Şimdi Ara

Epic games'in o kadar şeye rağmen sevilmemesi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
0
Favori
19.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alperhan52 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle hikayeli olan oyunları genelde epicten alıyorum adamlar hiç birşey harcamadığım halde sürekli kupon hediye ediyor ayıp olur harbi

  • Epic çin malı olduğu için kullanmıyorsun ya o yüzden diyorum ? :d

  • Epic Games'de fazla oyun yok ve oyuncu etkileşimi sıfır. İndirim olmadığı sürece tercih etmek için sebep yok ama bence herkes de gayet seviyor. Fiyat rekabeti iyidir.

  • Oyunun açılmamasının epic games ile zerre alakası yok bu arada. Sen becerememişsin

  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt

    Hocam haklısınız. Ancak mağaza işlerinde arayüz gibi işlemlerde başarılı değiller.

    Eğer birşeyleri düzeltmezlerse bir yere gelemeyip batarlar. Öyle büyük oyunları vermek her babayiğidin harcı değil.

    Ya bir yerlere gelmeyi başaracaklar ya da yıkılıp kalacaklar.

  • Uyurgezzer kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    Yani bedava oyun verdi o zaman en iyisi o diye bir şey yok.

    Ben böyle birşey demiyorum bu sözler nereden çıkıyor merak ettim. Ben sadece neden sevilmediğini anlamıyorum.


    Size göre arayüz falan kötü evet bana göre de kötü rezalet durumda ancak yorum yapma olayı benim için hiç önemli değil, yıllardır steam kullanıyorum oyunlara yapılan yorumlar bana zerre birşey katmadı, hiç tanımadığım bir insanın bir oyuna iyi veya kötü yönde yorum yapması benim oyunu alma isteğimi bile kaçırıyor.

  • Steam ve Epic ayrılmaz ikili oldu benim için. Özellikle 10 dolarlık kuponları aşırı iş yapıyor. Fiyat olarak yaklaşık aynı fiyatları sunuyorlar zaten. Arada verdiği oyunlardan beğendiklerimde oluyor, daha ne?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: InspiredTiger

    Hocam haklısınız. Ancak mağaza işlerinde arayüz gibi işlemlerde başarılı değiller.

    Eğer birşeyleri düzeltmezlerse bir yere gelemeyip batarlar. Öyle büyük oyunları vermek her babayiğidin harcı değil.

    Ya bir yerlere gelmeyi başaracaklar ya da yıkılıp kalacaklar.

    Hocam, Epic Games'in batması şuan için imkansız, Epic Games senin de bildiğin gibi Fortnite dan güzel bir gelir elde ediyor ama asıl parayı Unreal Engine motorundan kaldırıyorlar(büyük bir araştırma yapmadım ama filmlerde ve animasyonlarda da kullanılıyor diye hatırlıyorum). Aslında Steam ve Epic Games tam olarak aynı kulvarda yarışmıyor bazen kesişiyorlar o kadar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: InspiredTiger

    Epic çin malı olduğu için kullanmıyorsun ya o yüzden diyorum ? :d

    Ne zaman kullanmıyorum yazmışım ?

  • Epic games daha iyi bence ancak çeşitliliği az olduğu için geride kalıyor.
  • O kadar hediye dağıttılar epic games sevilmez mi?
  • Başarım sistemi bile yok Epic'in, en azından şunu koysalar kulllanmak için bi nedenim olur. Severim ama kullanmıyorum ayrıca her şeyim Steam'de.

  • Valla çok boş muhabbetler. Ben tüketiciyim, birini destekleyip diğerini yerdiğimde cebime birşey giriyor mu? Girmiyor. Mesela Witcher 3 alacağım, Epic games’de ucuz ise ordan alırım, yok Steam da ucuz ise ordan alırım. Türkiye’de her konuda saçma bir fanboyluk var. O an hangisi işime geliyorsa ordan alıyorum, gerisi beni ilgilendirmez. Sanki şirketler kullanıcıyı çok düşünüyor. PUBG oynayacaksan steam’dan alacaksın çok basit. Böyle saçma birşey üzerine tartışmanın hiçbir mantığı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın size şimdi ben Epic Games'ten nefret eden kanserler için önce şunu söyleyeyim: Bugünkü bir habere göre Riot Games yöneticilerinden biri Twitter'da verdiği haberde MMO türünde oyun çıkaracaklarını duyurdu, elemanın biri yazmış ki Knight Online varken bu oyun çöp. Bak, daha oyunun içeriği kesin değil, hatta adı konusunda bile kesin bilgi duyurulmadı, sadece MMO olacağı kesin, daha içeriği bile duyurulmamış oyun hakkında çöp diyenler ortaya çıkabiliyor, bilindik bir oyunla kıyaslama yapanlar çıkıyor, daha ne olduğu bilinmeyen bir oyunla! Epic Games'i sevmeyen kanserler de işte bu örnekteki kafadan.


    Sözünün eri olan adam zaten Epic Games hesabı bile açmaz. Beleş popüler oyunlarını alıp oynamasını bilirler ve çöp derler. Adam olmaz bunlar.

  • Epic'i severim ben ama oyuncu etkileşimi yok denildiği gibi ve launcherini iyi bulmuyorum. En basit bir oyun indirirken ne kadar süre sonra ineceğini bile göremiyorsun. Steam gibi bir kullanıcı arayüzü, profil vs. yok maalesef. Bunlar da olsa daha başarılı olur bence neden hep aynı kalıyor bilmiyorum

  • Daimon88 kullanıcısına yanıt

    Oha cidden efsane bir şey ortaya çıkabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Games son yaptığı ücretsiz oyunlardan sonra ben de artık dayanamadım ve siteye göz attım. Normal oyunlar da Steam'e göre bayağı ucuz :) Şu an uygulamasını indiriyorum.

  • STEAM TEKEL STEAM ÖCÜ diye sektöre girip asıl tekelliği yaptığı için sevmiyorum.


    Bir oyunu ister steamden ister gogdan, kinguinden, g2adan ister playstoredan kafama göre istediğim yerden alabiliyordum. ve üstelik bu aldığım oyunları da STEAM'e gram komisyon-para vermeden steam üzerinde aktifleştirip yine steamin sunduğu cloud save - ekran görüntüsü - inceleme - başarım - kart - rozet vs vs gibi bir ton şeyden yararlanabiliyordum.


    ağır hitman sever bir insanım, her oyununa duyurulduğu gibi ön sipariş geçtim şimdiye kadar. saatlerimi gömdüm challange tamamlamaya speedrun yapmaya trophy kasmaya, peki sonuç? hitman 3 1 yıllığına sadece epicte olacak.


    yukarıda saydığım hiçbir yerden alamıyorsun. sadece oradan alacaksın. bunu şey gibi düşün, manavlar pazarı var, canın erik istiyor gidip alacaksın. tonla manav var. bi tanesinin hele baya müşterisi var. sonra cin fikirli dangalağın teki çıkıyor diyor ki "tüm erikleri topluyorum 1 sene ben satıcam".


    böyle bir saçmalık mı olur?



    benim tercihlerimi önemsemeyen firmalara ben de para kazandırmıyorum olay bundan ibaret. ve sırf bundan dolayı severek oynadığım rocket leaguei epic e geçtiği gibi bıraktım. epic satın aldığı gibi tek kuruş para yatırmadım oyuna.


    senin memnun etmen gereken oyuncu, oyun yapımcısı değil. neymiş steam %30 komisyon alıyormuş. banane abi. hatice bunlar, ben neticeye bakarım. sanki psn, xbox store falan %30 komisyon almıyor da bir tek steam alıyor.


    Steame para kazandırmak istemiyor musun? gogdan al. kinguinden al. g2adan al. playstoredan al. aaa bi dk. alamıyorsun, neden? çünkü epic exclusive oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 20 Aralık 2020; 5:40:6 >




  • Ben de kendi görüşlerimi yazayım. Epic aynen İtopya gibi. Neden? İtopya, teknolojik ürün satan siteler arasında en iyi indirimleri yapan firma. Ama ürün alanların yarısından fazlası İtopya'yi önermez. Niye? Çünkü bişey alırsınız 10 gün sonra kargoya verilir, müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız, İade süreci sıkıntılıdır vs. Epicde de aynısı var. Evet bedavaya çok oyun veriyor, oyunlarda cidden müthiş fiyatlar sunuyor. Ama launcherlari kaç senedir bir arpa boyu yol kat edemedi. Bak düşün. Epicte oyun taşıma diye bişey yok. SSDmde yer kalmadı oyunu tasiyayim diyeceksin. Yapamazsın :) Arkadaşlarımla sesli iletişim kuracağım de, yapamazsın. Sisteme giriş için kullandığı yöntem bile Google Authenticator. Seni temin ederim şu bedava oyun işini bırakıp uygulamasını biraz düzeltip adam etse, sepete oyun ekleme vs gibi şeyler gelse çok çok daha iyi yerlere gelirler. Evet Steam pahalı, oyuncu dostu değil haklısın. Ama Steam sürekli kendini geliştirmeye çalışan, sürekli yeni yeni özellikler getiren, sürekli kullanıcılarına kolaylıklar sağlayan bir platform. Bu yüzden Epic şuan ağzıyla kuş tutsa da kimseye yaranamaz. Önce biraz kendini geliştirmesi lazım. Dediğin gibi, ben de nerdeyse her oyununu alırım Epicin. Ama sorsan ne kadarını oynadın diye, hiçbirini derim :) Çünkü Launcheri bile insanı bunaltiyor Epicin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.