Şimdi Ara

EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
28.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Son olarak kırmızı ters üçgene 6 saniye basılı tut güç ışığı yanıp sönecek, elini çek ve güç ışığı yeşilde sabitlenene kadar bekle. Sonra yazıcıyı kapatıp aç, düzelmezse iade et ya da servise git. Bu arada kaça almıştın yazıcıyı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3807 -- 11 Şubat 2017; 23:23:56 >
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    559 a aldım hocam vatan teşhire 605 her özelliği ayni l386ya 700 750 arası fiyat veriyorlar baya araştırdım o dediginizi yaptım hocam 3 4 dk surdu malesef o da ise yaramadı yardımcı olduğunuz için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıcı uzun süre kullanılmadıysa kafada tıkanma olabilir belki zor belki kolay açılır bilemem en iyisi iade edebiliyorsan et, edemiyorsan servise ver onlar uğraşsınlar.
    www.teknosa.com da L382 562.50, L386 670.50 sepete atınca.
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    Bu arada bu son dediğim işlemi kapağı açıp kafa temizledikten sonra yaptın mı? Bende işe yaramıştı o yüzden soruyorum?
  • murat3807 M kullanıcısına yanıt
    yaptım hocam dediğinizi bugun daha alırken sordum belki internet fiyatıdır 750 diyince 200 lira fark için bide tankları dolu değildi aletin mürekkepleri poşetli vakumlu alet de kutuda duruyordu kısa bir süre kapanan şubeden gelmiş 3 4 aydır yatıyormuş depoda alet tozdan falan etkilenme şansı varmı ki
  • Elimde 3 tane epson tanklı yazıcı var, hepsini de internetten aldım. Bu üç yazıcıdan toplamda 90000 e yakın çıktı aldık. Sadece L220 bir kez hava yaptı. M105W'nin de anahtarını açmayı unuttum birkaç kere hiç yazdırmaz oldu. Burda bahsettiğim işlemlerle düzeldi. Konunun uzmanı da değilim aslında.
    Çok da sorun etme yeni almışsın iade olmasa bile servise verme hakkını kullanabilirsin.
  • Muadil mürekkep ne tavsiye edersiniz?L355 için.
  • L355 yazıcım normal çalışırken bir kaç gün sonra ağı görmüyor ve ne wifi nede usb çalışmaz oluyor çıktı alamıyorum.Yazıcıyı yeni bir bilgisayara tanıtması okadar zor ki saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum bu işin kolay bir yolu yok mu bu konuda ne yapabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadbul

    L355 yazıcım normal çalışırken bir kaç gün sonra ağı görmüyor ve ne wifi nede usb çalışmaz oluyor çıktı alamıyorum.Yazıcıyı yeni bir bilgisayara tanıtması okadar zor ki saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorum bu işin kolay bir yolu yok mu bu konuda ne yapabilirim?
    Yine başka bilgisayara tanıtma yine aynı kurulamama sorunu.Nedense usb kurulumu yapamıyorum usb olamdan wifi de kuramıyorum.Hep aynı sorun yok mu bu işin kolayı Allah aşkına.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.