Şimdi Ara

Eray Bu Akşam Kahraman Olacak ve Maçta Olacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam Kadıköy zaferinde pay sahibi olacak..

Eray Bu Akşam Kahraman Olacak ve Maçta Olacaklar

Gerek izlediğim maçlarda heyecanlıydı bugün ayrı motive olacak artık herşeyi aştı.topu oyuna tutması ve karşı karşıya çok iyi bir kaleci.ayrıca tek sorunu özgüvendi yani kendine güvenip toplara daha çok çıksa sorun olmazdı.
    bu akşam asıl baskı fb'de çünkü nerdeyse ts yenerse ilk 7 deki takımlarında şampiyonluk yarışına girmiş olacak.ayrıca seyirci baskısı bu sefer fb yi olumsuz etkileyecek maç sonu burdayım..
    mancinin taktiğide tek forvet çıkacak juve maçı tarzı düşünsede asıl olay fb nin gökhan-kuyt birlikteliğini bozmak ayrıca caneri kitlemek ki bunuda başaracak mesela hollan'danın Türkiye maçında kitlediği gibi..
    Maç sonu burdayım yeneceğiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mobildeym yazım hataları veya cümle hataları olmuş olabilir kusura bakmayın

*topu oyuna tutması değil - topu oyuna sokması
    *bu akşam asıl baskı fb'de çünkü nerdeyse ts yenerse ilk 7 deki takımlarında şampiyonluk yarışına girmiş olacak.
    (bu akşam baskı fn nin üzerinde yenilirse ilk 7 deki herkes zirveye oynayacak)

• topu oyuna sokma yetenegi -3

• Eray'ın kaç maçını izledin?
  • Eray'da hiç kahraman olacak bir tip yok. Mert'te var mesela. Eray anca şansına üstüne gelen topları falan kurtarırsa kurtarır.
  • Eray pozisyonda çok iyi yer tuttu ama rakipteki adam da üzerine vurdu.Hemen abartmayın 1 pozisyonla her şeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolf_555

Eray'ın kaç maçını izledin?

3-4 maç felan anca oynadı tam 11 olmasada izledim ne zaman oynadıysa zaten 3 yıldır hiç maç kaçırmadım ve sneijder inde oynayacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

3-4 maç felan anca oynadı tam 11 olmasada izledim ne zaman oynadıysa zaten 3 yıldır hiç maç kaçırmadım ve sneijder inde oynayacağını düşünüyorum

Sneijder tedavi için Hollanda'daymış
  • Eray toplamda 200 dk oynamış zaten

• erayi bilmemde

volkan bu maç sağina arilan her topu seyredecek.

• Ben bugün 'genç' Aydının ne yapacağını merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Sneijder tedavi için Hollanda'daymış

geçen senede yoktu iyi ucuz kurtuluyorsunuz ayrıca yok diye bir kaynak varmı? bence ne yapar eder oynar bu sefer

• eray kahramanı olamaz bu maçın ama biz bu maçı kazanırız
  • hic güven vermiyor ilk dakikalarda gol yersek iyice oyundan düşer 3e4e gider.
  • Eraydan kahraman olmaz mertten olur he.mert 2 macta kritik kurtaris yapti diye... Vay arkadas fitil oluyorum boylesine.eray daha dogru duzgun maca cikmadi,mert iki iyi mac vikardi vaaoov on numara bes yildiz.yav he he

• Bence oynamayarak kahraman olabilir. Yerini tekrar Muslera'ya bırakarak maçı kurtarabilir
  • Dalga mı geçiyorsun hocam tvde bır kopenang maçını izlemişin karşı karşıya çok iyi kaleci diyor :D sivas maçını tribünde izledim erayın tam sağında. Her topu içeri alacak görüntüsü vardı nitekim de aldı o maçta da. Ufuk ve aykuttan hiçbir artısı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eray'ın bu kapasiteyle kahraman olması zor,yan topları çok zayıf..Anlamıyorum bu seviyeye gelen bir kaleci nasıl oluyor da böyle oluyor.Üstelik öz güven eksikliği var,deplasman onu üzecektir bu konuda..Umarım söylediğim gibi olmaz.
  • Hiç de bir şey olmayacak.Kalecilerin cidden bir maç kazandırdığı derbi hatırlamıyorum.İş kalecilere kalmaz bence.
  • 2008 de şampiyon oldugumuz da kalede aykut vardı.32. haftada nonda fenere koyduğunda kalede yine Aykut vardı.Merak ettiğim şey Eraydan çok daha tecrübeli bir kaleci olan Aykut neden oynamaz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.