Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Epic Games Rockstar Social girişi yapılmamış GTA 5 Hesabı Satın Al 6 Mayıs 2025 17:37 1 1 Epic Games Rockstar Social girişi yapılmamış GTA 5 Hesabı Merhabalar, içinde yalnızca GTA 5 bulunan Epic Games hesabımı satıyorum. Evet, 5 yıl önce dağıtıldığında aldığım bir hesap. Oyunu daha önce hiç indirip oynamadım, Rockstar Social hesabı girişi yapmadım. Alan kişi istediği bir mail ile Rockstar Social girişi yapabilir. Epic Games hesabının mail adresini alıcının istediği bir mail ile değiştirerek satışı yapmayı düşünüyorum. İlgilenen özel mesaj ile ulaşabilir, satış anında daha hızlı iletişim kurmak için DC de kullanabiliriz. Ödeme için IBAN, Papara veya kripto uygundur. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Epic Games Rockstar Social girişi yapılmamış GTA 5 Hesabı