ercan Seki, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Yücel Koç, İhlas Haber Ajansı ve TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar ve Türkiye Gazetesi Ankara Grup Başkanı Nuri Elibol’un yanı sıra medya temsilcisi katıldı. Programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, medyanın önemine değinerek, “Tarif edilen hakikat hakikat olmaktan çıkar. Kasıtlı bir haber gerçek anlamda bir haber değildir. Bizler ülkemizde senelerce haber yerine ağır bir propaganda ile karşı karşıya kaldık. Bilhassa medya dünyasının köşe başlarında bulunanlar ellerindeki bütün gücü milletin gelişmesi için, demokrasinin güçlenmesi için değil kendileri için kullandılar. Darbe dönemlerinde Türk medyasının nasıl kötü bir imtihan verdiğini sizler daha iyi biliyorsunuz. Bugün ülkemizde bakanlığımızın rakamlarını veriyorum, mesleğini gazeteci olarak ifade ederek cezaevinde bulunan 177 kişiden sadece 2’si sarı basın kartı sahibidir. Bu 177 kişiden biri cinayet suçundan, diğerleri de terör örgütleriyle olan ilişkileri sebebiyle cezaevinde bulunuyor. Bunu öyle bir dezenformasyonla Batı dünyasına bildiriyorlar ki Batı dünyası da alıyor onunla bizim önümüze geliyor" dedi.

    “MANŞETLERİNİ, KALEMİNİ TERÖR ÖRGÜTÜ EMRİNE VEREN İLE SİLAH İLE DAĞA ÇIKAR ARASINDA FARK YOKTUR"

    Erdoğan, gazetecilik ile ilgili son zamanlarda yaşanan tartışmalara değinerek, “Medya sektöründe farklı seslerin dillendirilmesine özellikle imkan sağlamaya gayret ediyoruz. Bugün medyamızın daha renkli, daha demokratik, daha çoğulcu olduğu bir gerçektir. Ülkemizde artık hiç kimse milli iradeyi yok sayamaz. Türkiye’de anayasa ve yasalar herkes için bağlayıcıdır. Nasıl siyasetçiler hukuk içinde hareket etmek zorundaysa medyacıların da hukuka bağlı olmak zorunda olduğunu görüyoruz. Yasalar herkes için bağlayıcıdır. Medya da hukuka bağlı kalmak zorundadır. Özgürlük sınırsız hürriyetin olduğu bir şey değildir. Özgürlüklerin de bir sınırı vardır. Bende kalkıp sınırsız özgürlüğümün olduğunu söyleyemem. Haber peşinde koşmakla ihanete aracılık etmek farklı şeylerdir. Manşetini, kalemini gazete sayfalarını terör örgütü emrine verenler ile eline silah alıp dağa çıkanlar arasında bana göre temelde hiçbir fark yoktur. Dünyanın hiçbir ülkesinde devlet sıralarını yasa dışı yollar ile tarif ederek, eğip bükerek sözüm ona haberleştirmek gazeteci faaliyeti olarak görülmez. Milletin bütün sırlarını, menfaatini bu şekilde yer ile yeksan etmek kimsenin haddine değildir. FETÖ’cülerin servis ettiği çarpıtmalar üzerinden devleti, devletin güvenliğini hedef almak gazetecilik ile bağdaşmaz” diye konuştu.

    “SİZİN 15 TEMMUZ’DAKİLERDEN NE FARKINIZ VAR"

    CHP liderinin Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği yürüyüşü de eleştiren Erdoğan, “Bugün ortalığı ayağa kaldıranlar FETÖ ile işbirliğini sorgulamalılar. Hukuk önünde hiç kimse dokunulmaz asla değildir. Kendi istedikleri kararlar çıkmadıklarında yargı kurumuna saldıranlar en büyük zararı bu ülkeye veriyorlar. Unutmayın adalet yollarda değil, adliye binalarında aranır. Rahmetli Demirel’in ifade ettiği gibi ’yollar yürümek ile aşınmaz’, varsa bir haksızlık müracaat edeceğin yer bellidir. Siyasette söyleyeceği sözü olanın bunu ifade edeceği yer yol kenarları değil, Meclis kürsüsüdür. Gelirsin Mecliste bunu ifade edersin. Mahkeme kararına itirazın da usulleri bellidir. Bunu dışında hareket tarzının ne ülkeye ne de adalete bir katkısı olmayacaktır. Biz ülkemizi güçlü kılmak istiyorsak o zaman ülkeyi karıştırmanın bir anlamı yoktur. Sizin 15 Temmuz’dakilerden ne farkınız var? Onların eline F-16’ları vardı, helikopter, tank, top ile saldırıyorlardı. Sizler de şu anda yollarda yürüyüşler yapıyorsunuz, akşam da karavanda istirahat ediyorsunuz. Sizler kalkıp da ‘TEM’i, E-5’i işgal ederiz’ diyecek olursanız o zaman durum 15 Temmuz’a dönüşür, ona müsaade etmek gibi bir lüksümüz asla yok. Yapılan iş şu anda hukuki değildir. Bunu böyle gidişiniz şu anki hükümetimizin bir inceliğidir, bir lütfudur” şeklinde konuştu.
    quote:

    -http://m.iha.com.tr/haber-cumhurbaskani-erdogan-sizin-15-temmuzdakilerden-ne-farkiniz-var-651489/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Erdoğan iyice zıvanadan çıktı.

    Bu yaptığı benzetme resmen suç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık tescillenmiş oldu kendinden olmayan %50 ye ağır suçlamalar atıyor. 27 milyon insan var burada sen kimsin. Tarihe kara bir leke olarak geçecektir
  • Evet, 15 temmuzda da birileri halkı sokaklara çağırıyordu. Şimdi de birileri halkı sokağa çağırıyor. Tek fark o zaman ölüm tehlikesi vardı, şuan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkurt02 kullanıcısına yanıt
    Yürüyenleri resmen darbeci ilan etmiş.

    Ben ömrümde bu kadar kin ve nefret dolu bir insan daha görmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruh ve sinir hastanelerindeki doktorlari goreve davet ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece yürüyür la adam
  • bunların reçetesi belli
  • 15 temmuz güzel malzeme ya her yerde kullanılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu referandum oncesi de soyluyordu da buradakiler kabul etmiyordu, "biz kimseye muhalif diye darbeci, terorist demiyoruz" diyorlardi. Simdi net bicimde "onlar tanklarla saldiriyordu siz yuruyup protesto ediyorsunuz, fark yok" denmis iste.

    Protesto etmeyi hukuki olarak uygun gormuyorlarmis. Tek elestiri yeri butun gucun ve yetkilerin akpde oldugu meclismis. Bugun kendilerini protesto edilmesi hukumetin bir lutfuymus.

    Tabi "mahkeme kararini tanimiyorum" diye aciklamalar yapan da bendim.

    Bu kadar olaya ragmen hala akpnin savunup cok demokratik, cok adaletli, herkese esit oldugunu soyleyenler sadece fanatik kesimdir. Bugunleri tarih yazacak. Bugun destekleyenler yarin devran donunce ne yapacak?

    Not: Malum tayfa bu konuya gelmez. 2-3 tanesi gelirse de "yok boyle demek istemedi, soyle soyle demek istedi" diye lafi cevirmeye calisirlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 18 Haziran 2017; 13:55:14 >
  • Master Yoda'nın bir sözü vardı. Öfke nefrete, nefret acıya, acı da ölüme yol açar gibi bir şeydi. Ülkenin cumhurbaşkanı diğer temsil ettiği %50'den nefret ediyor. Sonumuz kötü olmasın da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte tam bir tipik müslüman örneği. Ağzına geleni karşı tarafa söyle, karşı taraf sana bir laf söyleyince kutsalına saygısızlığa bağla mağdura yat vatandaşa dert yan. Bu ve bunun gibi görmediklerine tapan varlıkların peşinden giden ülkenin sonu hiç umut verici değil. Bırak mısırı, suriyeden bile beter olucaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waRRioR -- 18 Haziran 2017; 14:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.baskanı doğru söylüyor. Kımal'e bi yerlerden düğmeye basıldı! O da yola çıktı. Milletimizin büyük tepkisi var bu duruma.. gerçi herkes kemal'le dalgasını geçiyor ama olsun:-) Tayyip en azından dalga geçmemiş! Uyarmış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 temmuzda halkı sokaklara döken kimdi?
  • kılıçdaroglunu hapse alıcak yürek var mı bunlarda? iftira atma güçlerine güveniyorlar onu biliyoruz zaten .

    bir mv aldılar yusuf yusuf ettiler 3 gündür.
  • Yavaş ol. Sen milleti kendi koltuğun için ölüme çağırdın. Kılıçdaroğlu yürüyüşe çağırmış çok mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurcankorkmaz

    15 temmuz güzel malzeme ya her yerde kullanılır.

    2010 lara kadar 28 Şubatın nimetlerinden faydalana faydalana oy üttüler.

    Chp kamuda, okullarda başörtüsü serbestliğine ses çıkarmayıp demokratik hakkı insanların diyince ellerindeki malzeme haliyle bitti. Akp beklemiyordu, karşı çıkarlar sanıyordu, ama ters köşe oldular. Ellerindeki en büyük koz gitti.

    Şimdi yeni mağdur edebiyatı malzemesi 15 Temmuz darbe girişimi. 28 Şubattan daha etkili. 28 Şubat insanları sadece din düşmanı ilan ediyorlardı. Ama şimdi hem din düşmanı hem de vatan haini, terörist ilan edip işten çıkarabiliyorlar, tutuklayabiliyorlar.

    Erdoğan boşuna 15 Temmuz girişimi Allah'ın bize büyük bir lütfu demiyor.

    Ha bu arada herkese geçmiş olsun. Bu ülke sittin sene düzelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 18 Haziran 2017; 16:45:28 >




  • Aradaki 7 farki bulalim



    1. Yillarca fetullah gulenle yatip kalkanlar kendileri

    2. Koyunlarinda tasiyip devlete sizidiran kendileri

    3. Din gardaşımız bizden deyip Ordu elleriyle yerlestiren yine kendileri

    4. 2010 dan sonra ellerini kollarini sallaya sallaya Yargiya yerlestiren kendileri

    5. Degirmenin sulari kesilip rant ve iktidar kavgasina dönusunce birbirini satanlar daim kendileri

    6. Son 15 yilda yaptiklari her yolsuzluk soygun israf haksiz kazanc kul hakki ve haramlari din gardaslari tarafindan ortaya cikartilan kendileri.

    7. Sonuc yillarca Otoyol kenarlarinda zorla fuhus yaptirilan bir devletin 15 temmuz gecesi uçurumun kenarindan dönmesi ve şuanki sefilligimizin gözler önüne serilen hali.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar darbecileri savunma yürüyüşü yaptıkları için farkları yok Erdoğan haklı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • reüs ne diyoğsa doğruduğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.