Şimdi Ara

Erdoğan'a karşı İnce mi kazanır? Akşener mi? (Anketli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Erdoğan'a karşı İnce mi kazanır? Akşener mi? (Anketli)


(En Son Oy Tarihi: 1.6.2018)
Giriş
Mesaj
  • Bazı tanıdıklarımdan duyduğuma göre İnce ikinci kısma geçerse sağcıların İnce'ye oy atmayacağını ve bu yüzden kaybedeceğini söylüyor. O yüzen Akşener'e oy verin diyenler var. Bana da biraz mantıklı geliyor açıkçası. Ama İnce'nin gidişatına bakıldığı zaman baya yol kat etti. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.



  • çok fazla denklem var bu seçimde. akşener daha şanslı olarak görüyorum ama onun da kazanabileceğini tam olarak kestiremiyorum.aşırı denklem,aşırı bilinmeyen var.

    ince kalırsa,akşenerin kitlesi icindeki eski akpliler seçimi boykot mu eder,yoksa gidip tayyipe mi oy atarlar ? yüzde kaçı boykot eder yüzde kaçı tayyipe geri döner ? ( bunların %90 ı inceye vermeyecegi icin üstteki sorular önemli) + saadetin ve eski sağcı ülkücü muhafazakar mhplilerin yüzde kaçı boykot eder ? yüzde kaç inceye kayar ?

    akşener kalırsa demirtaşın kitlesinin yüzde kaçı seçimi boykot eder, yüzde kaçı tayyipe kayar,yüzde kaçı akşenere oy atar?(ki ben akşenere hdpden özellikle kadınlardan oy geleceğini az da olsa düşünüyorum)

    cok denklem var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 1 Haziran 2018; 3:43:5 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.