Şimdi Ara

Erbakan'ın Erdoğan hakkında söyledikleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Hacı, o zaman israil neden büyük rüyasını halen gerçekleştiremedi, neden halen 3-5 filistinli ile başedemiyor, abd neden ekonomik krize girdi, neden abd devleti 2 kere iflas etti. ya herşeyi dışgüçlere bağlamayın artık, abd, avrupa, çin, japonyanın 2008 den beri anaları mikildi ekonomik krziden dolayı.
    sen dünyayı elinde tutan abd yi parmağında oynatan güç olacaksın birkaçbin filistinliyi dize getiremeyecek yıllarca savaş yaşayacaksın. boşversene...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ya hacı allahaşkına islamiyetten önce allah onlara kutsal (vaadedilmiş) topraklar sundu, o tarihlerde devletleri vardı, olmadı, sonra allah güncelleme yapıp siz yeni bir devlet kurun kurduğunuz tarihten 100 seneye kadar o vaadettiğim şeyler geçerlidir mi dedi ?
    güldürmeyin allahaşkına yaaa. o kadar tarih kitabı okudum senin dediğini iddia eden tek birşey okumadım. ha herifler bizimkilerin göklerden gelen bir emir var a inandıkları gibi buna inanabilirler ama bu safsata ve hurafeden başka birşey olamaz. Allah ilk seferinde sizi sınadım ama bak şimdi gerçek valla gerçek iki gözüm önüme aksınki gerçek allah belamı versin ki gerçek mi demiş ?
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    hocam verecek cevabınız yoksa bok atmayınız lütfen, varsa bir ispatınız bir önceki yazınızdaki 100 yıl safsatasını ispatlayınız.
    aksi taktirde bende milyarlarca galaksi manasında anlamlı bulamadım diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mxmzero

    Bu mesaj silindi.
    Gerici bükmek benim işim sahte hesap. Haydi işine.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Organismus

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    aynı mantıkla "göklerden gelen bir emir vardır"ıda yaşayıp göreceğiz. Kafa aynı kafa olunca fark ne olacak, neden daha iyi bir gelecek için çırpınıyoruz?
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Ecevit'in fetö ile olan yakınlığını Celal Şengör den duydum ve biraz bakınca aralarının açık olmadığı çok bariz. Celal Hocamı din istirmarcısı bu durumda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 13 Eylül 2018; 3:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde israil bana da axayip geliyor. Dünyayı yönetiyor diorlar ama çekindiği şeyler var demekki hala kara operasyonu bile çekemedi o vadedilmiş torpaklara... çok garip. Ama bıradaki yorumlar güzel geldi. Genelde tyt ayt hariç konu dışında gezinirdim ondan olsa gerek beklentim düşüktğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salbenisall S kullanıcısına yanıt
    Süleyman soylunun içişleri bakanı,devlet bahçelinin sağ kol olduğu Türkiye’de her şey mümkün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten anlayamadığımız ve Erbakan Hocanın bizlere anlatamadığı da buydu. Adamlar gıdım gıdım, alıştıra alıştıra, ünlü kurbağa deneyinde olduğu gibi değiştiriyorlar. Kimse ayağa kalkmıyor, kalkacak olanları da sindiriyorlar her türlü...
  • Erbakan siyasal islamdan destek alsa da almasa da çok önemli bir şahsiyettir.Değerlidir.Ancak siyasal İslamcıların görüşlerini beslemesi onun bug udur.

    Görüşlerinin ne kadar isabetli olduğunu görmekteyiz.Yalnız İslamı dayatması biraz yanlıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-37A42C87E -- 13 Eylül 2018; 9:19:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erbakan ve Erdoğan arasında çok fark var. Bunlardan en önemlisi de dış politikadır. Milli görüşte kesinlikle AB'ye üyelik düşüncesi yoktur ancak AKP döneminde AB'ye üyelik için çok çabalanmıştır. Milli görüş ABD ve İsrail'e kesinlikle karşı bir politika izler Erbakan mecliste 'Bana ne Amerika'dan' demiş birisidir. AKP döneminde ise Türkiye ABD'nin müttefiki ve yakın dostu olmuştur (son yıllarda anlaşmazlıklar çıktı). Ayrıca bu dönemde Türkiye ve İsrail özellikle ticari anlamda çok önemli iki ortaktır.

    Bu forumda ikisi de muhafazakar diye ikisini de laiklik düşmanı olarak nitelendirip yermek kolayına geliyor bazılarına. Neymiş Erdoğan Erbakan'ın ürünüymüş. Onun partisi altından yetişmiş olabilir ancak o gömleği çıkardığını kendisi de ifade etti. Yanlış düşünceleri elbette vardır ancak Erbakan son yıllarda Türk siyasetinde nezaket, barış ve birleştiricilik anlamında en etkili isimlerdendir ek olarak yerli üretim, makineleşme, D-8 gibi gelecek vaat edebilecek projeler için de çabalamıştır.
  • Neyi yutturacağız? Erbakan hayatı boyunca siyonizm tehlikesine dikkat çekmiştir, RTE ise İsrailden aldığı cesaret madalyası, BOP eşbaşkanlığı ile tam tersi istikamette hareket etmektir.

    Şimdi tekrar soruyorum, kabul etmediğin nedir? Hala seviyeli, anlamlı bir cevap vereceğini umuyorum çünkü.
  • https://odatv.com/erdogan-ile-netanyahuya-ayni-danisman-02101835.html

    quote:


    Erdoğan ile Netanyahu’ya aynı danışman
    Keşke milyon dolarlar verip McKinsey&Company ile çalışacaklarına şu iki kitabı okusalardı!
    Facebook Paylaşımı

    02.10.2018 03:55 Karakter boyutu :

    Erdoğan diyor ki:

    “IMF ile işimiz olmaz!”

    Yani:

    IMF Başkanı Christine Madeleine Odette Lagarde ile masaya oturmayı kabul etmiyor. Harika!

    Onun yerine…

    McKinsey&Company Küresel Başkanı Kevin Sneader ile masaya oturmayı tercih etti!

    Ya da şöyle yazayım:

    McKinsey ile masaya oturtuldu! Farkında mı bilmem? Çünkü hâlâ “Dünya 5'ten büyük” diyor! Oysa…

    Dünya, tek finans dünyası!

    Anlatayım:

    IMF Başkanı Fransız Lagarde 1970'ler başında ABD Kongre Üyesi William Kohen'in asistanlığı yaptı. ABD Başkanı Nixon'u düşüren Watergate Soruşturması'nda görev alan -sonra Savunma Bakanı yapılan- Kohen'in yanı başındaydı!

    Lagarde sonra nerede görev yaptı?

    Dünyanın en büyük hukuk firması Baker&McKenzie'nin ilk kadın başkanı oldu!

    Peki…

    Şikago merkezli Baker& McKenzie adını nereden hatırlıyorsunuz?

    Reza Zarrab'ın avukatlığından!

    İddia o ki… Zarrab'ı Miami'de itirafçı olmaya ikna eden kişi Baker&McKenzie avukatlarından Lee Stapleton idi. Bu “başarı” ardından 14 yıl görev yaptığı Baker& McKenzie'den ayrılıp -Bill Gates'in babası William H. Gates'in kurucu ortaklarından- dünyanın 11'inci büyük hukuk firması K&L Gates'e iyi bir pozisyonla transfer oldu.

    Reza Zarrab'ın bir diğer avukatı da –Lagarde'nin yerine geldiği- eski IMF Başkanı Dominique Strauss-Kahn'ın savunmanı Benjamin Brafman idi. Kafanız karışmasın; söylemek istediğim şu:

    Dünya çok küçük!

    Sadece paranın/finansın etrafında dönüyor!

    Açıklayayım:

    İSRAİL ORDUSU DANIŞMANI

    IMF Başkanı Lagarde yerine masaya oturdukları McKinsey&Company Küresel Başkanı Kevin David Sneader göreve bu temmuz ayında geldi.

    1967'de Kanada'da doğdu. İskoçya/ Glasgow'da büyüdü. Babası Walter Sneader, Strathclyde Üniversitesi'nde kimya profesörü; annesi Myrna Sneader, Calderwood Lodge Yahudi Kreş Okulu Müdürü.

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.