Şimdi Ara

Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
25.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir epic çalışanı attı , kesin bilgi yayalım Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu 


    Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuvvetMira27 -- 20 Aralık 2020; 9:40:6 >
  • Bedavayı eleştiren var ha

    0 TÜRK LİRASI
    EFORSUZ
    KARŞILIKSIZ
    BELEŞ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmeyenler aynı oyunları Steam'den "kış indirimleri"yle parayla alabilir Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu Bedava oyunları bile eleştiriyorlar Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu  Steam bir defa dahi bir defa bedava oyun verdi mi ? Bu ne fanboyluktur böyle Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mithrandir.

    cidden ac origins, far cry 5 hele hele horizon vereceklerine inanan var mıydı gerçekten? tutturmuslar bir eghve GTA 5 verdiler ama eghve diye... arkadaşlar GTA 5 çıkalı 7 sene, pcye çıkalı 5 sene olmuş. 140 milyon satmış bir oyun. oyunu oynamayan kaldı mı ki... çok matah bir şeymiş gibi anlatıyorsunuz

    7 senelik oyun ama diğer platformlarda her sene indirime sunuluyor. Bir tanesi çıkıp bedava dağıtabilir mi oyunu? Steam 10 senelik oyunları hala utanmadan indirim diye sunuyor önümüze.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Metro 2033 steamde de bir çok kez bedava dağıtıldı. Şu oyunlar içinde en işe yarar Alien .. Alien 5 tl altıan satıldığını hatırlıyorum :D

    Pardon ne zaman bedava dağıtıldı Metro 2033?

  • KuvvetMira27 kullanıcısına yanıt

    gerçek mi buuuu?

    gerçek olsun lütfen lütfen lütfen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hetşat kullanıcısına yanıt

    Geçen bahardı sanırım ben eklemiştim kütüphaneye. Ancak bedava verilen normal grafikli olanı. Deluks değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmaz olsun böyle kampanya. bedavaymış bana ne üzerine para vermeleri lazım.



    Gerçek bir ölücü sınırları zorlar; bedavaysa "neden üzerine para vermiyorlar" der.


    Üzerine para verseler "neden daha fazla vermiyorlar" der


    çünkü ölücü olmak bunu gerektirir Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tequilla1984 -- 20 Aralık 2020; 13:9:8 >
  • Epic Games'in ücretsiz oyun listesi belli oldu
  • Kardeş bu yazacaklarımı profesyonel tercüman olarak yazıyorum içerik editörleri olarak dikkate almanız sizler için faydalı olacaktır. Neticede makine çevirisi post editingi yapıyor olsanız bile ortada bir tercüme faaliyeti var;

    "Nvidia's stock problems may have been artificial"

    Buradaki "may" bizim ana haberlerdeki "cinayet zanlısı" ile aynı şeydir. İkisinde de basın organının haberini verdiği durumda gelecekte ortaya çıkabilecek herhangi bir değişiklikten kendini koruma çabası söz konusudur (işte mesela bu durumda adam beraat ederse gider o basın organına iftira davası açar ki basın yoluyla iftira hele çok pis bir şeydir). Ama Türkçe'deki yerleşik kullanım "bilmemne olabilir" gibi değil, "iddia edildi" gibidir. Yani erek kültürü yok saymayan çeviri (aranızda mütercim tercümanlık denen saçma sapan bölümü bitirmiş olanlar varsa bu kaynak erek jargonunu bilecektir) "epic games'in bedava oyun listesi olduğu iddia edilen bir liste ortaya çıktı" (veya işte bunun türevleri) şeklinde olacaktır. İngilizcenin konuşulduğu ülkelerin kültüründe "may" bu şekilde kullanılıyor diye çevirisinin Türkçe konuşulan Türkiye'nin kültüründe kendisine yer bulabileceğini bekleyemezsiniz. Kültürü ve önemini bilmeden tercüman olunmaz, olunmuyor da zaten, sonuçta sizleri rahatsız etmiyor kaleminizden çıkan bu türlü garabetler. Suç sizde değil ama.


    Şimdi gelelim sistem eleştirisine:


    Makine çevirisi yapıp sonra bunu editlemenin şu an en büyük sıkıntısı makine çevirisinin kültürden kültüre değil dilden dile yapılmasıdır. Çeviri aslında kültürden kültüre yapılan bir şeydir, yani öyle yapıldığında çeviri olur. Açın mesela altımşlarda yetmişlerde çevrilmiş kitapları okuyun, sonra bir de ikibinlerde çevrilmiş kitapları okuyun. Arada çok bariz bir fark var: tercüman farkı. O zamanın tercümanları tureng tercümanı olmadığı için (Tureng kötü demiyorum ben, çok güzel bir şey tureng fakat gerçekte sözlük özellikleri de gösteren bir thesaurus olduğu halde sözlük olduğunu iddia etmesi ve kendine tercüman diyenlerin turengi bir sözlük olarak kullanması çok feci hatalara yol açıyor) yaptıkları çeviriler lezzetli. Post editing tureng tercümanlığının da bir adım ötesi. Büyük bürolardan benim bildiklerim var yıllardır post editing yapan, uygun metin türlerinde düzgün bir şekilde yapıldığında herhangi bir sorun çıkmıyor ama "makaleyi al gogıl transleyte yapıştır sonra sağını solunu düzelt hop siteye yapıştır" şeklindeki kullanım böyle ucubeler doğuruyor.


    Ha tabi buradaki esas sıkıntı donanımhaberin (veya başka içerik satıcılarının) içeriğin kalitesine ayırdıkları bütçenin yetersizliği ki içerik satıcısı olan bir firmanın maddi önceliği içeriğin kalitesine vermemesi ancak Türkiye'de yaşanabilecek cinsten bir ironi. Çeviri sektöründe de durum aslında farklı değil. Alınan hizmetin öncelikle ucuz olması sonra da mümkünse kaliteli olması gerekiyor ama kaliteli olmasa da olur (müşteriye yedirebildikleri kadar tabi ama müşteri tarafı için de çoğu zaman bile bile ladestir bu durum zira adam verdiği üç kuruş paraya beş kuruşluk iş beklemez) yeterince ucuz olduktan sonra.


    Tabi donanımhaberin okuyucu kitlesi "ya kardeş bu nasıl çeviri napıyorsunuz siz" diyecek bir kitle olmazsa donanımhaber'in de kesenin ağzını açıp adam gibi tercümanlar çalıştırması gerekmez. Pırlanta gibi üniversite öğrencileri var mesela gerçekten iyi çeviri yapabilen, zaten çoğu bu işlere de meraklı. Ama işte onlar bu paralara çalışmıyorlar haliyle.


    Durumunuz yoktu okuyamadınız, biliyorum, zaten anlattığım şeylerin sebebi de tam olarak bu...





  • Metro 2033 yerine Last Light verirseydi. Belki Epic Beyciğim bu listeyi görür ve değişiklilk yapar. Lakin bu listede Far Cry 3 görmek isterdim. Bir zamanlar Ubisoft Çin kullanıcıları için bedeva dağıttı; ama ben beceremedim.
  • çok daha gerçekçi bir liste. fakat kişisel olarak 15 tane idare eder oyun yerine 15 lira ve altına çok satmayan birkaç yıllık AAA oyunlardan almayı tercih ederim.

    örneğin steam'den ryse ve gears 5 i 5 tl ye aldım. gayet memnun kaldım. 15 lira olsalar yine alırdım.

    epic'in bu kampanyada verdiği oyunlar bende heyecan yaratmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 20 Aralık 2020; 15:5:8 >
  • epic games'in kantinine su taşıyan arkadaşımdan aldığım bilgiye göre bu hafta rd2 verilecekmiş ekran başından ayrılmayın dedi kaynak sağlam yani

  • hetşat kullanıcısına yanıt

    https://www.donanimhaber.com/Metro-2033-kisa-bir-sureligine-Steam-de-ucretsiz--104546



    https://www.globalklavye.com/watch-dogs-pc-surumu-ucretsiz-oldu//

    watch dogs ilk oalrak uplay de bedava verilmişti.


    Steamde 2-3 oyunda verimişti. Tomb Raiderin bir oyunu olabilir.

  • Son yayınlanan liste doğru beyler. Sıradaki oyun

    Defense Grid: The Awakening

  • Bu liste doğru, güzel bir liste. Doyumsuz kişiler mutlaka olacaktır, bu ne biçim liste, bunun yerine şu da olsun, epic şöyle de böyle.

    Bedava zaten, BE-DA-VA. İçlerinden istediğini seç onları yükle hepsi zorunlu değil zaten. Hiçbiri diyorsan, diyecek bir şey yok. O zaman çok seveceğin oyunları git al(ki almazsın). Korsan vs. devam et.

  • Bedava oyunlara cöp diyenler var :)

    Arkadaşlar biraz saygi , pc'si kaldirmayan arkadaşlarimiz var. Kimisi ogullarina oynatir , kimisi kendisi oynar. O cöp dediginiz oyuna bari sayginiz olsun. Eskiden Bilgisayarmi vardi ? Atari ile yatip kalkardik.

    Yeni nesil pek bi Nankör..

  • Bu Metro 2033, Redux sürüm değil. Redux olmayan sürümde de çok sorun var.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.