Şimdi Ara

Epson l100 mürekkepleri diğer epson makinalara olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar epson kendisi l100 adında mürekkep doldurulabilir bir sistem geliştirmiş.

bu sistemde orjinal epson mürekkeplerini makinanın dolum haznesine dolduruyorsunuz. bu sayede orjinal sistem bitmeyen kartuş sistemi satın almış oluyorsunuz.

benim sorumsa bundan daha farklı ben bu mürekkepleri orjinal epson bx300f modelinde kullanabilirmiyim.

mürekkepler ojinal olduğu için hem baskı kalitesi çok iyi olur hemde mürekkep donması sorunu çıkmaz diye düşünüyorum.

bitmeyen kartuşdan bana bu dolum setleriyle birlikde orjinal epson mürekkebinin kullanılabileceğini söylediler ama benim makinam ile bu mürekkepler arasında nozul boyutu uyuşmazlığı çıkabilirmi. epsonun sitesinde bu mürekkeplerin nozul boyutları hakkında bilgiye rastlayamadım.

Orijinalden alıntı: selmand

yokmu bilgisi olan.

bitmeyen kartuşdan bana bu dolum setleriyle birlikde orjinal epson mürekkebinin kullanılabileceğini söylediler ama benim makinam ile bu mürekkepler arasında nozul boyutu uyuşmazlığı çıkabilirmi. epsonun sitesinde bu mürekkeplerin nozul boyutları hakkında bilgiye rastlayamadım.

listede sizin yazıcınızın adıda var hatta neredeyse epsonun bütün püskürtmeli yazıcılarıan uyumluymuş
    http://www.bitmeyenkartus.com.tr/Epson-L100-icin-70-ml-SARI-Murekkep-100-Japon-100-EPSON-4-RENKLI-TUM-EPSON-YAZICILAR-ICIN,PR-1601.html

bitmeyen kartuşta 70ml 22 tl ye satılıyor Ama cescesorda 13.5 tl ben olsam cescesordan alırdım neredeyse yarı yarıya
    http://cescesor.com/epson/product.php?ProductID=5

• merhabalar

l100 mürekkepleri bilgisayar toptancımda 13,5 tl sanırım toptancımdan alsamda olur. önemli olan olup olmayacağı eğer oluyorsa alacağım. 100 ml ocp fiyatına 13 diyorlar epsonun ojinal mürekkebide aynı para ise epson almam daha mantıklı olur.

sanıyorum bu l100 mürekkepleri pigment değil???
    haaa bk'nın epsonlar için sattıgı pigment mürekkep 100ml 30 tl fiyatı haketmese de gerçekten güzel mürekkep.

Orijinalden alıntı: civalı sokak lambası

L100-L200 mürekkepleri bir tek px serilerinde sıkıntı çıkarabilir. ama diğer serilerde sıkıntı çıkaracagını sanmıyorum.
    13.5 tl ye 70 ml epson orijinal mürekkep(gerçi kaçıncı kalite bilmiyoruz) varken, epsonlar için dünyanın en kötü mürekkeplerinden biri olan ocp ye para vermek bonkörlük olur.
    haaa bk'nın epsonlar için sattıgı pigment mürekkep 100ml 30 tl fiyatı haketmese de gerçekten güzel mürekkep.

şimdi ben doldurulabilir kartus seti aldım içlerinde ocp var, açıkçası renk kalitesinden pek memnun kalmadım renkler fazla koyu epson orjinalle bastıgım resimler çok harika çıkıyordu. bu ocp kısa vadede makinaya zarar verirmi acaba?

teşekkürler.

13,50TL (KDV HARİÇ) + % 18 : 15,93 TL + KARGO (5 TL) : 21 TL

bk da kdv kargo dahil 21 tl TL

yani aynı fiyat

Orijinalden alıntı: comely35

cescesorda

13,50TL (KDV HARİÇ) + % 18 : 15,93 TL + KARGO (5 TL) : 21 TL

bk da kdv kargo dahil 21 tl TL

yani aynı fiyat

teknoloji mağazalarında 14-16 lira arası fiyat değişiyor. Kuruş hesabı yapmayarak, bu mürekkepleri bize sunan Japonlara hürmet ederek orjinal alalım.
    Adamlar zaten DOLDURMAYALIM diye bu mürekkepleri geliştirmiş hala daha ucuzu var diyorsunuz. pes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kraftwerk9 -- 13 Eylül 2012; 14:58:40 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.