Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.178
Cevap
74
Favori
285.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha önce 8100/9100/9100w liste fiyatlarını yukarda vermiştim.

    diğer gelecek olan modellerinde liste fiyatları şöyle;

    TW-5910 1430 € + KDV
    TW-6100 1800 € + KDV
    TW-6100W 2160 € + KDV
  • Serdar hocam tw9000 de frame interpolation u low yaptıgınız halde soap opera effect (yapay bir görüntüye deniyor sanki film el kamerası ile çekilmiş bir his) oluşuyor mu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo62

    quote:

    Orijinalden alıntı: mt070

    Beni de listeye ekleyebilirsiniz. 9000 W modelini 3 aydır 110" perde ile kullanıyorum. Performansından memnunum. 4K çözünürlük olsa muhteşem olurdu. 4K cihazlar belki birkaç yıla kadar satın alınabilir rakamlara gelir.


    Kullandığınız perdenin markası ve ölçüleri nedir hocam bir de bluray mi izliyorsunuz yoksa 1080p/720p mi bu konu hakkındaki performansı nasıldır saygılar

    Cihazı ve perdeyi , forum üyelerinin çoğunun bildiği Proav Tuncay Bey den aldım. Perdenin eni 2.44 metre , markasını hatırlamıyorum. Tuncay Beye cihaza uygun f/p bir perde istediğimi söyledim; gönderdi.

    Cihazı film ve hd spor yayınları için kullanıyorum. Futbol ,basketbol ve tenis maçlarını 110" perdede izlemek gerçekten müthiş keyif veriyor.
    1080p filmleri tercih ediyorum. 47- 55" tv de 720 1080p farkı pek belirgin olmasa da 110" de çözünürlük farkı hissediliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo62

    Serdar hocam tw9000 de frame interpolation u low yaptıgınız halde soap opera effect (yapay bir görüntüye deniyor sanki film el kamerası ile çekilmiş bir his) oluşuyor mu

    ben kapalı mod da kullanıyorum,deneme yapar söylerim.
  • Serdar Bey yeni konu hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRODJ

    Serdar Bey yeni konu hayırlı olsun

    saolun Alaattin bey ,sizde varmıydı prj.
  • ya arkadaşlar ben projeksiyon almayı dşnüyorum 800 liraya kadar. kendi odam için.. maksimum 3 metreden bakıcam :) öyle prof bişey olması gerekmiyor.ama hdmi girişinin olması lazım pc ye bağlıyacağım.. ne önerirsiniz.. genellikle akşamları kullanacağım için de, bu ans olayının çok yüksek değerlerde olması da gerekmiyor.. önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astramastra

    quote:

    Orijinalden alıntı: PRODJ

    Serdar Bey yeni konu hayırlı olsun

    saolun Alaattin bey ,sizde varmıydı prj.

    Ailemle birlikte yaşıyorum.O nedenle şuan malesef mümkün değil.Plazma Tv ile devam ediyorum.İnşallah ileride
    projeksiyon a geçeceğim.
  • Epson değilde 6000, 9000 serisi kullanıcıları daha uygun olacakmış :) . Halen bana çok para geliyor. Birde müsait bir duvar lazım. Sürekli karanlık ortamda ortalama ışık şiddeti ayarlarda 2D-3D kaç saat dayanır lambası?
  • Arkadaşlar tw6000 ı 3 x 1.7 m lik screenpro perdede kullanıyorum hafif ışıkta siyahlar tat vermiyor ama tam karanlık ortamda fiyatına göre gayet başarılı.Sizlere renk olarak hangi ayarları kullandığınızı ayrıca özel bi ayar yapıp yapmadığınızı soracaktım.
  • Ben bu projeksiyon işine çok alıştım. Normal tv izleyesim gelmiyor, 4'5 ayda 400 saati buldu lamba ömrü. Gerçi perde olayını daha çözemesemde izleme mesafesi-perde boyutu konusunda tavsiyem 4-5 m izleme mesafesine 298*165 ölçülerinde imkan dahilinde sabit çerçeveli perde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bwhiteshark

    Epson değilde 6000, 9000 serisi kullanıcıları daha uygun olacakmış :) . Halen bana çok para geliyor. Birde müsait bir duvar lazım. Sürekli karanlık ortamda ortalama ışık şiddeti ayarlarda 2D-3D kaç saat dayanır lambası?

    bu sene Epson gerçekten 6000 ve 9000 serisi ile f/p olarak çok güzel işler çıkardı,2013 başlarında da 6100 ve 9100 modelleri ile aynı başarıyı bekliyoruz.

    Eco modda 5000 normal modda 4000 saat lamba ömrü var günlük/haftalık izleme süresine göre siz hesaplayın artık.

    Ayrıca eskisi gibi projeksiyon fiyatına lamba yok artık misal 9000 nin lamba fiyatı en son 260 $ lar civarındaydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PRODJ

    Ailemle birlikte yaşıyorum.O nedenle şuan malesef mümkün değil.Plazma Tv ile devam ediyorum.İnşallah ileride
    projeksiyon a geçeceğim.

    inşallah,projeksiyondan sonra plazma/lcd için yapılan yatırım bana artık ölü yatırım gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ireyal

    Ben bu projeksiyon işine çok alıştım. Normal tv izleyesim gelmiyor, 4'5 ayda 400 saati buldu lamba ömrü. Gerçi perde olayını daha çözemesemde izleme mesafesi-perde boyutu konusunda tavsiyem 4-5 m izleme mesafesine 298*165 ölçülerinde imkan dahilinde sabit çerçeveli perde.

    490 saat falanda benim olmuş...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OoZ..

    Arkadaşlar tw6000 ı 3 x 1.7 m lik screenpro perdede kullanıyorum hafif ışıkta siyahlar tat vermiyor ama tam karanlık ortamda fiyatına göre gayet başarılı.Sizlere renk olarak hangi ayarları kullandığınızı ayrıca özel bi ayar yapıp yapmadığınızı soracaktım.

    6000 ile 9000 arasında ki en büyük fark siyah başarım oranıdır.Ama 9000 de bile artan lümen ve kontrast oranına rağmen hafif ışıkta izlemek renk dağılmasına ve detay kaybına yol açabilmektedir.
    En güzel film karanlıkta izlenendir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: astramastra

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stones_

    Benide yazabilirsiniz. Epson 9000 modeli..

    Birde ps3'ten görüntüyü 2d-3d çevir diyorum çeviriyor ama beni pek tatmin etmedi sanal 3D olayı..

    3 metreye yakın devasa bir görüntü Ankara'da görüntü kalitesini görmek isteyenler ps3 cafeme gelebilirler..



    Eklendiniz sn @Stones_

    9000 le beraberinde gelen 2D>3D convert olayı açıkçası beni de çok tatmin etmedi,bende bir kaç film izlerken deneme yapmıştım,
    fakat gözle fark edilir derecede bazı objeler havada kalıyor,zevk vermiyor.Sonuçta o sahneler 3D kamera ile yada 3D algısınıa uygun bir kompozisyon yapılarak çekilmemiş o nedenle ben kullanmıyorum bu özelliği.

    PS3'de başka seçenek yok değil mi 3D için?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekeys

    ya arkadaşlar ben projeksiyon almayı dşnüyorum 800 liraya kadar. kendi odam için.. maksimum 3 metreden bakıcam :) öyle prof bişey olması gerekmiyor.ama hdmi girişinin olması lazım pc ye bağlıyacağım.. ne önerirsiniz.. genellikle akşamları kullanacağım için de, bu ans olayının çok yüksek değerlerde olması da gerekmiyor.. önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler şimdiden..

    söylediğiniz fiyat aralığında (800-1000) Epson olarak Epson EB-S02H ve EB-X02 var .

    http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/12075

    http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/11219




  • arkadaşlar bu 1280x projeksyonlar 1080p filmleri güzel yansıtabiliyorlar mı ? bi arkadasım lg'nin led ampullu bi modelini aldı 900tl idi vatanda. gayet memnunuum falan diyor, nasıl memnun musnuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormeagle2

    arkadaşlar bu 1280x projeksyonlar 1080p filmleri güzel yansıtabiliyorlar mı ? bi arkadasım lg'nin led ampullu bi modelini aldı 900tl idi vatanda. gayet memnunuum falan diyor, nasıl memnun musnuz ?

    Daha önce HD REady projeksiyon kullanan arkadaşlar tecrübesini paylaşacaktır ama bazı HD Ready projeksiyonlar 1080i gösterebilme yada
    1080p yi downgrade edip 720p gösterebilme özelliğine sahip, izlenecek perde ebatı çok büyük değilse sıkıntı olmaz düşüncesindeyim ,
    arada fark olur mu görüntü anlamında elbet 1080p ile 720p arasında fark olur,ve bunu perde ebatı büyüdükçe daha çok hissedersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones_


    PS3'de başka seçenek yok değil mi 3D için?


    PS3 nüzün firmware güncel ise “Settings” alt menüsüne gidin ve burada “Display settings”e tıklayın. “Video output settings”e tıklayın ve bağlantı biçimi olarak “HDMI”ı seçin. Ayar yöntemi için “Automatic”i aratın ve sonraki soruya “Yes” yanıtını verin.TV yada Prj ölçüsü diye bir yer de olacaktı yanılmıyorsam oraya uygun olan ekran boyutunu girdiyseniz 3D bir bluray taktığınızda (oyun yada film) sorun olmaması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.