Şimdi Ara

'Erdoğan Başkan Olursa Hilafeti Getireceğiz' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hilafet artık hiçbir müslüman ülkenin biat etmemesinden ötürü kaldırılmamışmıydı bunun en iyi örneği Osmanlının cihat çağrısına arapların uymaması ve ingiltereden yana tavır almasıydı yani halifeliğim artık bir otoritesi yoktu olabilmesi için halifelik makamına ev sahipliği yapan devletin çok güçlü olması ve diğer ülkeler üzerinde hakimiyet kurması gerekir, yanlış biliyorsam düzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Behken

    Dilipak ,saray odalarının bu kadar çok olmasının sebebinide açıklıyor..Halifeyle çalışacak bölge temsilcilerinin odaları diyor..

    O saray yapılırken Cumhurbaşkanı ,ortadoğu liderliğine de oynuyordu ..Ortadoğu da şu an da bir tane dostumuz kaldı mı ülke olarak ?

    Filistini saymıyorum ..filistin hep zaten gözbebeğimizdir zaten.

    Filistin bizden nefret ediyor. Aynı dünyada yaşadığımızdan emin misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklisin Ataturk de kandirmisti .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilafetin devri gecmis bitmis, kim ister hilafetin gelmesini Allah askina ? Ama bunlarin hala Hilafet diye hayali var. Hilafeti getiremezler asla.
  • Ne hilafeti ! Ne halifesi ! Uyanın gaflet uykusundan!
    Araplar bu denli birbirlerini yerken , Bütün hepsi Amerikan , Rus silahı ile birbirini öldürürken , "Ben halife olayım siz de bana biat edin dersen " "Hadi lan ordan " diye cevabını alırsın.
    Burada olması gereken şudur budur masallarına girmeye hiç gerek yok , Çünkü hiçbir şey olması gerektiği gibi değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki Getirdiler ne olacak ? İşsizlik mi bitecek.. Terör mü Bitecek..geçim sıkıntısı mı bitecek.
  • Hilafet Osmanlılara Yavuz Sultan Selim zamanında zorla getirilmiştir(Mısır ve Hicaz alınınca,ARAPLAR TÜRKLERİ SEVMEZLER,HALA DA SEVMEZLER ) Osmanlı padişahları bunu kullanma gereği bile duymamışlardır uzun süre ..Gerileme döneminde kullanılmaya çalışılmıştır ..Örneğin 1.dünya savaşı öncesi kullanılmıştır(CİHAT İLAN EDİLMİŞTİR) ama işe yaramamıştır ..İngilizlerin yanında müslümanlar yer alabilmiştir..


    Hilafeti getirdiğin zaman siyasi boyutu böyle olmasına rağmen ,dini boyutu beşeri hukukun yani cumhuriyetin ortadan kaldırılması gerekiyor ve şerri hukuk dediğimiz ve mezhep olarak üzerinde çok da anlaşaIamayan (örneğin IŞİDİN hukuku şerri hukuktur kendilerine göre ,insan yakma ,şii mezhebindekileri öldürme ,eşcinsel olduğuna inanılırsa yüksek bir binadan atılması ,en son suriye askerlerini tank altında ezme vs gibi bir hukuktan bahsediyorum,Şii iranın hukukda şerri hukuktur ..görüldüğü gibi ,IŞİD şerri hukukda bir kişinin öldürülebilmesi için şii olması yeterlidir ,sanki mezhebimizi kendimiz tayin ediyoruz)


    Gelin Türkiye'ye halifelik gelmesin ,İSLAM HEP GÖNÜLLERDE SEVGİ DİNİ OLARAK KALSIN ..BENİM DÜŞÜNCEM BUDUR
  • Şu Osmanlı toruncuklarının anlamadığı bir şey var; Araplar Osmanlı'yı hiç bir zaman bir refah ve huzur dönemi olarak tanımlamız. Bir esaret ve vergi dönemi olarak hatırlar. Zamanında Musul tapuları konuşulunca Arap dünyasından yükselen "Osmanlı hayalleri görmeyin" homurtusunu unutmayın. Bugün hilafet'i ilan etseniz bile kimse Türkiye'nin hilafetini kabul etmez. Bu sadece iç siyasette birilerini gaza getirme lafıdır; üç beş oy için yapılan bu gaza getirmenin tarihi hiç bir alt yapısı yoktur. Hele günümüzde gittikçe ısınan mezhep çatışmalarının arasında bu sadece gülümseme ile karşılanır.
  • Osmanlının torunu değilde kimin torunusun ,kullandığınız kelimeyi biraz düşünün ,kökenin nereden geliyor? ,düşünerek konuşun lütfen ..Osmanlı döneminde azınlık ise kökenin saygı duyarım ama değilse düşüncesizce konuşmalar bu çağa yakışmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    Sadece şu kadar yazayım. Siyasi konularda Mısıroğlu'na fazla itimat etmeyin. Kimseye etmeyin hatta. Çünkü ne alimler bile siyasi konularda yanılmışlardır. İçtihat yapmaya benzemez bu iş...

    mısıroğlu deli değilmi?
  • Mısırlığıoğlunun 1 tane bilimsel kitabı yoktur ..Çünkü bilim ,kişinin şahsiyetine,fikrine ,mezhebine ,dinine bakmaz ,yazdığı eserlerin hepsi işkembe-i kübradan atmaktır ..Neden böyle diyoruz ? Hiç bir eserinin 1 cümlesi ,arap dünyası dahil bilimsel bir veri olarak kaynak gösterilememiştir ve kendisi de hiç bir bilimsel veriye referansı yoktur ...

    Deli midir bilemem ama Solun Yalçın KÜÇÜĞÜ olduğunu biliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dhnin Vericisi

    inşaAllah

    Yorum-Kullanıcı adı uyumu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpnin Fasa fiso gündemlerinden biri de hilafet

    İşsizlik,enflasyon,orta gelir tuzağı,düşük büyüme,yüksek cari açık,faşizan dikta düzeni,terör,konuşulmasın diye gündemi laubali hareketlerle sulandırma çabaları bunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaktan yakından alakası yok diyorsan bu ülkede yaşamıyorsudur ..Veya attığın sloganları ülke gündemi sanıyorsundur ,yaşasın gençlik diyeyim!!daha da yazmayım ...
  • Hilafeti getirsinler.Erdoğana biat edecek ilk ülke İran ve S.Arabistan olacaktır..
  • Ebu bekir sıddık ,ömer bin hattab gibi halife gelmeyecekse ( ki gelmeyecek) o zaman adalet de gelmez huzurda..

    Halifelik bende isterim İslamiyeti bir arada tutacak bir lider ama o işler bu yahudi dünyasında zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    Değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Behken B kullanıcısına yanıt
    Yalçın Küçük'e göre Türkiye, Büyük İsrail'dir. Hatta Türkiye ve İsrail için "Karı-koca gibidirler. Anlaşmazlıkları olsa da, ayrı yapamazlar" diyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada hilafetin şeriatın ve komünizmin geleceği son yer Türkiyedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.