Şimdi Ara

Epson fotoğraf kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Evde fotoğraf basmak be çocuğuma kitap çıktısı almak için Epson L3151 cihaz aldım. Fotoğraf kadığı olarak kodak ultra premium glossy aldım. Epsonun uygulaması üzerinde kağıt ayarı, resim kalitesi gibi ayarları yaptım. Fakat çok tatmin etmedi renkler beni. Forumda fotoğrafları Photoshop tarzı bir uygula ile düzenleyim çıkarttığımız zaman çok iyi sonuçlar alındığına dair bir post okumuştum ama bulamadım şuanda. Tavsiye edebileceğiniz bir uygulama, otomatik renk ışık düzeni yapan bir program varmı? Yoksa bunlar hurafe mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Var tabi o tarz uygulamalar hocam, PS6 en bilinenlerden ama bu tarz programların kullanımları ve öğrenmeleri biraz uzun zaman gerektirir, GIMP, PAINT.NET, Photoscape gibi ücretsiz programları deneyebilirsiniz.

    Ekleme: Birde unutmadan fotoğraf kalitesindeki en büyük etken fotoğrafın kaliteli olması, Yani bir makina ve telefon ile çekilmiş fotoğrafın arasında çok fark olur, Telefonla çekilmiş görüntü daha güzelmiş gibi gelebilir ama bu şekilde baskı alındığında iyi sonuç alınamayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 26 Mayıs 2020; 11:0:56 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.