Şimdi Ara

==> EPOX anakartların arıza oranı çok muymuş!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir arkadaşıma sistem toplamak için gigatek'e gittim. Aklımda arkadaşın fazla bir beklentisi olmadığı için epox 8rga almak vardı, böylece ekran kartı için düşünmeye gerek kalmayacaktı. Onları idare edebilecek güzel bir sistem kuracaktım.

    Fakat gigatek'te bana, epox'ların arıza oranının inanılmaz çok olduğunu ve arıza nedeniyle dist.e gönderilen kartın 1 aydan önce gelmediğini söylediler. Ve arkasından soltek'in 75MRN-L modelini önerdiler. Arada 30 dolar fark var.

    Şimdi şöyle bir baktım ve yığınla soltek anakart olduğunu gördüm, epox için sipariş verip ertesi günü beklemem gerektiği söylendi.

    Merak ettiğim epox kartlarda böyle ciddi bir arıza oranı sizde duydunuz mu? (eski bir epox kullanıcısı olarak ben böyle birşey görmedim ve duymadım)

    Yoksa tahmin ettiğim gibi elindeki kartları çıkartmak için, soltek'leri çıkartmak için böyle bir çamur mu attılar epox'a??

    Şimdi soltek'in incelemelerine bakıyorum, fiyatı hoşuma gittiği için alabilirim ama arıza olayı konusunda yanıt bekliyorum. Eğer sizde benim gibi yorum yaparsanız, bu firmadan hiçbir şey almayarak bizden para kazanmalarına engel olacağım.







  • Saçma sana satış stratejisi uygulamaya çalışmış öle bir şey olsaydı duyardık bizde çoğu satıcının yaptğı gibi elinde fazla olan ne varsa onu satmaya çalışmış bence ordan alış veriş yapma
  • Evet bencede çok eski bi numara bu
  • bu forumda pek duymadım ben epox sorunu...
    ama dijitalcenter da bana bunu soylemişti ve abit nf7 almamı tavsiye etmişti bende gittim başka yerden 8rda+ aldım...
    anakart sayısı:2 problem sayısı:0
  • bunun sebebi abit kötü olması değil sadece paramız yoktu 100 dolar nerde 139 dolar nerde fark çok fazlaydı ondan yani yanlış anlaşılmasın abit çok çok kaliteli bir kart ama para yok işte naaparsın...
  • Evet açıkçası bende böyle düşünüyorum. Bende ciddi birşeyler duymadım. Bu firmadan alışverişi kesmeyi planlıyorum. Gerçi oradan birçok parça almıştım ve genelde hep bir kişi ile alışveriş yapmıştım ama bugün o kişiyi göremedim. Başka ve oldukça bilgisiz bir kişi ile bunları konuştum. Gerçi ne olursa olsun böyle birşey yapmamalıydı.

    Dediğim gibi bu firmadan bu parçaları almayacağım, abuk subuk lafları ile yaklaşık 1 milyar paradan oldular (tabi bundan sonrasını saymıyorum), bir bardak soğuk su içsinle bu yazıyı okurlarsa.

    Yalnız bu soltek anakartlarında incelemeleri fena değil, başka bir firmadan bulursam Ankara'da hemen kapmaya karar verdim :)
  • gigatek ten beklemezdim eğer gerçekten soltek satmak için yaptılarsa ne srunu ya 4 aydır 200 fsb de kullanıyorum bu kartı tık demedi bu güne kadar şeytan kulağına kurşun
  • esogluesekler akillanmadilar daha...
  • Gigatek'e bir çizgi çekelim.
    Böyle giderse doğru dürüst alışveriş yapacak bir yer kalmayacak.
  • DOSTLARIM... ROMALILAR..

    DÖRT AY ÖNCE GİGATEK'TEN 8RGA+ ALDIM. ORADAKİ BIYIKLI HERİF (ADI SAVAŞMIYDI NEYDİ) BANA ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ. HATTA ELİNDE ASUS VARDI YOK DEDİ KARDEŞİM ASUS BU PARAYI ETMEZ! DEDİĞİNİ TUTTUK 8RGA+ ALDIK. MEMNUN MUYUZ? MEMNUNUZ! AMA GEÇEN AY BAŞKA Bİ KARDEŞİMİZE SİSTEM TOPLAYALIM GİGATEK'TEN DEDİK (HANİ HERİF UZMAN YA O BAKIMDAN) GİTTİK ADAM BU SEFER İLLA MSI ALIN DİYE TUTTURDU! İYİ DEDİK MSI ALDIK. MEMNUN MUYUZ? MEMNUNUZ! ŞİMDİ NEDİR BU SOLTEK OLAYI ONU ANLAMADIM. GİRİN TOMSHARDWARE'YE GİRİN PCLABSA YERDEN YERE VURUYORLAR BU SOLTEK'İ ŞAHSEN BEN HİÇ SİSTEM TOPLAMADIM SOLTEK'Lİ AMA BU GİGATEK NİYE ISRARLA SOLTEK DİYOR?

    NEDEN? ÇÜNKÜ ELİNDE O VAR. DÖRT AY ÖNCE EPOX VARDI O SÜPERDİ, GEÇEN AY MSI VARDI O MÜKEMMELDİ ŞİMİ DE SOLTEK VAR O İNANILMAZ. OLAY BUDUR BENCE.

    BU SATIRLARI NEDEN BÜYÜK HARFLE Mİ YAZDIM? CAPS LOCK AÇIK KALMIŞ. NEYSE HADİ KALIN SAĞLICAKLA...




  • ben soltek kullandım,1-2 ay içinde anakartın klavye girişi çalışmamaya başladı ve yetkili servis vs de sorunu bulamadı zar zor değiştirildi yenisi geldi,şu an yine sltek kullanıyorum.Ancak o/c ile ciddi ciddi uğraşan ve anakartı mıncık mıncık eden biriyim ve şimdi yeni kartı tam anlamıyla 64 bite geçmeden önce test edeceğim sonrada bu anakart için ciddi bir fikir üreteceğim.Ama satış stratejisi müşteriye böyle olmamalı diye düşünüyorum.
  • benim son duyduğum haberlere göre 8rda+ rev2.x sorun çıkarıomuş geri dönen kartlar oluyormuş epoxta zaten biraz kaliteyi düşürdü eskiden kutulama we kullanılan malzeme daha iidi...
  • Bir sorun yok 2.1 lerden bi kaç tane kullandım sorun göremedim. Özellikle bartonlarla çok uyumlu. 2.0 denemedim bilemem.
  • ben we 2 arkadaşım denedi acaip sorunlu idi tabii belki üretim hatası falam olabilir
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ozturert</i>
    <br />esogluesekler akillanmadilar daha...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Çok iyi
  • hakikaten yazık yahu. ben de hiç beklemezdim böyle birşeyi. herkese de tavsiye ederdim ama görünen o ki tavsiye etmeden önce bir kez daha düşünmek gerekecek. böyle rezalet olmaz!
  • Taş gibi valla kim demişse yalan
  • Selamlar

    Epox 8RDA+ Rev. 2.0 var ve 220 Mhz ye kadar cikabildim ve hic bir sorunla karsilasmadim.

    Saygilar...
  • Gigatek bunu hep yapıyordu açıkçası +1 drhardware
  • Aeneis sorun nedir açıklarsan bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Çünkü en küçük bir BIOS ayarı bile gerektirmeden 3 tane 2500+ çalıştırdım 3 ayrı 8RDA+ 2.1 de...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.