Şimdi Ara

Epson L800 yazıcı hk. görüşler.. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
9
Favori
53.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cevap için teşekkürler, peki alttan kağıt alan modellerde A4 koymadan 50 tane 10x15 sığar mı ?
  • bafbaf B kullanıcısına yanıt
    yok onlara 50 sığmaz 30-35 civarı sığar sanırım ama bu modellerde pek piyasada yok . en son epson PX serisi böyle idi. canonun mg7550 vs. yeni modellerine bakmalı
  • erdem baskı malzeme kullanıcısına yanıt
    Canon istemiyorum, peki L110 L130 ve L220 baskı kaliteleri arasında fark var mı sizce ? L110 alsam foto makinesiyle çekilmiş resim kalitesi nasıl olur ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucmus l800 fiyati... Buna yakin baski kalitesi veren alternatifler varmi? Canonun fiyatlari daha uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru L800 ün fiyatı biraz yüksek, ayarında canon yazıcılar var fakat 5 adet canon makina eskittim ve hemen hemen hepside kafa problemiyle hurdaya çıktı velhasıl canon kullanmış biri olarak epsonun L800 modelini kesinlikle tavsiye ediyorum. en azından çok geç arıza verir. problemler çabuk çözülür vs vs...
  • ayrıcada l800 de pedlerin ömrü dolmak üzere diye herhangi bir servis hatası alan arkadaş varsa buradan yazsın bana bende resetleme programı var.. selamlar...
  • 06.03.2013 tarihinden beri l800 pad hatasından başka bir hata vermedi. şuan kaç bilmiyorum ama rahat 50 bin adet 10x15 fotoğraf basmıştır. padleride değiştirmeye uğraşmadım hiç direk arkadan hortumu kağıt bardağa verdim, böyle devam :)
    zamanında yedek alalım diyorduk gerek yokmuş onu öğrenmiş olduk :)
  • kadirekinci kullanıcısına yanıt
    arkadaş haklı l800 kaliteli fakat yavaş baskı yapar L serisinde bulabileceğin en hızlı cihaz L550 veya L565 dir ethernet wifi özellikleri vardır . dakikada 10 sayfaya kadar alabilirsin maksimum senin için yeterli değiklse WORKFORCE serisinie veya lazer yazıcılara bakmalısın .. yoğun çalışan iş yerleri için l serisi pek uygun bir tercih olmaz.
  • merhaba arkadaşlar

    ikinci el l800 aldım genel olarak memnunum ancak birkaç sorum olucak yardımcı olabilirsenz sevinirim.

    1- Muadil murekkep kullanmalımıyım?Cok sık olarak çıktı almıyorum genelde evde fotograf baskısı için kullanıyorum.
    2-A4 kağıda baskı alırken renklerde cok basarili goremedim.ayarlar dan metin olarak yazdırıyorum ondan olabilirmi?
    3-Fotograf kagıdı olarak epson 200 gr kagıt aldım ama cok memnun kalmadım.onerebileceginiz fotograf kagıdı varmidir.

    Şimdiden teşekkurler
  • Herkese merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullandığım L800 ile işlerimin yoğunluğundan sebep 20-25 günlük bi süre baskı almadım. Şimdi püskürtme denetimi yaptığım zaman Magenta rengine cyan karışmış olarak gösteriyor.

    3-4 Kere kafa temizleme yaptıktan sonra çok çok az hale geliyor fakat 2 gün kullanmayıp tekrar sınama sayfası yazdırınca yine aynı şey oluyor. Tankların tıpalarını çıkarıp havasınıda aldım kendimce defalarca ama sonuç aynı.Bu durum fotoğraf kalitesinide etkiliyor.

    Varmıdır daha önce başına gelen yada bana bir yol gösterebilecek olan. Kafa temizlemekten mürekkepler azaldı resmen :) İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
     Epson L800 yazıcı hk. görüşler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emar11 -- 14 Şubat 2016; 20:44:34 >




  • Arkadaşlar herkese selamlar ..

    Baya bi forumda okudum sayenizde çook fazla bilgiye sahip oldum L800 hakkında hepinize ÇOOOK teşekkür ederim.

    Düğün fotoğrafçılığına başlıyorum ve düğün salonunda fotoğraf basmak için alıcam fakat Henüz almadım Hala araştırma aşamasıdnayım .

    Genellik 15 x 21 fotoğraf basıcam beni bir günlük çekimde yolda birakmıcağını düşünüyorum . 10x15 yaklaşık 1800 fotoğraf basıldığını okudum . 15 21 kaç tane basabilirim merak ediyorum .

    Birde muadil mürekkep aldığımda kullanabilceğimiz programlara henüz sahip değilim yardımcı olursaniz sevinirim. ÇOOK uzattim ama son olarak

    Mürekkep tamamen azalmadan mürekkep eklesek sorun olur mu ? ( Malum düğün salonudna hep full olması kafamızı rahatlatır . Orda doldurma işlemi çok zor olur ) ve böyle sürekli doldursak gene mürekkep resetlemek gerekir mi ? Mürekkep hiç azalmasa da belli bi süreden sonra kendi otomatik algılayıp dolu olsa da KOD istiyor mu ? .

    HERKESE SAYGILAR




  • Cevap verebilcek kimse yok mu ?
  • Gentkhan G kullanıcısına yanıt
    fotoğraf kalitesinde 10x15 le doğru orantılı olarak 800-900 civarı 15x21 baskı alabilirsiniz. (L800 default ayarlarıyla diğer bütün ölçüleri bastığı halde sadece "15x21" 'i kenarlıksız basmaz bunun için küçük bir ayarlama gerekiyor icap ederse iletişime geçin yardımcı oluruz)

    muadil mürekkep kullandığınızda küçük bir yazılımla bir iki tıklamayla mürekkep seviyelerini istediğiniz her zaman fulleyebilirsiniz mürekkep temin ettiğiniz yer size bu yazılımı sağlayacaktır elbette bizde müşterilerimize sağlıyoruz para ile almayın sakın herkesin ulaşabileeği ücretsiz sunulan bir yazılım

    mürekkep tamamen azalmadan mürekkep ekleseniz elbette olur hatta en sağlıklısı bu olur baskıya başlamadan yukarıda bahsettiğim yazılımla seviyeleri fullersiniz işi garantiye alırsınız.

    bilgisayarda gözlemleyebildiğiniz makinenin algıladığı seviye bitmeden kod istemez ancak siz tanklara mürekkep doldursanızda ya kod gireceksiniz yada bahsettiğim yazılımla seviyeleri fulleyeceksiniz tanka mürekkep doldurdunuz diye makinenin algıladığı mürekkep seviyeleri yükselmez ama dediğim gibi bir iki tıklama ile bir kaç saniye içinde yapabileceğiniz bir işlem bu sorun teşkil etmeyecektir.

    muadil mürekkep ve kağıt maliyeti kağıt maliyeti hakkında fikir sahibi olmanız açısından linkteki dosyada fiyat ve çeşitler mevcut incelersiniz listedeki bütün kağıt çeşitlerine L800 dahil bütün mürekkep püskürtmeli cihazlarla baskı yapabilirsiniz

    http://s3.dosya.tc/server7/toyfoz/murekkep-ve-kagit-listesi-GUNCEL-2.pdf.html




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emar11

    Herkese merhabalar. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullandığım L800 ile işlerimin yoğunluğundan sebep 20-25 günlük bi süre baskı almadım. Şimdi püskürtme denetimi yaptığım zaman Magenta rengine cyan karışmış olarak gösteriyor.

    3-4 Kere kafa temizleme yaptıktan sonra çok çok az hale geliyor fakat 2 gün kullanmayıp tekrar sınama sayfası yazdırınca yine aynı şey oluyor. Tankların tıpalarını çıkarıp havasınıda aldım kendimce defalarca ama sonuç aynı.Bu durum fotoğraf kalitesinide etkiliyor.

    Varmıdır daha önce başına gelen yada bana bir yol gösterebilecek olan. Kafa temizlemekten mürekkepler azaldı resmen :) İlgilenenlere şimdiden teşekkürler.
     Epson L800 yazıcı hk. görüşler..


    Ayben bendede Epson l 365 var 4 ay oldu yeni aldım. 1 ayda 3 defa resim çıktısı alıyorum fotoğraflarda çizgili satırlar çıkıyor kafa temizleme,mürekkeb temizleme sayfa hizalama yaptım yine aynı sonuç acaba 1 ay bekledi ondan mı sorun.Mürekkep oranı %60 ın üzerinde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    Benim yazıcının kafa bozulmuş serviste garanti süresi devam ettiği için ücretsiz kafa değişimi yapıldı.

    Kafanın bozulma sebebiyle ilgili bilgi alamadım fakat baskı almamakta olabilir tabi. Servisle irtibata geçmenizi öneririm.
  • 6Clas kullanıcısına yanıt
    Hocam benim fikrim renklerde problem yoksa sorun yok demektir, arkadaşın bahsettiği sorun renk problemi. Herkeste çizgili çıkıyor bilidiğim kadarıyla.
  • İlginiz için teşekkür derim arkadaşlar
  • Epson L805 yazıcı ve orjinal mürekkep ile aldığımız fotoğraf baskıları koyu çıkıyor. Ekranda görülenle birebir aynı çıkmasını beklemiyoruz tabi ama çözüm bulamıyoruz. Tüm fotoğrafların ışık ve kontrast ayarlarına müdahele etmek zorunda kalıyorum. Bu sefer de resimlerde detay kayıpları oluyor sanki. Canon 4 renkli yazıcıdan çıkardığım renkler bu makinada yok. Sadece çözünürlüğü iyi.
  • oblack01 O kullanıcısına yanıt
    yazdırma tercihleri --> gelişmiş --> renk denetimleri --> ayarlar

    burayı kurcalayın
  • Canon 4 renkli yazıcımla her tür kağıtta iyi sonuçlar alırken epson L805 resmen kağıt seçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.