Bildirim
erase c: /f /s /q /a Komutu PC'yi çökertti .!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Usb den yada cd den çalışabilen ve içinde kurtarma yazılımları olan bir cd ile bu silme işlemiyle silinenleri geri alabilirsin.
Birde birşey sorucam hata falan verdide ondan sonra pc yi tekrar başlattığında bir daha çalışmadımı ?Yoksa siz ne olduğunu anlmaya çalışırken uzun süre çalıştımı ? -
Bad dosyasının içeriğini tam olarak yazarsan yorumlayabiliriz.
-
Erase :
/F -Salt okunur dosyaları silinmeye zorlar.
/S -Belirtilen dosyaları, tüm alt dizinlerden siler.
/Q -Sessiz mod, genel joker karakterlerinde silinme olanağı varsa sorma
/A -Özniteliğe bağlı olaraksilinecek dosyaları seçer.
Dosya kurtarma ile ilgili topic:
http://forum.donanimhaber.com/m_7492114/tm.htm -
O komut çalışmaya başladığında silme yaptığını görünce hemen kapadım birsüre daha sorunsuzca PCyi kullandım yeniden başlattığımda WinXP çöktü.
PC açtığımda siyah ekran geliyor ve bir dosya eksik diyerek bekliyor alttaki mesaj sanırım CTRL+ALT+DEL yazıyordu .
Ben win98 cd'si ile DOS ekranına düşüyorum ama hiçbir komut çalışmıyor , komut ekranında A> doğrusu A:\ diye hatırlıyorum .XP cd si de çalışmıyor acaba sistemde GHOST vardı ondanmı yapıyor ? -
sistemi cdden boot edip mavi ana ekranda R ye basarak kurtarma konsoluna girin ve chkdsk c: komutunu deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ¥ -- 3 Ağustos 2007; 20:27:56 > -
erase c /f/s/q/a komutuyla oğlum hacker lık oynarken masa üstünü silmiş. Recuva ile bazı dosyaları kurtardım ama çok azını. Bilen varsa acil cevap verirse sevinirim masaütünde silinenleri geri nasıl kurtarırız. Windows 10 kullanıyorum. -
r-studio programini dene fulunu bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9 yıl geçmiş hocam bu konuya mesaj yazılmayalı
Tavsiyem hiçbir yazma işlemi yapmamanız yönünde.Çeşitli dosya kurtarma yazılımları var.HDD'yi başka sisteme takıp dosya kurtarma yazılımlarını deneyin.Eğer hdd üzerine yazma işlemi yaparsanız sildiğiniz veriler kaybolur. -
Usb den yada cd den çalışabilen ve içinde kurtarma yazılımları olan bir cd ile bu silme işlemiyle silinenleri geri alabilirsin.
Birde birşey sorucam hata falan verdide ondan sonra pc yi tekrar başlattığında bir daha çalışmadımı ?Yoksa siz ne olduğunu anlmaya çalışırken uzun süre çalıştımı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: haticetkn
Birde birşey sorucam hata falan verdide ondan sonra pc yi tekrar başlattığında bir daha çalışmadımı ?Yoksa siz ne olduğunu anlmaya çalışırken uzun süre çalıştımı ?
Oğlum bu komutu kendi kullanıcı hesabında çalıştırmış, dos ekranında 1 dakika kodlar geçmiş daha sonra kapanmış galiba.
"Usb den yada cd den çalışabilen ve içinde kurtarma yazılımları olan bir cd ile bu silme işlemiyle silinenleri geri alabilirsin" derken tam olarak neyi kasdediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sys123 -- 16 Mayıs 2016; 19:25:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X