Şimdi Ara

Erdoğan Başkan Seçilince Dolar 3TL'nin Altına Düşecek! (ANA KONUSU) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.171
Cevap
18
Favori
42.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
638 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reis ne döktürmüş be başkan olduğundan beri ama


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ytd

  • Dolar sonunda 10 lira oldu ya...Yani yazıklar olsun ne diyim...Dolar ilk 3-4 lira olunca en fazla 5 lirada durur diyordum ama yok...Sağolsun floresan partisi ezberleri bozdu.Dolar bu beceriksiz ekonomi politikası devam ederse 2023'e kalmadan 15-20 lirayı da bulur.


    Türkiye ilk kez ekonomik kriz yaşamıyor ama ilk kez bir krizin olduğu inkar ediliyor.2001 krizinde hükümet krizin olduğunu kabul edip hiç ''faiz lobisi,soğan lobisi,emlak lobisi,market lobisi'' zırvalıklarına kapılmadan akıllıca önlemlerle krize müdahale etmişti.Zaten Türkiye'yi 2001 krizinden çıkaranda Kemal Derviş ve onun liderliğinde hazırlanan ekonomi programıydı.


    Ama şimdi bir Kemal Derviş yok...Ekonomiden anlayan hiç kimse yönetimde değil.

  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Peki papua Yeni Gine de mi bize oyun oynuyor Kerimcem ? Dış güçlere bak sen ya. Papua Yeni Gine ilişkilerimizi duzeltmezsek Papua Yeni Gine parası böyle degerlenmeye devam edicek. Hemen Papua Yeni Gine, Zambia, Gana, Tayland vb. ülkelerin ortaklaşa hemfikir olacağı bir yönetim secmezsek baticaz. Anlıyoruz ki bu ülkeler artık Erdoğan'ı istemiyor. Çünkü paraları TL karşısında aşırı değerleniyor. Ama biz batmiyoruz. Sadece Papua Yeni Gine bize oyun oynuyor.

    Ama ummetimiz Zambia ve Gana gibi hainlere pabuç bırakmaz. Hiç merak etme. Ülkedeki tüm ayçiçek işini Araplara, satıp şekerpancarı fabrikalarını kapatan Tuprasi satıp Türk Ordusuna eski ortağı ile kumpas kuran Asrın Liderimizin bile bu hamlelerle batiramadigi ülkeye kim ne yapabilir ?


    EYYYY PAPUA YENİ GİNE.. SEN KİMSİN YAHU ?


    Özür dilerim ama sen de hiç benimle makara yaparlar diye utanmazsan ulu orta sacmalarsan böyle yazar millet. Kimseyi suçlama. İçine düştüğün gülünç halin suçlusu bizler değiliz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoSSgO -- 16 Kasım 2021; 19:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    forumdaş hiç boşuna kendini yorma, kendisi ile dolar 8 lira olacak iddiasına girdik o günden beri ortalıkta yok. Neymiş truzimden 100 milyar dolar gelecekmişte, dolar düşecekmişte komedi resmen.

  • Konuyu açan arkadaş şimdi nerelerde acaba?

  • Artık sözler şu şekilde verilecek...


    Biz seçilirsek dolar 20 TL olmaz

  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt

    İnsanın düşebileceği halleri görünce uzulmuyor degil insan.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düştü mü?

  • konun saçmalaığı adamın bahsettiği "yakın gelecek öngörüsü "ama burdakiler nerdeyse evlenip çoluk cocuğa karışana dek hatta daha sonrası döneme kadar uzaktacak herhalde ciklet gibi.

    doların bu saatten sonra 3tl olması akp gitse bile mümkünatı yok gelişmekte olan ucuz işçi gücü bu ülke, asgari ücretin 500-600$ aşması tıbben imkansız bu abd merkezli kapistalist sistemde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Kasım 2021; 17:54:40 >
  • O değilde bu gidiş hiç hayra alamet değil..

  • yanlış anlamış olabilirmisin 3 degilde 13 hatta 23 olabilirmi rakam o hedef rakam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11.30

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl ama düştü mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Bak işine, bak işine. Zamanında Almanlar marketten birkaç tane yiyecek almak için el arabasına para doldurup götürüyormuş. Bugün Avro kaç dolar?

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    he he almanlar bitki gibi 3 günde o hale geldi zaten 2 koca nesil gayet fakirlik yoklukla sefillikle yaşadı oyleee şaaaakkk diye olmuyor zaten onurlarıylada zengin olmadılar abd işgalinde defacto emireri bir ülke abd uydusu,ben bu covid19 dan komplike bir sefillik bekliyorum bunlar daha iyi günler daha büyük buhran var kapıda altı üstü 30-40 senelik lay lay lom dönemi beyinleriniz 3000 sene gibi decode etmiş,4-5 sene içinde görüceksniz ferarileri bmw ve guccileri lökös zengin rahat hayatı beklemede kalın gıda bulmakta bile sorun yaşıycaksınız 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Kasım 2021; 14:33:55 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

    Anadolu'da tarih boyunca hiçbir millet aç kalmamıştır. Türkler Amerika kıtası hariç bütün dünyaya neredeyse göç etmiş ama sadece Anadolu için "cennet" demiştir. Huri gördükleri için değil, toprağından bereket fışkırdığı için. Ama sen toprağını ekmezsen Anadolu ne yapsın? Mesela Anap gibi emperyalist şirketlerin talebiyle koyundan devlet desteğini çekip, Anadolu'da yetiştirilmesi uygun olmayan büyükbaşa destek verirsen Anadolu ne yapsın? Bir kamyon domates verip, bir akıllı telefon alacaksın masallarına inanıp toprağı ekmiyorsan Anadolu ne yapsın? Senin gibi şeyler sürekli algı yapıyorsa, yüzlerinde utanmanın zerresi yoksa Anadolu ne yapsın? İnşallah çabalarının karşılığını Allah misliyle verir bu arada. Bakalım orada da böyle yalanlar söyleyebilecek misin?


    Almanlarda ne vardı? Almanlar 2 kuşak boyunca fabrika kurdu, sana fabrika kur diyen yok. Toprağını ekeceksin sadece.





  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    almanlar hiristiyan abd orayı üretim üssü finosu olarak gördü 2.dünya savaşından sonra enkazından ülkeyi kendine monte fabrika yaptı.

    sen müslümansın kocaman büyük bir imparatorluk artığısın güçlü oldukları sürece senin burnunu uzatmana asla izin vermezler akp mi gitti he he zengin olucan bekle akp den once havyar yiyordun zaten, emireri sıcak batı parasıyla kalkınan natonun sadık elamanı türkiye devam.

    aii dünya üstünden silinmeden abd merkezli kapital sistem reset yemeden o zenginliği rüyanda görürsün anca, yaşamana bak .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 19 Kasım 2021; 16:53:30 >
  • WITCHER kullanıcısına yanıt

    3 yılda koca bir fiyasko

  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.