Söylediği her şey yalan olabilir mi? Aslında her gün zurna yemiyor nescafe içmiyor sağlıklı besleniyor iyi bir firmada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyor ve akşam eve gelince sevgilisiyle birlikte twitch yayıncılarını izleyip bilgisayar oyunu oynayıp kafa dağıtıyor. Her şey sahte olabilir bunun araştırılması gerek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Epsilon'un bizi kandırıyor olma ihtimali

-
-
duyduguma göre gizli gizli sponsorlar için reklam yapıyomuş dikkat çekmek için yıkıkların takıldıgı forumda böyle yıkık gibi davranıyomuş parayı götürüyomuş meola söyledi
meola yani tapınagın gizli servisi konseyden bile iyi çalışıyor ben inanmak istemedim başta ama görüyorumki böyle düşünen tek ben deyilmişim...
bildigimiz sponsorlukları:zurna dürüm,köfteci yusuf
bunlar açıktan belli ettikleri gizli tutup yönlendirdigi hangi firmalar var kimbilir
ipligini pazara çıkardıgın için şimdi sanada gelip beni arkamdan vurdun diyicek buraya yazıyorum
epsilon sponsorların ücretsiz destegiyle bodrumun en güzel sahillerinden birinde viskisini yudumluyormuş şu anda bodruma gelen turist kızlarla geceleri diskolarda egleniomuş sabahlara kadar
aslında günlük 10 bin dolara bunlardan daha fazlasını yapar ama şimdilik bukadarını söyliyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Haziran 2024; 14:45:56 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X