Şimdi Ara

Erasmus kazandım ama hazır hissetmiyorum ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
2.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniv 2. sınıfım. 2. dönem Hollandaya hibeli olarak Erasmusu kazandım ama yaklaştıkça hazır hissetmediğimi farkettim. Bu tecrübeyi seneye daha güzel daha bilinçli yaşarmışım gibi geliyor. Ve seneye kız arkadaşım da girecek ( aramız çok iyi ve gelecek düşündüğümüz bir ilişki ) ve büyük ihtimal aynı yeri kazanıp birlikte gideriz. Bu arada bölümde birinci olmuştum yani sınavı kazanma ya da hibe kazanma konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Üniv 2. sınıfım. 2. dönem Hollandaya hibeli olarak Erasmusu kazandım ama yaklaştıkça hazır hissetmediğimi farkettim. Bu tecrübeyi seneye daha güzel daha bilinçli yaşarmışım gibi geliyor. Ve seneye kız arkadaşım da girecek ( aramız çok iyi ve gelecek düşündüğümüz bir ilişki ) ve büyük ihtimal aynı yeri kazanıp birlikte gideriz. Bu arada bölümde birinci olmuştum yani sınavı kazanma ya da hibe kazanma konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım sizce?

KENDİNİ HAZIR HİSSETMİYORSAN GİTME ANCAK KAZANACAĞINA EMİN MİSİN ERASMUS'A OLGUNLASTIĞINDA GİDERSİN KIZ ARKADASINLAR AYNI YERE % KAÇ İHTİMAL ÇIKAR ? VE HOLLANDA'DA KONUSULAN DİLE YATKINN MISIN BİLİYOR MUSUN? BİLMİYORSAN ORDA KONUSULAN DİLİ İYİCE ÖĞRENMEYE BAK BU SÜREDE

• Ben anlıyorum sizi bence bir kız için Erasmus yakmayın sırf o kız yüzünden hazır hissetmiyor olabilirsiniz.

Fırsat bir defa çıkar seçim sizin ama seneye de hazır hissetmezsiniz.

Seneye siz ortalama tuturamazsınız kız arkadaşınız tutturur arkasına bakmadan gidince siz bakada kalabilirsiniz.

Bence gidin hazır hissetmiyorsanız neye hissetmediğiniz iyi tahlil edin.

Kız arkadaşınızdan ülkenizden ayrılmak mı yoksa,gideceğiniz ortam ve ülkenin dili mi korkutuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Code Name

quote:

Üniv 2. sınıfım. 2. dönem Hollandaya hibeli olarak Erasmusu kazandım ama yaklaştıkça hazır hissetmediğimi farkettim. Bu tecrübeyi seneye daha güzel daha bilinçli yaşarmışım gibi geliyor. Ve seneye kız arkadaşım da girecek ( aramız çok iyi ve gelecek düşündüğümüz bir ilişki ) ve büyük ihtimal aynı yeri kazanıp birlikte gideriz. Bu arada bölümde birinci olmuştum yani sınavı kazanma ya da hibe kazanma konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Ne düşünüyorsunuz, ne yapmalıyım sizce?

KENDİNİ HAZIR HİSSETMİYORSAN GİTME ANCAK KAZANACAĞINA EMİN MİSİN ERASMUS'A OLGUNLASTIĞINDA GİDERSİN KIZ ARKADASINLAR AYNI YERE % KAÇ İHTİMAL ÇIKAR ? VE HOLLANDA'DA KONUSULAN DİLE YATKINN MISIN BİLİYOR MUSUN? BİLMİYORSAN ORDA KONUSULAN DİLİ İYİCE ÖĞRENMEYE BAK BU SÜREDE

Kazanacağıma eminim bölümde birçok ülkenin anlaşması var ve Hollanda az tercih ediliyor bence %80 - 90 aynı yeri kazanırız hibeli şekilde. Hollandada herkes İngilizce konuşuyor ve yatkınım o yüzden burayı tercih ettim, İspanya Almanya gibi yerleri istemedim gidene kadar daha da geliştircem tabii ki.

quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Ben anlıyorum sizi bence bir kız için Erasmus yakmayın sırf o kız yüzünden hazır hissetmiyor olabilirsiniz.

Fırsat bir defa çıkar seçim sizin ama seneye de hazır hissetmezsiniz.

Seneye siz ortalama tuturamazsınız kız arkadaşınız tutturur arkasına bakmadan gidince siz bakada kalabilirsiniz.

Bence gidin hazır hissetmiyorsanız neye hissetmediğiniz iyi tahlil edin.

Kız arkadaşınızdan ülkenizden ayrılmak mı yoksa,gideceğiniz ortam ve ülkenin dili mi korkutuyor?

Sırf bir kız için değil, o olmasa da sankı bu dönem hazır hissedemeyecekmişim gibi geliyor. Şuan burada da hayatımda yeni şeyler oldu ve bunları yaşamak istiyor gibi hissediyorum, Avrupaya çıkmak çok içimden gelmiyor seneye olsa daha iyi olur gibi geliyor. Ortalama tutturma ya da kazanma konusunda hiçbir sıkıntı olacağını sanmıyorum, olmaz. Son kısımda yazdıklarının hiçbiri korkutmuyor ama sadece seneye olsa daha iyi olur diye düşünüyorum her açıdan.

• Jiraiya kullanıcısına yanıt
    kardeşim konuyla alakasız ama Erasmus'a gidebilmek için ne yapmak gerekiyor? ortalama ? ing falan??
  • Hollandalı bir arkadaşım var ve flemenkçe konuştuklarını söylüyor ingilizce olduguna emin misin?

Ve bu arkadaşım Türkiye'de hazırlık okuyor her yerde İngilizce konuşulduğunu sanmıyorum bence tam araştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImReady2Diee -- 25 Eylül 2014; 0:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImReady2Diee

Hollandalı bir arkadaşım var ve flemenkçe konuştuklarını söylüyor ingilizce olduguna emin misin?

Ve bu arkadaşım Türkiye'de hazırlık okuyor her yerde İngilizce konuşulduğunu sanmıyorum bence tam araştır

Ana dilleri Flemenkce ama hepsi Ingilizce biliyor ve konusabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

kardeşim konuyla alakasız ama Erasmus'a gidebilmek için ne yapmak gerekiyor? ortalama ? ing falan??

Not ortalaman ve girecegin dil sinavindan aldigin puana gore siralama yapiliyor ve buna gore tercih ettigin ulkelere yerlesip yerlesemeyecegin ve hibe alip alamayacagin belli oluyor. Okuldan okula değişiklik gosterebilir bunlar tabii ki.

• quote:

Gidin. Kız için yakmayın.

Sonra o kazanır siz arkasından el sallarsınız.

Birbirinize güveniyorsanız, dürüstseniz. Aya bile çıksan o kız seninle yoluna devam eder dostum.

Çevremde örneğini gördüm. O yüzden söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Birbirinize güveniyorsanız, dürüstseniz. Aya bile çıksan o kız seninle yoluna devam eder dostum.

Güvenden ve sevgiden asla şüphem yok, bu yıl gitsem de hiçbir sorun olmaz o açıdan, sorun bu değil ya da seneye kız için gidiş değil, tabii ki birlikte olsak çok güzel olur ama ben bu yıl hazır hissedemiyorum böyle bir his var ben bu yüzden açtım, kararları bir sevgiye kapılıp mantıksızca vermem yani okuyunca öyle anlaşılıyor sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Güvenden ve sevgiden asla şüphem yok, bu yıl gitsem de hiçbir sorun olmaz o açıdan, sorun bu değil ya da seneye kız için gidiş değil, tabii ki birlikte olsak çok güzel olur ama ben bu yıl hazır hissedemiyorum böyle bir his var ben bu yüzden açtım, kararları bir sevgiye kapılıp mantıksızca vermem yani okuyunca öyle anlaşılıyor sanırım

Evet öyle anlaşılıyor. Kusuruma bakmayın.

Sevgilinizle konuşun hocam bu durumu. En sağlıklısı o olur. Ailenizle de konuşun.

Güvendiğiniz, kötü gün dostum diyebileceğiniz insanlarla konuşun.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.