Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.410
Cevap
182
Favori
474.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extra34

    Karfurdan kutulu takım almıştım 200e. Stok olan mağaza denk getirirseniz hala vardır belki tabi al satçı çakallar çökmediyse.

    Sanırım mağazaya gidip bakmak lazım çünkü netten satışları yok.

  • canerci C kullanıcısına yanıt

    Bende yazıcılar kısmında yazıcıyı sağ tıklayıp özelliklere gelince orada sınama sayfasının çıkarın yanında yazıcı ayarları tarzı biryer olması lazım oraya tıklayım üst menüde bakım sekmesi var orayıda tıklayınca menüler çıkıyor zaten kafa temizleme, yoğun kafa temizleme, kafa hizalama vb. Orada aşamaları takip ediyorsun sana başta bir çıktı veriyor ve karelerden hangisi çizgisizse ekranda numaralar var o şekilde seç diyor. Eğer hepsinde çizgi varsa en az çizgi olanı seç dedikten sonra çigi varsa tekrar çıktı alıyorsun yoksa bu sefer alt alta dikdörtgen çıktısı veriyor ve bu alt alta iki dikdörgenin birbirine kusursuz temas edeni seçiyorsun eğer hepsi temas ediyorsa yada arada boşluk varsa en az boşluk yada en az üst üste binmiş olanı seçip tekrar çıktı alıyorsun ve kusursuz üst üste dikdörtgeni bulduğunda devam diyip bitiriyorsun bazen sadece siyah değil renkli kafa hizası da bozluyor bu sefer fotoğraf bastığında çok kötü rente fotoğraf çıktıları veriyor çizgili ve renkleri doğru olmayan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnemesiss12 -- 21 Nisan 2021; 17:10:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba, L3151 cihazımızla fotoğraf baskısı almak için uğraştık. Öncelikle koyu kahverengi olan insan saçını siyaha yakın basıyordu. Muadil ve eski bir fotoğraf kağıdı ile yüksek kalite ayarlarıyla foto bastırmayı denedik (professional photo paper falan yazıyordu). Cihaz debelendi durdu. Sonra işlemi iptal edip kağıdı elime alıp baktığımda kağıt mürekkebi emmemiş ve yağ gibi üzerinde duruyordu, hatta parmağımla motif çizdim kağıtta :)

    Sonra yine 10+ sene öncesinden kalma orjinal Canon fotoğraf kağıdını denedik. Epson iPrint (Android) ile yüksek kalite ile bastırdım, sorunsuz ve çok parlak bastı ama kahverengi kısımlar yine siyaha çalıyordu bariz şekilde.

    Kesin olarak önerdiğiniz fotoğraf kağıdı varsa onu sipariş edeceğim. Anladım ki, iPrint kaliteyi etkiliyor, PC'den daha iyi ve hızlı basıyor, ayrıca kağıt kalitesi renk tonlamasında çok etkili. Dediğim gibi eski muadil fotoğraf kağıdını cihaz sevmedi ve kağıt patinaj çekti, mürekkebi emmedi bile.

    Yani her kağıt her cihaza ve her baskı kafasına kesinlikle uymuyor. Adeta iki karşı cins arasındaki ten uyumu gibi

    L3150 veya L3151 veya başka model yazıcı kullanıyorsanız denenmiş, renk ve kalite olarak orjinal fotoğrafa en yakın kalitede çıktı veren bir fotoğraf kağıdı tavsiyesi rica ediyorum.

    Selamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Nisan 2021; 17:31:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar l3151 modelini 1 seneye yakındır kullanıyorum. 1 defa hava aldı serviste yaptırdık. Bu zamana kadar 4k renkli renksiz ve 20 30 tane fotograf baskısı oldu. 2. siyah mürekkep bitmek üzere renkliler halen kendi kutudan çıkan mürekkepler ama son zamanlarda özellikle resimlerde çizgi çizgi çıkartıyor koyu renklerde daha fazla oluyor. Yazı kısımlarında herhangi bir sorun yok ama a4 üzerine renkli resimlerde çizgi çizgi oluyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan oldu mu daha önceden ?

  • Lgmsn012 L kullanıcısına yanıt

    Yukarıda anlattığım şekilde kafa hizalama yapmayı dene büyük iktimal kafa hizası bozulmuştur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lgmsn012 L kullanıcısına yanıt
    Arkadaşla aynı kullanımları yapmışız. Çizik çıkmalar dışında kağıdı alırken normal sesin dışında “ciyaklama” diye tabir edeceğimiz türden bir ses çıkarıyor. Bu normalmidir değilse neden kaynaklanabilir.
  • Kullandığınız kağıttan olabilir hocam belki olmadı servis ile görüşün


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doctorfo kullanıcısına yanıt

    amazon.com.tr de kampanya yapmışlar. Siyah hariç mavi ve cyan 46, sarı 54₺


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drawtime D kullanıcısına yanıt

    Ben de 3-4 ay kadar önce 3151 modelini aldım Vatan bilgisayardan uzun araştırma ve tavsiyeler sonucu. Eşim öğretmen onun işleri, çocuklara sizin gibi test, etkinlik vs işleri için. Şu ana kadar çok memnunum. Uzaktan çıktı almanın keyfi yıllardır kablolu ve lazer yazıcı kullanan biri olarak çok güzelmiş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RecepÜnlü

    amazon.com.tr de kampanya yapmışlar. Siyah hariç mavi ve cyan 46, sarı 54₺





  • RecepÜnlü kullanıcısına yanıt

    Ürünler elime ulaştı, kutulu, vakumlu poşetinde, kutusunun dahi açma emniyeti vardı. %100 orijinal olduğunu değerlendiriyorum. YouTube ta sahte olanlarla gerçeği arasındaki farkları anlatan videolar mevcut.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişenin altında ve üstünde kabartma epson yazısı var mı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • exselans46 E kullanıcısına yanıt
    Evet var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, epson l3156 yazıcım var. Bugüne kadar sorunsuz kullanmama rağmen an itibarıyla yazdıramıyorum. Yazdırma kuyruğunda biriktiriliyor yazıyor. Adobe uygulamasında ise düzleştiriliyor gibi bir şey yazıyor. sürücüleri silip tekrar yükledim, malesef işe yaramadı. Windows 10'un ''hizmetler'' bölümünden yazıcı biriktiricisi kısmıyla ilgili de bir sorun yok, onu da yeniden başlattım ve zaten otomatikteydi. Acil yardımlarınız lazımdır..

  • merhaba epson l3150 ile l3151 in arasındaki fark nedir yazıcı alıcam l3150 daha ucuz oldugu için ilk ona yöneldim ama fark varsa l3151 alıcam ?

  • berke2652 B kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla sadece renk farkı var. Önceki sayfalarda bahsedilmişti diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmeyenkartuş sitesi üzerinden satılan epson orijinal başlıklı https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/epson-003-orjinal-siyah-murekkep-l3110-l3111-l3150-l3151-l4150-l6190-l6160-l4160 şu ürünler orijinal midir ?

    kullanan oldu mu

  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım şişe orjinal karekod da sağlam murekkepte iyiydi 5 ay önce 110tl ye 4 lü takım almıştım şimdi 215 yapmışlar...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siyah kartuş Amazon da 40₺. Alıp kenara koyabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RecepÜnlü kullanıcısına yanıt
    Saklama ömrü ne kadar bu kartuşların acaba. Şu an dolu siyah yeri ama en çok giden siyah olduğu için alıp yedekte dursun istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.