Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.179
Cevap
74
Favori
285.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reppu kullanıcısına yanıt
    gamma screen mat beyaz motorlu perde ile kullanıyorum.çok memnunum.boyut dijital, beşiktaş ta,kürşat beyden almıştım.
    hem 5650 yi,hemde perdeyi.
  • merhabalar apple tv’den netflix i açtığımda bazı filmlerim sesi sadece cızırtı tarzı bir ses çıkıyor projeksiyon dan. böyle bir şey başına gelen var mı acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

    Epson projeksiyon almak isteyenler için Efsane Cuma kampanyası oluşturduk.


    https://www.hepsiburada.com/magaza/boyut-dijital?kategori=2147483643&markalar=epson
  • 3lcd projeksiyonlari denemek icin bugun epson eh tw650 aldim. malesef sadece viewsonic px727 ile kiyaslayabilirim. renk dogrulugu ve netlik olarak px727 daha onde. (ozellikle netlik). parlaklik olarak epson onde. epson ile perdeye yakindan daha buyuk goruntu alabiliyorsunuz. fan gurultusu eko modda ikisinde de asagi yukari ayni. (parlak modlarda epson biraz daha gurultulu). epson daha kucuk ve daha hafif.

    genel olarak viewsonic px727 tercih edilir. ama epson cok geri kalmiyor. sonucta epson 1080p. 4k viewsonicten cok geri kalmamasi yine bir basari sayilabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 2 yıldan biraz fazladır kullanmakta olduğum TW5300 model cihazım için güzel bir ayar kombinasyonu önerebilecek olan var mıdır acaba?

    akşamları yine bir derece tolere edebiliyorum ama özellikle gündüz, dizi/filmlerdeki az ışıklı ve siyahı bol sahnelerde (izlerken detayları görecem diye) çok sıkıntı yaşıyorum.




  • EH-TW7000 için konuya bakabilirsiniz (EH-TW7000)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kırkıncı -- 28 Aralık 2019; 16:34:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epson EH-TW6700 Projeksiyon Cihazı
    Arkadaşlar bu ürünü en uygun fiyata nerden alabilirim yardım ederseniz sevinirim yurtdışından getirtebilirsek bi yolu varsa o da olur şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar epson 2150 amazondan satın alınmıştır.(5650 tr versiyonu) projeksiyonumu satıyorum yanında da projecta marka amerikan perdemide veriyorum perde 16/9 ebatda storlu projeksiyon lamba kullanım süresi 400 saat sıfır gibidir. yanında tavan aparatı 15 mt hdmi kablo ve hdmi çoğaltıcı ile birlikte verilecektir. ilgilenen arkadaşlar dm den mesaj atabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeful -- 22 Aralık 2019; 15:36:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba

    EH-TW650 ile ViewSonic PJD7720HD arasında kaldım. iki ürün hk bilgi ve yönlendirme için yorum yapabilecek bir kullanıcı varsa memnun olurum tşk ler
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Epson'un son çıkardığı 4K Projeksiyon Cihazlarını BoyutDijital.com'da bulabilir, Beşiktaş demo odamızda test edebilirsiniz.





    Epson EH-TW7000 4K Projeksiyon Cihazı





    Epson EH-TW7100 4K Projeksiyon Cihazı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: skull67

    merhaba

    EH-TW650 ile ViewSonic PJD7720HD arasında kaldım. iki ürün hk bilgi ve yönlendirme için yorum yapabilecek bir kullanıcı varsa memnun olurum tşk ler
    Elimde sıfırı var, sorunsuz ve faturalı almak isterseniz satış konusu

    https://forum.donanimhaber.com/epson-tw650-sifir-cihaz--141346778

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar epson tw7000 almayı planlıyorum bütçemi zorlayarak tercih edeceğim bu ürünü kullanan arkadaşlar veya tecrübeli arkadaşlar önerirler mi? evde avize, kiriş vs var, fotoları da gönderirim, görüntü kaydırma özelliği olması gerek diyorlar bu özelliği kullanan var mı?

    mi box ve digiturkten izlemeyi planlıyorum.

    şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar Epson markasına güveniyorum fakat ben hem film izlemek hem de oyun oynama amaçlı alacağım için en önemli kriterim düşük input lag değerine sahip olan bir cihaz. Tercihen gerçek 1080p olsun istiyorum. Model önerebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 ocak ayında amazon amerika'dan aldığım home cinema 2150 de bazı sorunlar oluşmaya başladı. Bazen hiç yapmıyor bazen yarım saatte bazen 10 dakika da görüntü gidip geliyor. Ve siyah zeminli görüntülerde belli olan 3 kırmızı ve 1 tane de beyaz noktam var. Epson Türkiye ile görüştüm sadece Avrupa, Doğu Avrupa ve Africa bölgesinden alınan ürünlere 1 yıl garanti veriyorlarmış. Epson Amerika direk gönderiyi almıyor birine gönderin onlar bize ulaştırsın diyor. Amazon ise beklemediğim bir hamle olsa da ürünü gönderirseniz ücret iadesi yapalım dedi 700 dolara almıştım iade etsem almışken biraz daha iyi bişey alayım diyecem gümrüğü fiyat farkı derken hiç masrafa giresim yok şahsen, ki cihazımdan inanılmaz memnunum. Epson Türkiye sorunun lamba kaynaklı olduğunu söyledi ve sitesinde lambanın fiyatı 524.64 (KDV dahil) görünüyor, amazona kargo yapmaya kalksam en az yarısı kadar para veririm yüksek ihtimalle ve ücretsiz gönderime yanaşmadı pek amazon. Bir fikri olan var mı ? daha ucuza halledilebilecek bir durumsa ona bakacağım 1200 saat civarında ürün şuan lamba değişimi sorunu kesin çözecekse ve fiyat hakikaten epson sitesinde yazan fiyat bandında olacaksa bu lambayı patlayana kadar zorlarım yüksek modda :D sonra alır takarım yenisini. Bir kaç ekran görüntüsü atayım bir fikir veren olursa sevinirim.

    https://photos.google.com/share/AF1QipMsz97TfEk74fXkZVaooLrOC6MFxt2Fpmb6oqTh605sVYl122U7vEylebOUDqXVow?key=czROSFIyU19GUnVDMzlMQlpEb2ZUMm5wZ0lOdmVB




  • Bunlar lense yapışmış tozların gölgesi olabilir. Zoom tekerini çevirirken bu gölgeler nokta haline gelerek netleşiyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: projekta

    Bunlar lense yapışmış tozların gölgesi olabilir. Zoom tekerini çevirirken bu gölgeler nokta haline gelerek netleşiyor mu?
    cevabınızı şimdi gördüm kusura bakmayın hatırladığım kadarı ile zoom yapınca herhangi bir değişim almuyordu akşam tekrar deneyip, gözlemlerim.
  • arkadaşlar bu epson projeksiyon cihazlarını biraz çaprazda yerleştirme imkanımız varmı acaba? 4 köşe noktasını perdeye göre ayarlayabilirmiyiz yani?
  • Başka bir perdeye geçtiğim için boşa çıkan specta marka 135 inch motorlu perdeyi satışa çıkarıyorum. Beyazdır. 6 ay önce alınmıştır. Sıfırdan farksızdır. 1500.TL








    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Epson eh-tw7300 kullanıyorum. 4K Geliştirici devre dışı. Bu fonksiyonun aktif olması neye bağlı acaba onu çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edmontdante

    Epson eh-tw7300 kullanıyorum. 4K Geliştirici devre dışı. Bu fonksiyonun aktif olması neye bağlı acaba onu çözemedim.
    yeni perdeniz hangisi bende de specta Contrast Grey vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.