Şimdi Ara

Erdoğan: AK Parti demokrattır, cumhuriyetçidir, milli ve yerlidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan: AK Parti demokrattır, cumhuriyetçidir, milli ve yerlidir


    Genel başkan olarak ilk kez AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "AK Parti, açık söylemek lazım, devrimci bir partidir. Türkiye en cesur, en etkili değişimleri AK Parti döneminde gerçekleştirmiştir" dedi.

    Erdoğan'ı Meclis girişinde TBMM Başkanı Hüseyin Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve partililer karşıladı. Genel Başkan sıfatıyla Meclis'e geldiği için Erdoğan için askeri karşılama töreni düzenlenmedi. ​TBMM Başkanı Kahraman'ı makamında ziyaret eden Erdoğan, ardından konuşmasını yapmak üzere AK Parti Grup Salonu'na gitti.

    Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

    Sizleri en kalbi duygularımla hasretle muhabbetle selamlıyorum. AK Parti Grup Toplantısı'nın ülkemiz, demokrasimiz ve geleceğimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen deprem dolayısıyla bölgede yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

    'GÜVENLİK GÜÇLERİNE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM'

    Türkiye terör örgütleriyle yürüttüğü mücadelesinde önemli mesafeler kaydetti. Son 2 ayda 336 teröristi etkisiz hale getiren güvenlik güçlerimiz 43 de şehit verdi. Terör örgütünün hiç girilmemiş inlerine girip çok sayıda mühimmat ele geçiren ve teröristlere bölgeyi dar eden güvenlik güçlerine şükranlarımı sunuyorum. Tam olarak 1044 gün sonra bu salonda sizlerle beraber olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum.

    'KATILAMADIĞIM TOPLANTILARA YILDIRIM KARDEŞİM BAŞKANLIK EDECEK'


    Erdoğan başkanlığındaki AK Parti MKYK'sı başladı
    Dün genel merkezimizde MKYK toplantısını yaparak MYK'yı belirledik. Bugün de grup toplantısı için Meclis'teyiz. Durmak yok yola devam. Bundan sonra partimizin tüm çalışmalarında beraber olacağız. Bundan sonra işimiz çok daha zor. Grup toplantılarına iştirak etmeye çalışacağım. Ancak Cumhurbaşkanı olarak görevlerim nedeniyle katılamadığım toplantılara Sayın Binali Yıldırım kardeşim başkanlık edecek. Kendisi demokrasi tarihimize altın harflerle yazılacak süreci başarıyla yürüttü. Yıldırım'a yaptığı çalışmalar için şükranlarımı sunuyorum.

    https://tr.sputniknews.com/turkiye/201705301028666338-erdogan-cumhurbaskani-ak-parti-grup-toplantisi/







  • Bknz: 4 milyon Suriyeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero fear

    partinin ideolojisi değişiyor heralde.

    Her seçim öncesi değişiyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 Nisana kadar Diktatörce tavır takinan Erdoğan 16 Nisandan sonra Cici, demokrat ve Cumhuriyetçi oldu iyimi.. Baktı 2019 tehlikede 2019 a kadar Ab dostu, demokrat ve cumhuriyetçi olma zamanı. Malum Erdoğanin Turkiyesini kuran Paranın çoğunluğu Nazi dediği Avrupa ve Batı dan geldi. Türkiyeye yatırım yapan ülkelerin listesine bakın çoğunluğu Ab ülkesi be ilk sırada 22 milyar dolarlık yatırım ile Hollanda... Takkiyecilik zamanı şimdi. Ab yer mi yemez. Atatürkçü kesim yer mi yemez. Biatci ları yer mi, onlar zaten peşinen biat etmiş. Erdoğan Allah yok dese Reis öyle diyorsa yoktur diyecek tipler. Malum birisi Anasını Bile şey yerine koymuştu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hersey tamam da yerli parti ne demek onu bilemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki partiler yerli değil miydi?
  • abi 65 gun aclik eylemi yapan insanlara bile demokrat olamadi. gercekten cok yazik ya yani tabiki demokrasi farkli fikirlerin bir arada uzlasmasi yasamasi vs ama bu kadar 180 derece zit hayat gorusumuzun oldugu bir hukumetle yasamak gercekten cok aci.
  • Milli ve yerli
  • Onun için abd ziyareti sonrası kuruldu. Tamamen yerli ve milli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.