Şimdi Ara

Erdoğan’dan beklenen açıklama Yavaş’tan geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
13.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
332 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mansur Yavaş gerçekten bir partiden çok daha fazlasını ifade ediyor. CHP den inşallah aday olarak gösterilir. Kılıçdaroğlu, ile bu iş yine yürümez çünkü. Partizanlığı kenara bırakıp destek verilmesi gereken bir kişi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakaretler edilmiş ne yandaşlığım kalmış ne trollüğüm   ben sadece konudan sonra merak ettim ve girdim IMF raporlarına baktım beyler, o kadar mesajın tek nedeni girip IMF raporuna bakmak eyvallah. yazdığım rakamların gerçek olmadığını iddia eden bilir kişiler var, o halde kusura bakmayın ya IMF raporları gerçek değil, ya Erdoğan IMF'yi bile manipulee ediyor...

  • Bu adama çok geç kavuştuk, çok...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 30 Nisan 2021; 10:10:0 >
  • Cumhurbaşkanı adayı bu adam dururken gidip kılıcdaroğlu olursa vay chp nin haline. Ama chp den herşey beklenir.

  • Bu olaydan sonra c.başkanlığı destek açıklama gereksinimi duydu ve açıkladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Kardeş chp belediyelerde kadrolaşalı, kendi yalakalarını, teröristleri alalı çok oldu izlemeni tavsiye ederim.


  • Peni_Silin P kullanıcısına yanıt

    Kardeşim çok ayıp ettin şimdi. Koskaca Mansurun verdiği 400 lirayı, devletin her ay verdiği 1000 lira ve kira parasıyla bir mi tutuyorsun ? Matematikte mi bilmiyorsun ? bak büyük harflerle yazıyorum 400 LİRA boru mu ya. Erdoğan bile vermedi 400 lira, Erdoğandan beklenen açıklama Mansurdan geliyor. Erdoğan ne yapmış esnafa ? 1000 lira vermiş her ay, kirasını ödemiş. 400 lira verseydi Esnafa o zaman madem çok yardım yapmak istiyor ? Bak Mansur çalışıyor 400 lira veriyor, hiç yakıştıramadım yazdıklarını. Bir yerde her ay 1000 lira+ Kira yardımı, diğer tarafta koskoca 400 lira...

  • Safi şov yapıyor. Esnafların çoğuna uğrayın bakın neler saydırıyor. Muhalefetin İnce'den sonra taptığı ikinci boş insan.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    kardeş ben inan chp yi kötülemiyorum yada başındakileri aktif görevde olanları mansur gibi . fakat şöyle birşey varki doğal olarak herkes yandaşını getiriyor işine geldiği gibi , tabii ki karşıt görüşle beraber partilerine kin besleyenleri alamazlar fakat biraz adaletli olunması lazım , eski çalışanlardan bozgunculuk beslemeyen , karakter sahibi , siyasetle onun bunun gibi işi fazla olmayanları , sadece işine bakanı devam ettirebilirler . kızdığım nokta şu : bir gün başa gelseler , örnek olarak sen 10 yıllık memursun . oflaya tıflaya hem akademi okumuş hem senelerce şu kpss denen illete ters dökmüş sonunda emeğiyle kazanmış birisin . 2023 itiibariyle kalifiye olmayan bir adam chp den dayısını buldu ve kadro aldı , belediye de sosyal yardımdı giyimdi primdi ikramiyeydi diye döktü de döktü paraları , senin maaşının kat be katını aldı ,, senin bu kadar emeğine yazık ve terbiyesizlik değilmi ... akp yi de savunmuyorum daha iyiler diye ..... sadece kamuya halka karşı gereksiz yere çok fazla iyi görünmeye çalışıyorlar buna sinir oluyorum .. ondan dedim akp ye oy veririm diye mecazi anlamda anlayan anlar . çünkü emeğe karşı haksızlık bu ..... bu durumda zaten devlete şikayet etseenn nee greve gitseeen ne serzenişte bulunsan nee ..... enflasyon ile memur maaşlarına gelen zamları karşılaştır ve sendikaların halini gör bi .. memurlar 6 ayda 200 250 gibi bir rakamı zor alıyorlar zam diye ...... daha detayları varda beni sinir eden paylaşmak istemiyorum .


    benim bahsetmek istediğim ülke çapında sosyal denge . birilerine ayrıcalık yapılarak yada hiç olmayan fazla çalışma ve emekten bahsedip hallice miktarda ödeme yapılması biraz öteki kesimlerin tepkisine yol açıyor . biz niye alamıyoruz diye . o zaman herkes belediyede adamını bulsun diğer kurumlardakiler enayi mi .. ha yapsın güzel birşey sosyal yardım , fakat bugün öyle yarın böyle derken burada çalışan adamlar kendini bi halt sanıp kamu maaş ortalamalarından çok daha fazlasını isteyecek , maaşlarını beğenmeyecek greve gidecekler . aslında yapılan yardım fazla bir miktar değil bir belediye başkanının çalışanlarına değer vermesi kıymetlerini bilmesi ve hizmetlerine teşekkür babında bir miktar prim vermesi güzel bir şey fakat dediğim gibi başka kurumlarda çalışanların tepkisini çekecek millet birbirine düşecek .

    onun için şimdiden bu gibi icraatlara fazla girilmemesi gerektiğini düşünüyorum . ha başa gelirsin başbakan cumhur olursun parlementoda parti olarak karar alabilecek çoğunluğa sahip olursun bir seneydi beş seneydi uğraşıp derken işleri rayına oturtup ülke ekonomisinde refahı sağlarsın ondan sonra şu kurum bu kurum diye düzenlemeye geçersin kimsenin de sesi çıkmaz .


    şimdiden belediye çalışanlarımız bizim gözümüzün nuru üstün hizmetleriniz gibi abartı şeylerden bahsedip para yığmaya gerek yok . çünkü çok büyük rakamlar dönüyor toplamda . o zaman şu belediye böyle yapsın şu belediye şöyle yapsın , çalışan emek veren kesimleri birbirine düşürürsün . ha özerksin anladıkta fazla iyiliğe de gerek yok . düşünceli sistemli mantıklı hareket etmeleri gerek .. melek gibi görünmeye ihtiyaçları yok sadece görevlerini yapsınlar helali ile hepsine güveniyoruz .. esnafa verilen yardımdan bahsetmiyorum onlar layıkıyla yerine getirilen işler . fakat primdi ikramiyeydi sosyal yardımdı diye bazı kalemler gereksiz kaçıyor şahsıma göre .... hakkı olanın hakkını olması dileğiyle ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 30 Nisan 2021; 18:46:2 >




  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    Sonuna kadar katılıyorum dediklerine. İşini hakkıyla yapan, hak eden hangi partiden olursa olsun iş verilmesi gerekiyor. Hangi partiden olursa olsun, eğer işgal ettiği görevi layıkıyla yapmıyorsa işten çıkarılması gerekiyor. İstanbul büyükşehir de binlerce kişi işten çıkarıldı. Seçimden önce '' kimse işten çıkarılmayacak, namus sözü veriyorum ''diyordu Bay kemal seçimden sonra. Herkese bankamatik memuru yaftası yapıştırarak işten çıkardılar, kendi adamlarını işe almak için. Seçimden sonra belediyenin kaç kez doğalgaz borusu, su borusu patlattığına şahit olduk. İş bilmeyen kişiler yüzünden yüzlerce kişi mağdur oldu. İşin komik tarafı ağzından liyakat düşmeyenlerin, işe aldıkları kişilerin liyakatsız olması. Daha belediyeleri yönetemeyenlere ben oy verip ülke yönetme fırsatı verir miyim ?

  • POLECAT kullanıcısına yanıt

    yaw var tabii haklı sebeplerle işten çıkarılanlar da , çok da bazı medyanın safsata haberlerine inanmıyorum , adamlar melekti haksız yere çıkarıldı gibi ... adamlar partizanlık yapıyorlardı yönetime kin besliyorlardı fazlasını istiyorlardı ondan çıkartıldılar sanırım anladığıma göre . tabii ki yönetim kendi düşüncesi zihniyeti fikrinde olanları getirir göreve çünkü bazı karşıt görüşte olanlara iş verince huzursuzluk çıkıyor . bilmiyorum yönetim onların hangisini nasıl liyakatla sokacağını yada eski işçileri çalıştırıp çalıştırmayacağını bilir . sadece huzur bozulmasın genel amaç o . ben sadece gereksiz kalemlerde halka melek gibi görünmek için ödemeler yapılmasına karşıyım biraz .


    zaten parlamentoda yönetime gelirlerse ülke çapında kurumlar arası sosyal ve iktisadi dengeyi sağlamak için uğraşırlar emellerine de ulaşırlar sanırım . yada yardım yapacaklarsa da fazla medya gözü önünde bulunmasınlar çok fazla reklamı olmasın ..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 30 Nisan 2021; 19:16:40 >




  • Adam gibi adam yaparsa Mansur başkanım yapar.

    Parti kur oy verelim başkanım. 2 seneye cumhurbaşkanı olacaksınız inşallah.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.