Şimdi Ara

Erdogan'dan Bestepe bombalari: Idam geliyor, AB muzakereleri sona eriyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
8.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2019'a kadar idamı midamı unutun. Doğunun oylarını kaybetmemek için Apoyu asacak cesareti yok. Şu anda sadece gaz alıyor. Bakın başkanlık gelecek nasıl hemen hızlı karar veriyorum demeye getiriyor. İcraata gelince yine elde sıfır olacak.
  • Apo her siyasi parti için malzeme olmuştur.Bütün partilerin seçilmek için kullandığı PKK bitireceğiz lafını unutmayın.15 Temmuz bunlar için kahramanlık.İdam gelirse bu tarihten başlatmak için ellerinden geleni yapacaklar.



    Daha öncede AB anlaşmaya uymadığı için kapıları açarız diyordu ne oldu?

    Ne parasını aldı nede kapı açıldı.Amacı söyledikleriyle günü kurtarmak. Diğer hafta başka bir olaya imza atar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer geriye dönükse ve apoyu asmıycaksa ki bence asmayacak o zaman bunların amaçlarını anlamış olacağız eğer apoyu asmaz ise bilinki doğuyu pkk ya verecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 18 Nisan 2017; 7:7:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreazz


    quote:

    Orijinalden alıntı: daldan_dala


    quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: daldan_dala


    quote:

    Orijinalden alıntı: ` quaD.


    quote:

    Orijinalden alıntı: daldan_dala


    quote:

    Orijinalden alıntı: shellder25


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tihilu

    Canı sıkıldıkça referanduma götürecek sanırım.

    e referanduma götürmese diktatör diye yanıp tutuşurdunuz. gerçi seçim yapınca da hile diye ağlıyorsunuz

    Süper tespit anlayana

    Demek istedigini anladim arkadasin. Benim icime sorun yaratan iki zarf var. Muhurlu ve muhuruz. Boyle birsey mumkun mu ? Devlet islerinde muhursuz , imzasiz birsey olur mu ? Muhursuz zarflarin secimlerde kullanilmasi ne kadar sacma. Secime gidilecek seylerde secime gidilmezse bunun adi diktatorluktur. Secimde eger karisik isler donup herkesin ici rahat olmazsa insanlar da rahatsiz olur. Dun hayir ciksaydi ve ayni olay olsaydi sizde itiraz edecektiniz. Akliniza yatan sonuc cikinca yasanan olaylari icinize sindirmek basit oluyor. Ben hayir ciksaydi kesinlikle yine zarf olayina sacmalik derdim.

    Uzun cevap vereceğim trollük yaparsa içimden fena söverim



    Ysk seçim hazırlıkları yapar sayımı denetler. Lakin sandık başına her partiden bir kişi durur. Ysk seçim öncesi kuralları bildirir şu şekilde oy geçerli şu şekilde geçersiz. Bu kısım seçmen içindi. Ve ekler pusula lar mühürlü olacak bu kısım sandık başları için. Seçim yapılır sandık açılır 50 kişi imza atarak oy kullanmış sandıktan 50 oy çıkmış sandık başları saymış ve yine kendileri imzalamış önceden mühürlenmiş. Sonra ortaya çıkıyorki bazı sandık başları pusulalara mühür basmayı unutmuş. Muhalefet 2 milyondan bahsediyor ama hiç bir kaynak yok bu rakam için sallayan sallayana. Ben o kadar olduğunu düşünmüyorum okadar kişi unutmuş olamaz. Diyelim oldu şimdi bu kadar kişinin oyu sırf oradaki sandık başındaki o 4 kişinin hatası yüzünden geçersizmi sayılacak? Bu haksızlık değilmi? Senin sandık başın umutmamış seninki geçerli benimki unutmuş geçersiz neden? Hakkımı kim savunacak? İmzalar tam sayılar tam herşey usüle uygun tek sorun onların hatası seçmenin değil. Açın soruşturma istediğinizi yapın ama oyuma sahip çıkın. Bu oyların kaçtane olduğunu kimsenin bilmediği gibi kaç tanesi evet kaç tanesi hayır bilen eden yok. Bu oylar geçersiz sayılsa belki çoğunluğu hayır , evet yüzdeliği artacak. Belkide coğunluğu evet , hayır yüzdeliği artacak kimse bilmiyor. Konu evet hayır değil konu o kişilerin oyu herşey usüle uygun olmasına rağmen geçersiz sayılması. Tek zarfa 1 den fazla oy koyamazlar geçersiz olur sayımda ortaya çıkar , 50 imza olan yerde 51 oy da çıkamaz sayımda belli olur peki sonuç? Daha ne yazayım ki inkar edene kitap yazsan nafile art niyetli olmayan bunun iki taraf içinde geçerli olduğunu bilir

    Trolluk yapacak durumda degiliz.



    Dediginizi anladim. Peki soyle diyeyim. Devlete bir dosya hazitlayip vereceksiniz. O dosyanin icindr resmiyet olmasi icin dosyayi hazitlayan kisinin imzasi olmali degil mi ? Yoksa dosya gecersiz sayilir. Sizde haklisiniz. Oy verilmis pusulalar ise sayilmamasi haksizlik olur ama bu isin usulu muhurlu pusuladir. Hata yapildi , belki de bilerek yapildi , belki de bu bir hiledir. Bunlari bilemeyiz. Imzasiz muhursuz kagitlar gecersiz devlette. Her zaman boyledir bu. O yuzden tum kafa karisikliginin temizlenmesi icin bunlarin iptal sayilmasi gerek. Ya muhursuz zarflar kabul edilecek ya da muhurlu zarflar. Tek zarf cesidi olmali.



    Konu zarf değil pusula diye biliyorum. Verdiğiniz örnek ile bu konu bağdaşmıyor. Ben şuna inanıyorum ysk da buna itiraz edildiğinde partilerin kabul ettiğini lakin hayır çıkmayınca muhalefetin sulandırdığına. Çünkü sizin verdiğiniz örnekten yola çıkarsak daha önce biri yaptı ise mühğrsüz belge kabul etirdi ise onun ismini kullanarak bende yaparım. Öyle değilmi? Ysk da bunun geçmişte örnekleri olduğunu söyledi. Yıllardır ysk ya güveniliyor da birden be oldu? Ona güvenme buna güvenme geriye ne kalır? Benim gibi düşünmeyen asla güvenmem diyerek hangi işimizi yapabiliriz? Ve dikkatinizi çekerim İlk rakamlar geldiğinde evet 60 larda idi mühürsüzler kabül edildi ve sonra kalan sandıklar açıldı 51 e kadar geriledi? Bi le me yiz. Bilmemiz gereken venim 1 oyum bile değerli. Bu seçimde bunu kanıtladı. Az farkla evet geldi. Evet olsun hayır olsun oy 5 yılda bi grliyor oda boşa giderse?

    Öncelikle her iki tarafın saygılı konuşması için teşekkür ederim. Olaya gelirsek öncelikle %60 dan %51 e düşmesi veya ak partinin %60larda açıp %50 lere gelmesi 15 yıldır seçimleri takip eden herkesin aşina olduğu bişeydir zarflarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Diğer sorunda eğer bahsedildiği gibi 2.5 milyon mühürsüz oy varsa bu belki de aynı oranda evet aynı oranda hayırdır bilemeyiz fakat siz 5 yılda oy veriyorsunuz ülkenin iyiliğini istiyorsunuz ve böyle bir olay yaşanıyor tam tersi olsa evet diyenler ne derdi? Devlet işi oy verenin hakkı nolcaktan çok her zaman için resmiyete onaya mühre bakmıştır.

    arkadaşada aynısını 2 defa tekrarladım "ya tam tersi" diye birşey olamaz itirazda bulunan akp. bu sabah izlediğim haberlerde ysk nın açıklamasına göre bu itiraz rakamların sisteme girmeden önce olduğuydu. kanallarda bize açıklanmadan önce partiler kanalların gördüğü bir sistem var. onu millete açıklanıp açıklanmama saatini ysk belirliyor. işte o sisteme daha girilmeden itiraz edilmiş ve ysk toplanmış karar vermiş. düşünsenize daha açıklanmadan itiraz ediyorsunuz ve hayır çıkıyor sonra bana ne bana ne ben vaz geçtim itirazımı geri alıyorum mu diyecekti? yani daha sonuçları görmeden bunu söylemeleri ne kendilerine ne karşı tarafa zarar vermiş olamaz. sandık başındaki adamların hatasını halk ödeyemez demiş bir kara almışlardır hayırda çıksa bu evet de çıksa bu doğru bir adımdır demişlerdir.

    yok sana şahsi soruyorum görüşün nedir derseniz ben 51 den memnun değilim tıpkı 7 hazirandaki 41 den olmadığım gibi keşke kasımda seçimler tekrarlansa 55 ve üzeri gelse. bunun olup olmayacağını ise yine kasım seçimlerinde gördük halk bu tür olayları sev mi yor. ama muhalefet ha bire bu yolu deniyor. amerikada trump rusların hileli oyları ile geldi dediler şu an rusya iile abd savaşa hazlanıyor. bunu her muhalefet yapıyor ama halk bunu sevmiyor. demokrasi bu kabul etsekte etmesekte.




  • inanma gelecek olsa

    19.madde olarak önümüze koyarlarda referandumda
  • idam gelecekse ilk Öcalan için gelsin.
  • daldan_dala kullanıcısına yanıt
    Bu tartışmalar gerçekten gereksiz. Kanun, kanundur. Sen kafana göre kanunu esnetemez, değiştiremezsin. Burada bir mantık kurmaya, yok efendim sayımdan önce demiş de bilmem ne de demeye hiç gerek yok. Yoruma açık bir konu değil kanun, gayet net.

    Bu oyların kabul edilmemesi gerekiyordu, ama evet, ama hayır. Türkiye'de zaten adalete olan güven belli. YSK gibi bir kurumun yasaları esnetmesi, hatta yok sayması durumu daha da içler acısı hale getirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 18 Nisan 2017; 12:11:5 >
  • APO pijni asacaksa ben evet veririm
  • Idamin geçmişe yürümesi TCK ca imkansız. Geçmişe yürüyeceğini nereden çıkardın? Böyle bir kaynak göremedim ben? Bu senin yorumun mu yoksa haberin uydurmasi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    APO pijni asacaksa ben evet veririm

    Apoyu asamaz. Bir kanun geçmişe yürümez. Anayasa kisiye göre değişmez. Bir kanun kisiye ozel yapilmaz. Ne darbecileri ne de apoyu asabilir. Tck ya gore gecmise yürümez. Yani idam gelse dahi geçmiş suçlara uygulanamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB zaten almayacak, alsaydıda önce kendi çıkarımız ve almayacak o halde ülkemizi ve masum vatandaşlarımızı korumak için gereken yapılsın idamda gelsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: niceworkisc


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzazgin

    APO pijni asacaksa ben evet veririm

    Apoyu asamaz. Bir kanun geçmişe yürümez. Anayasa kisiye göre değişmez. Bir kanun kisiye ozel yapilmaz. Ne darbecileri ne de apoyu asabilir. Tck ya gore gecmise yürümez. Yani idam gelse dahi geçmiş suçlara uygulanamaz.

    her işin kolayı var,

    Öcalan ı toplu mahkum koğuşuna koyarlar işi biter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk önce apoyu idam edeceğini taahhüt etsin oy veririm sıkıntı yok ama onda o yürek yok maalesef

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyildirayy

    Önce imralıdaki mahlukatı asabilecekmisiniz sayın başkan

    Eğer samimiyse idam geri gelirse bu ülkede imralıdaki mahlukat hariç herkes asılır en son RTE ile imralıdaki bebek katili kalır birbirleriyle kapışırlar
  • 2004 yılında Avrupa Birliğine girdik diye havai fişek atmışalrdı birileri.
    O birliğe hiç giremesekte uyum çerçeveleri tarafından çıkarılan kanunlarla az biraz demorkasimiz gelişmişti.Üstelik aklınıza hayalinize gelmeyecek projelerde AB fonu desteği var.Bu rakamlar az buz değil
    Kısacası iyice boka batacağımızın kanıtı olur.Sonraki Aşama AİHM'den çıkamk falan olur herhal

    Küçük Bir örnekhttps://www.ab-ilan.com/basvurusu-devam-eden-hibe-programlari/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 18 Nisan 2017; 13:6:26 >
  • boş işler başgan,

    ilk önce memleketteki amerigan üslerini bi lağvet sonra iç meselelere yüklenirsin,

    idam gelince de ilk önce amerika piyonu apodan başla, adres şaşmasın..

    dikkat edin nato demiyorum, türkiyede ortalama 20 şehirde amerigan üssü var,

    çoook sonra başlarsın kendi halkını idam etmeye.

    ama lütfen önce kendi yediğiniz naneleri yargıya götürün ...
  • İdam mevzuunu düşündükçe midem bulanıyor.
    Ülke olarak yasaları, hukuku, insan haklarını katlettiğimiz yetmedi, şimdi bir de insanları katledeceğiz.

    Yazık ya.
  • İdamı kaldıran bunlar. Hangi gerekçeyle idamı getirecekler? Sırf halk istiyor diye idam getirilir mi? Halk başka şeyler de istiyor, bunları da gündeme getirsenize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömerayhan

    AB müzakereleri zaten yürümüyordu ki bitirilsin. 37288281 yıl da geçse Avrupa bizi istemiyor. Ülkedeki bir kesim de istenmediği yere girmeye çalışıyor gurursuz musunuz arkadaşlar?

    İdam olayına gelince de, kabul edilmeme ihtimali yok. Ak parti ve mhp çatır çutur kabul edecek. Bu iş mecliste bitmese referandumda 55+ ile biter.

    Tecavüzcüyü darbeciyi vatan hainlerini beslediğimiz yetti.

    biz mi besledik bilader :D haburdan kılıçtaroğlu mu geçirdi milliyetçiler mi geçirdi ^^ bi mantıklı düşün ya..

    Danışıklı dövüş bunlar. Olurda ysk yapılan haksızlıklardan ötürü hayır çıkartırsa. referandum tekrarına zemin hazırlama zahmetine girmişler de yemezler :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Primarch

    İdam mevzuunu düşündükçe midem bulanıyor.
    Ülke olarak yasaları, hukuku, insan haklarını katlettiğimiz yetmedi, şimdi bir de insanları katledeceğiz.

    Yazık ya.

    Hainleri*** katledeceğiz. İstiyorsan hainleri verelim sen besle biz bıktık bunlara kaynak harcamaktan bunları yaşatmaktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.