Şimdi Ara

EPSON Projeksiyonları - ANA KONU - (1250+ Üye) (290. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.179
Cevap
74
Favori
285.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -spawn- kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun ,garanti bitim süresi sonun da öyle bir arıza yaşamak üzücü arkasından tekrar arızalanması daha da üzücü ama iki problemin sebebi farklı anladığım kadarı ile, ben geçmişte 9000-9100 ve 9200 kullandım ama baştan beri hep ups le beraber kullandım dolayısı ile elektriksel bir çok problemi bertaraf etmiş oldum,ups dışın da evin topraklamasını da bir kontro ettirin bence,HDMI kartının yanması ise genel de prj ye bağlı uydu receiver larından ve digiturk gibi firmaların dandik tvbox ların dan kaynaklanıyor,büyük çoğunluğun da kaçak var,bir diğer neden cihazlar açıkken HDMI kabloyu bazen çıkarıp takıp cihaz değiştirirken deneme yaparken kartı yakabiliyoruz,bu nedenlerden biri siz de de olmuş olabilir. Cihazı sıfır mı almıştınız,aldığınız yerle yaşanan süreci hiç görüşmüş müydünüz?

    9200 ün VGA desteği 640x480 dir ,BD izlerken HD kalitesi yaşamazsınız,DVD kalitesinin 576 olduğunu düşünürseniz ona yakın ama altın da bir görüntü olacaktır.




  • sevgili @tamerege bir süredir yeni modelleri takip edemedim,Epson da bir çok marka gibi sadece kontrast ve lümen değerleri ile oynayarak ticari amaçla farklı model isimleri ile yeni ürünler piyasaya sürüyor,özün de serileri çok bozmuyor,asıl değişiklik için optik kısımlar da bir gelişme yapmış mı yapmamış mı o önemli aslın da, bahsi geçen 5600 ve 5650 modellerini henüz demo etmedim, fakat kağıt üzerin de kontrast ve kablosuz LAN ve miracast desteği dışın da iki model arasın da fark yok, kontrast değerleri zaten Epson da native değerler değildir,dinamik değerlerdir dolayısı ile gerçekte atıyorum cinema modun da 500 mü 600 mü veriyor araştırmak gerek,kablosuz özellik ise senin kullanım amacın da ne kadar gerekli arada ki fiyat farkını bilmiyorum ama değer mi değmez mi buna bakmak lazım.
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilgine, aralarında 800-1000 tl gibi bir fark var, ama pazarlıkla aradaki fark azalırsa 5650 yi seçerim herhalde.
  • Arkadaşlar selam,

    Belki basit bir soru olacak ama kafam basmıyor ya.

    Şimdi Epson TW5650 projeksiyonum, Denon x2400üm ve hoparlörlerim var. Bunlar arasındaki bağlantı nasıl sağlanmalı ? Projeksiyonda audio out var ama düz, yani optik falan değil (Stereo mini jack audio out). Fakat Denon'da digital audio in var. Yani mini jacki digitale yani coaxinal&optic e dönüştürücü mü almalıyım ? (Varsa)

    Bu arada görüntüyü bilgisayardan alacağım. Yada yukardaki opsiyon yerine, bilgisayarı Denon'a HDMI ile ve Projeksiyonu da Denon'a HDMI ile baglasam ses ve görüntü alımı sağlayabilir miyim ? Yani HDMI ile ; audio out a birşey takmamış olarak ?

    Yoksa daha kaliteil ses alımı için audio out kısmını mı kullanmalıyım hdmi yerine. Kafamda deli sorular :) Nedir bunun raconu biri yardım etsin lütfen
    Teşekkürler
  • orhancelil O kullanıcısına yanıt
    Herseyi denona , denonu pj ye . Butun baglantilar hdmi ile.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Çok teşekkürler !
  • astramastra kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim üstat. İşin can sıkıcı bir yanı da koskoca tecpronun vga çıkışından kullanmamı önermesi ve önemli bir fark olmaz demesi. 3d izleyebilir miyim dediğimde de evet dedi bu adamlar. Yani burada bir işler dönüyor ama anlamadım. 2000 liraya tamir edilen cihaza şimdi 2000 euro isteniyor. Bu arada epson hala cevap atmadı. 2 tane mail attığım halde. tecproya bir tane göndedim onlar da dönmedi. Bu işi benim epson europa'a ya da epson japonyaya bir şekilde mail atmam lazım. Bu arada arızaların ilki benim ups kullanmadığım için oldu bu kesin ama pioneer sc 1223 reciever kullanıyorum, bu sefer hdmi nasıl bozuldu anlamadım. Bir de cihaz kapalıyken nasıl bozulabilir. Zaten yukarıda duran cihaz kablosuna ellemedim fişini çekmedim. Valla bende şanssızlık var orası kesin. Gelişmeleri paylaşırım.
  • hocam merhaba. patronum benden evinde kullanacağı bir projeksiyon tavsiye etmemi istedi. epsonun projeksiyonlarının iyi olduğunu biliyorum ama çok detaylı bir bilgim yok.

    bütçe olarak 2000 eurolara kadar çıkabilir.

    hangi modeli amazondan veya Türkiyeden almalı?

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Şahsi görüşüm bütçeyi biraz artırıp 7300 modelini almanız. Sanırım yurtdışı fiyatlarına yada yakın bir oranla alabilirsiniz.
  • merhabalar epson fanı olarak 10dan fazla projeksıyon cıhazı degıstırdıkten sonra tw490 -tw480 - tw450 - tw6000 tw5910 vs tw9100 gecıs yaptım
    ınanılmaz bır kontras ve renkler farkı gozle gormek budur cıhazdan heryonuyle mukemmel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 27 Ocak 2018; 20:22:8 >
  • Arkadaşlar ilk defa projeksiyon kullanıcam, sadece haftada 2-3 film izlemek amaç, ikinci el 500tlye epson eb-x02 buldum sahibindende, sizce güvenilip alınır mı, arızası yok lamba ömrü 700 saat kullanıldı yazıyor.
  • merhaba, bir konu hakkında bilgili arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

    Elimde Epson Home Cinema 8350 projeksyion cihazı var. Ofiste kullanılmıyordu eve getirdim evde de pek kullanmıyorum, boş boş duracağına satmak istiyorum.

    Projeksiyonlar hakkında hiç bilgim yok maalesef, sizce yaklaşık olarak değeri nedir ?

    Sorunsuz çalışıyor, zaten çok az kullanıldı eco mode da ampül kullanım saati 280 saat.

    Genel özelikleri;
    http://www.projectorcentral.com/Epson-PowerLite_Home_Cinema_8350.htm
  • Biarkadasabakipcikicam kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aynı model ürünü birkaç ay evvel bir arkadaşım aldı. Aldığı cihazın 1 kez lambasının değişmiş olduğunu biliyoruz ama orjinal mi değilmi onu bilmiyoruz. 2. Lamba da sanırım 400 lü saatlereydi. Bu durumdaki ürünü yanılmıyorsam 1150 liraya almıştı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Dousk

    teşekkür ederim yanıt için.
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    ebx serısı ıs amaclı parlaklık yuksek cozunurluk dusuk bır cıhaz evde fılm amaclı kontras cozunulruk dusuk oldugu ıcın ıyı goruntu elde edemeyebılırsınız tavsıyem tw480-t490 cıhazlara yonelmenız lamba konusu herkes deger yazıyor ama anlasılması ımkansız sıfırlama yapılabılır gercek degerlerı sadece servıs kumandası uzerınden gorulmektedır ıst tecpro perpada aspera projeksıyon uzerınden kontrol edılebılır
  • MADENLI M kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ben 720p filmleri HD izlerim diye düşünmüştüm, sizin dediğiniz cihazların fiyatı benimkinin iki katı ama asıl hd cihazlar onlar sanırım. Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar. Epson H312B model ELPLP54 lambası olan, sadece vga girişli, muhtemelen de 600*800 çözünürlüktür bir cihazım var. Eski bir cihaz kaç senelik bilmiyorum ama çalışır vaziyette. Sorunum şu; bilgisayarı bağlayınca görüntü geliyor fakat wimdows 10 un mavi ekranını düşünün duvara yeşil yansıyor ve paralel şekilde ortada bir bölümde titreme var. Sorun ne olabilir? cihaz üzerinde lamba bitik uyarı ışığı yanmıyor ama ondan olabilirmi? Değiştirip boşa masraf yapmış olurmuyum? Kablo sorunu değil başka vga kabloları denedim. Kablolar takılıyıyken hafiften oynattım görüntüde değişme olmuyor sürekli böyle.
  • Merhabalar arkadaşlar. Ecde ps4 ve sinema izlenimi için projektör almayı planlıyorum. Aklımdaki modeller TW-5300-5350 ve fiyatı biraz daha yüksek olan 5650... Bunların yanında ikinci el 6100 de var.

    Önerileriniz ne olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CcC_83

    Merhabalar arkadaşlar. Ecde ps4 ve sinema izlenimi için projektör almayı planlıyorum. Aklımdaki modeller TW-5300-5350 ve fiyatı biraz daha yüksek olan 5650... Bunların yanında ikinci el 6100 de var.

    Önerileriniz ne olur ?

    Epson 5300-5350 ile 5 650 arasında görüntü kalitesi olarak çok fark var. Tavsiyem 5650.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    TW 9000 projeksiyon cihazıma Ampul değişimi için tecpro yu aradım. Fakat 3 hafta gibi bir termin süresi ve 230 Euro fiyat verdiler.
    Alternatif ampül çözümü ve tecrübesi olan var mı ?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 288289290291292
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.