Şimdi Ara

EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
28.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epson L355 alacak olanlara küçük bir uyarıda bulunmak isterim.
    Uzun uğraşlar sonucunda bir türlü WIFI kurulumu gerçekleştiremedim. Servis ile görüştüğümde bana ilk kurulum esnasında USB kablo gerektiği söylendi. Ancak paket içeriğinde USB kablo yok. Kullanıcıların kendisinin temin etmesi gerekiyormuş. Bilginiz olsun.
    Benim gibi kurulum sorunu yaşayanlar için yardımcı olması amacıyla ekran görüntülerini ekliyorum. Ekran görüntüleri servis tarafından gönderilmiştir.
     EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI) EPSON L355 RENKLİ YAZICI, TARAYICI, FOTOKOPİ (MÜREKKEP TANKLI)




  • arkadaşlar 2 .ci bir bilgisayara kurarsanız L355 şi ilave bilgisayar seçeneğinden devam edin yoksa
    modemi bulmuyor üst de resimde soldan sağa 7 resimde ilave bilgisayar seçneği gözüküyor
  • "EPSON FOTOĞRAF KAĞIDI PREMIUM GLOSSY 255GR 80 Lİ" bu kağıdı 30 tl ye temin edip foto kalitesine bakmanızı tavsiye ederim...Yemin ederim tam mantık ürünü olmuş bu cihaz...4. yazıcım...pixmadan tutun hp nin 2 kat falanını filanını tonerini lazerini yediğimini...tonla yazıcı geçti elimden...alamayan 110 modelini alsın pişman olmasın...800 modeli ile baskı çözünürlüğü veya teknik bir fark yok araştırmam sonucu tespitim...
  • Merhaba arkadaşlar

    EPSON L355 yazıcı aldım 2 ay felan oldu .

    günde 50 veya 60 sayfa çıkartıyordum son 2 haftadan beri çıktı alamıyorum. Şu şekilde gönderdiğim çıktı beyaz olarak geliyor rekler yok hi. bir şekilde.

    Proğramından kafa temizleme mürekkep temizlemesinide yaptım sıkıntı düzelme olmadı zamanımdan dolayı servisede götürmüyorum. Götürsemde nasıl yapcam mürekkepler yarıda dolu.

    ne yapmam gerekiyor.
  • Slm arkadaşlar, dün bu yazıcıyı ( Epson L355'i Vatan'dan aldım. ) Bugün renkli çıktı aldığımda fark ettim. Sayfada beyaz yatay çizgiler oluşuyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Daha dün aldığım için servise göndermek istemiyorum yazıcı lazım oluyor ? Birde tanklar mürekkep dolu olduğu için dökülür diye servise vermek istemiyorum.
  • Kullanan arkadaşlara soruyorum siyah beyaz baskı hızı nasıl sizce. Sınıf ortamında kullanmak üzere alacağız sıkıntı yaşar mıyız baskı süresi açısından?
  • Karasoy yazıcıda kafa temizleme yapman lazım epson servisini ara yönlendiricekler seni ilk açılışta normal bir şey bu kafana takma bir tür güvenlik



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 14 Eylül 2014; 11:29:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar, yazıcı ile ilgili şu sorunla karşılaştım. Tüm ışıklar yanıp sönüyor, yazıcıya döküm veremiyorum. Kağıt sıkışmamış ve mürekkepler dolu. Ne olabilir problem ?
  • Merhaba bu yazıcıdan çok menmun kaldığım için işeyerindeki patrona da durumu anlattım oda şirkete aldı neyse yazıcı geldi bir hafta sonra yazıcı bozuldu aynen anlattığınız gibi tüm ışıkları yanıp yanıp sönüyordu neyse internetten yetkili servisini aradım bi şeyler tarif ettiler dediklerini yaptım yine olmadı daha sonra mekanik arızası var dediler. Yazıcının buaraya gelmesi gerekiyor dediler bende kargo ile gönderdim daha sonra bir kaç içinde yapıp tekrar gönderdiler. Sizden garanti belgesi ve fatura fotokopisi isticekler onların fotokopisinin kargonun içine koy gönder gitsin hocam hiç gitmeye falan uğraşma sorunu çözerler iyi günler dilerim
  • Renk paleti ve canlılığı alelade hatta kötü. Sanıyorum Apple bilgisayarları sevmiyor. Yani bu kadar para verdikten sonra çok daha iyi sonuçlar bekliyorsunuz ama boşuna beklemeyin. 100 TL'ye satılan inkjet printer'lardan hiçbir farkı yok. Üzüldüğüm diğer bir noktada AirPrint özelliği yok. Wi-Fi kurulumu çok uzun ve gereksiz derece zorlukta -ki deneyimli kullanıcıyım ben bile zorlandım! Web site desteği sınırlı. Mürekkepleri ilk doldurduğunuzda 20-25 dakika boyunca ne olduğu anlaşılmayan garip sesler çıkarıp mürekkepleri şarj ediyor. Ekran olsaydı belki daha iyi olurdu paneli çok sıradan. Ekonomik olup olmadığını bilemem daha çok yeni ama cihaz bahsedildiği gibi hızlı değil. Çalışırkende gayet gürültülü. Kağıt besleme yeri çok kullanışsız. Kutu içinden 3 adet siyah ve 3 adet renkli mürekkep, kullanım kılavuzu, kurulum cd'si ve elektrik kablosu çıkıyor. USB kablosu çıkmıyor. Firmware update yapmama rağmen renkler düzelmedi. Açıkcası sırf Wi-Fi özelliği var diye bu kadar para verdim ama pişman oldum. Wi-Fi printer lazım değilse yine mürekkep dolumu yapılabilen bir alt modeli işinizi görecektir. Saygılar.




  • Merhaba ben bireysel kullanıcıyım herhangi bir firma yada satıcı değilim söylediklerinizde sadece ekran satırını çok basit yapmışlar o konuda sizin ile hem fikirim lakin çıktı konusunda sizde yanlış yada ters giden bir şeyler olmalı mükemmel derecede çıktı alıyorum ve Çalıştığım şirkette de emin ol her gün bir dünya çıktı alıyorum ve sonuç inanılmaz derecede mükemmel bence sizin yazıcınız da muhtelemen bir sorun var aynı yazıcıyı evde de kullanıyorum ama ilk defa böyle bir yorum ile karşılaştım merak ettim doğrusu bence servis ile durumu bir görüşün başka bir şey var olmadı bir teknoloji mağzasında bence yazıcıdan bir çıktı isteyiniz farkı görüceğinize eminim iyi günler dilerim
  • bu ürün l210 un wifi eklenmiş hali sanırım bütün özellikler aynı l210 480 tl bu 576 arada 96 lira var ve sadece wifi eklenmiş ?
  • Fotokopi çekmek için fotoğraf tarar gibi tek tek mi yapmak zorundayız bu cihaz da?
  • noogard kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bu yazıcıda ekran olmadığından fotokopi çekerken tek tek yapmalısınız.
  • ilk yazıcım hp 6500 pro idi ve 500 sayfa sonunda dolu olmasına rağmen kartuş yenilemek zorunda kaldım, baktım pahalı oluyo yazıcının yarı parasına beslemeli sistem yaptırdım bin beşyüz sayfaya kadar sorun yoktu ama sonra yine kartuşlar bitti hatası vermeye başladı, bu sefer dört ade çip satın aldım ve yaklaşık beş yüz sayfa daha yazdırmayı başardım, işi çözdüm derken hp kafa ömrünü kısa tutmuş ve en sonunda baskı kafası bozuldu. Kısacası hp den 750 Tl zarar ettim. Tam bir kabustu... anlayacağınız hp çip ve sensörlerle sektörde orjinal ürünü kullanılması için önlemini almış, ne yaparsanız yapın orjinal kartuş takmazsanız yazıcı ölüyor ve adamların arzusu da bu, kullananlar bana hak verecektir.
    İkinci yazıcım cannon pixma 230m idi, bim den 140 liraya aldım ve inanması güç olsa da 5000 sayfa baskı aldım. Cannon baya iyi bi cihaz yapmış diyebilirim, bizim türkler de besleme sistemini koyunca baya iyi iş çıkardı diyebilirim, ancak hataları, kartuş resetleme işkencesini, her baskıda hata almayı, mürekkep bulaşmalarını, sıkışmaları ve çileden çıkışlarımı saymıyorum.
    Şimdiki yazıcımda epson l355. Bu yazıcı cd ile çabuk kuruldu ama mürekkepleri doldurması on beş dk sürdü, kablo bağlamadım hiç direk ağdan bulup bağlandım ve çok kolay oldu, iprint ile cep telefonuyla baskı almak güzel ama aynı ağda olmanız şartı kötü, yani operatör hattıyla yazıcıya emir veremiyorsunuz aynı wi fi hattında olmanız şart. Bir başka eksi de email print yok, olsa harika olurdu... İçinden 5 şişe mürekkep çıktı 3ü siyah. Tam dolum yaptım ve şimdiye dek 100+ fotoğraf baskısı aldım ve çok memnunum, eksi yanı kenarlıksız baskı olmayışı, onun dışında fotoğrafçıya yaptırmış gibi sonuçlar elinizde veok düşük maliyetli... Sanırım 2000 foto basabilecek kapasitede, zira yüz foto tankta 4milim mürekkep indirdi aşağı, mürekkep şişesi 20 tl, baskı başı maliyet 0.04tl ve kağıt maliyeti, ben epson ve rovi kağıt kullandım, rovi kullanmaya da devam edicem, 0.17tl de bu kağıt maliyeti, dolayısıyla bir foto 20~25 kuruş 10x15 kağıt başına ve harika, zira kalite süper. A4 kağıda fotokopi ve bir çok renkli baskı, sonuçlar müthiş... Taslak modunu kullanmamanızı önermek zorundayım zira epson tasarruf işinin suyunu çıkartmış, yazılar gözü rahatsız edicek kadar soluk çıkıyor. Biraz yavaş ama fena da diil. Epson elektronik ve aşırı fonksiyonluluk yerine mekanik ve ergonomik bir ürün koymuş oryaya, besleme sistemi orjibal olması ise bir piyango, çip derdi yok, kendi sitesinde firma 30000 sayfa baskı garantisi veriyo ve üstü altı şansınıza kalmış... Bu iyi bi rakkam ve sonrasında baskı kafası değiştirerek bir otuzbin baskı daha alabilirsiniz, yani yıllarca kullanılacak mekanik ama ergonomi şahaseri bi cihaz almış bulunuyoruz, tecrübelerim bunu gösteriyor, sizi de ayrıca tebrik ederim, güle güle kullanın...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: byhackermstf

    hocam bu kadar vereceginize üstüne biraz daha ekleyip tonerli yazıcı alıp daha uzun ömürlü olabilirdi epson yazıcılardan alıp 1 yıl doğru düzgün kullanıp gerisinde sorun yaşadım elimde 2 tane epson var boş yatıyor

    hocam selam
    hepimizin dustugu yanilgiya düşmüşsünüz sizde.. 2 adet Epson marka yazici alip bunlari kullanamamaniz üretici firmanin sorunu degil.
    Bu tamamen yanlis urun secmenizden kaynakli.

    Bugün 5 kişilik bir ailenin gidip Mini Cooper marka araba alip "çok kullanışsız, içine sığmıyoruz, tüü kaka Mini Cooper almayın" demesi gibi birsey sizin soylediginiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitmeyenkartuş

    Merhaba,

    Bu yazıcıda ekran olmadığından fotokopi çekerken tek tek yapmalısınız.

    merhaba
    aslinda fotokopi cekerken tek tek yapmaniza gerek yok, cozumu var;
    tarayici camina kopyalamak istediginiz dokumani koyduktan sonra, yazicinin uzerinde bulunan "gri" ve "yeşil" fotokopi tuslarindan hangi formatta kopyalamak isterseniz o tuşa 5 saniye basili tutarak, 20 sayfa fotokopi alabilirsiniz.

    Şimdi hakli olarak "20 sayfaya ihtiyacim yok, 7 sayfa gerekli" diyebilirsiniz. Bunun için ise 7. sayfadan sonra yazicinin uzerinde bulunan kirmizi renkli iptal, cancel tuşuna basabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    bende bu yazıcıdan var, sorunsuz kullanıyorum. yalnız beter bir yönü var, eğer elinizde kutusundan çıkan CD si yoksa ve modem wifi şifreniz değiştiyse yeniden wifi kurulumu yapamıyorum. benim modemde wps özelliği de yok. indirme sürücülerle de wifi kurulumu olmuyor malesef.

    buna bi çare önerebilecek var mı, benim aklıma gelen, bi arkadaşın orjinal cd yi iso dosyası yapıp upload etmesi ve linkini vermesi.

    ya da başka bir çözüm bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbbilici -- 29 Ocak 2015; 21:52:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bitmeyenkartuş

    Merhaba,

    Bu yazıcıda ekran olmadığından fotokopi çekerken tek tek yapmalısınız.

    Fotokopi tuşu 5 sn basılı tutulursa 20 baskı verir, eğer 20 den az baskı almak isterseniz istediğiniz adede gelince iprale basmanız yeterli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.