Şimdi Ara

Epsilon'un bizi kandırıyor olma ihtimali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Söylediği her şey yalan olabilir mi? Aslında her gün zurna yemiyor nescafe içmiyor sağlıklı besleniyor iyi bir firmada bilgisayar mühendisi olarak çalışıyor ve akşam eve gelince sevgilisiyle birlikte twitch yayıncılarını izleyip bilgisayar oyunu oynayıp kafa dağıtıyor. Her şey sahte olabilir bunun araştırılması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• duyduguma göre gizli gizli sponsorlar için reklam yapıyomuş dikkat çekmek için yıkıkların takıldıgı forumda böyle yıkık gibi davranıyomuş parayı götürüyomuş meola söyledi  

meola yani tapınagın gizli servisi konseyden bile iyi çalışıyor ben inanmak istemedim başta ama görüyorumki böyle düşünen tek ben deyilmişim... 

bildigimiz sponsorlukları:zurna dürüm,köfteci yusuf  

bunlar açıktan belli ettikleri gizli tutup yönlendirdigi hangi firmalar var kimbilir  

ipligini pazara çıkardıgın için şimdi sanada gelip beni arkamdan vurdun diyicek buraya yazıyorum  

epsilon sponsorların ücretsiz destegiyle bodrumun en güzel sahillerinden birinde viskisini yudumluyormuş şu anda bodruma gelen turist kızlarla geceleri diskolarda egleniomuş sabahlara kadar  

aslında günlük 10 bin dolara bunlardan daha fazlasını yapar ama şimdilik bukadarını söyliyim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 23 Haziran 2024; 14:45:56 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.