Şimdi Ara

Erasmus için İspanya mı Çek Cumhuriyeti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Seneye ilk dönem erasmusa gideceğim (Erasmus sınavı puanım ve ortalamam yetiyor). Güzel sanatlar görsel iletişim tasarımı okuyorum. Yönelmek istediğim alan tasarımdan daha çok çizim, illüstrasyon. Seçeneklerim İspanya - salamanca üniversitesi ve çek cumhuriyeti usti nad labem - (jan evangelista purkyně university in ústí nad labem)

Sanırım çekyada dersler İngilizce ama İspanya'da İspanyolca. İngilizcem B2 seviyesinde. 1 sene içinde İspanyolca öğrenmeyi deneyebilirim. O yüzden çok çok büyük bir sorun değil.

Erasmusa biraz ortamı için, sosyalleşmek için gidiyorum ama vereceği eğitim de aynı seviyede önemli. Erasmus'ta illüstrasyon, çizim konusunda kendimi ne kadar geliştirebilirsem o kadar iyidir. Daha önce Erasmus'ta iş bulan ve sonrasında orada işe giren arkadaşlarım da var ve öyle bir fırsat bulabilirsem de güzel olur.

Eğitim, şehirin kendisi, sosyallik açısından sizce Salamanca mı yoksa Usti nad labem üniversitesini mi tercih etmeliyim?

Çekya şu an bana nedense daha uzak geliyor, üniversite isim olarak bilinmediği için midir bilmem pişman olurmuşum gibi hissediyorum. Daha önce çekya veya İspanya'ya erasmusa gidenler varsa tecrübelerini ve tavsiyelerini yazabilirler.

• Kingdom come deliverance oynadın mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şu an KCD 2 oynuyorum ama seçimimi etkileyeceğini sanmam.

2004'lüyüm

Kcd 1 deki rattay ve sasau gününüzdeki rattayın bire bir modellenmiş hali. Kcd 1 alemini beğenirsen gezersin.

Önce kcd 1 oynamalısın. %80 aynı oyun ama hikaye olarak gerisini anlatıyor

Bence ispanya daha iyidir. Çekler belki ırkçılık yapar

• Çekyada hangi şehir bilmiyorum ama eğer okul prag’da ise baya keyif alırsın hem ekonomşk olarak zorlamaz hem de prag avrupanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Ben milanoda erasmus yaptım ve prag’ta gezerken çok çok çok keyif almıştım çekya güzel bir ülke. İspanyolca ders öğrenmek baya zor 1 senede o seviyeye gelemezsin ingilizce eğitim olan yeri yaz

• Erasmus u yıllar yıllar önce Barcelona da yaptım Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Barcelona pahalıydı baya maddi açıdan zorlanmıştım. Fakat şehir çok eğlenceliydi baya kaldım Katalan bir şehir olduğundan Katalanca konuşmayı da öğrenmek gerekti. Siz Madrid de olacağınızdan sorun olmaz. Ama 1 senede İspanyolca çok akıcı ve ders anlayacak kıvama gelmeniz için çok çaba göstermek gerekir. İngilizce dil olan okul tercih etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merteren95 -- 14 Şubat 2025; 19:9:8 >

Çekya ortam, eğitim olarak nasıldır peki? Prag'da değil çünkü usti nad labem diye bir şehirde

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.