Şimdi Ara

Epsilonun Kolpa Olma İhtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben garantiden teklif aldım ve süreci istemediğim için olumsuz olduğunu kanitlarıyla sundum.

Madem bu arkadaş ygsden 60k civarı sıralama yaptı itü veya ytü, cerrahpaşa, sakarya veya koü benzeri bir yerde ceng okumuş alması lazım ki okudu diyelim bu adam yazılımda iyi olduğunu söylüyor?

Bu adam iş bulamıyorum diye kıvranıyor ama yazılım konusunda gerçekten yetenekliyse işsiz kalmaz.

Ben kendim için konuşursam önlisanda olan yazılım bilgimle şu an olan yazılım bilgim arasında çok fark var çünkü yazılımdan uzaklaştım baya ve buna çok fazla vakit ayıramıyorum işten. Elime vakit geçtikçe hatırlamaya çabalıyorum önlisansda gidip c++ ile yazılmış yazılımları decompiler ile assemblye çevirip oradan yorumluyor hatta obfuscation gibi işlerle uğraşıyor veya asp.net c# üzerinde web API yazabiliyordum.

C++'ta yaptığım işlerin benzerini C içinde yapabiliyor hatta fonksiyonların güvenli hale gelip gelmediğini assemblye çevirince görüyordum kabak gibi fonksiyon ismi değişkenler dökülüyordu.

Androidde java dersinde katmanlı mimari ve yazılım patternleri konusunda bilgim vardı iyi kötü projeler yapmıştım jsondan veri çekip basit bir instagram mantığı ile recyclerviewa görsel çekiyordum internetten şimdi çoğunu unuttum ama bana 1 ay verseler eski hale dönerim boş vaktim olsa.

Bence epsilon kolpa sıkıyor benim o kadar boş vaktim olacak gider bir şeyler üretir satardım en kötü freelance fivera girer hintlilerin elinden iş kapmaya çalışırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 26 Haziran 2024; 10:3:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yav he he csb + blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epsilon kolpadır.

• 60 bine gireceği bilgisayar müh. Hayır gelmez zaten. Yazılım bilgisi de çok kötüdür bulamıyordur. Muhtemelen ülkedeki en kötü bilgisayar mühendisleri arasında yoksa bu zamanda yazılımcı olarak iş bulamamak çok zor.

• Ygs zamanı 60k sıralama sayısalda fena bir sıralama değildi.

• Yo kötüydü. Şimdiye göre Daha az öğrenci giriyordu, 60 bine iyi bir yer yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.