Şimdi Ara

Epic Games'in bugün ücretsiz vereceği gizemli oyun belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Epic Games'in bugün ücretsiz vereceği gizemli oyun belli oldu



    Epic Games bildiğiniz gibi 16 Aralık'tan 30 Aralık'a kadar her gün bir ücretsiz oyun hediye edecek. Geçtiğimiz saatlerde de ikinci oyun erişime açıldı.



    Ayrıca Bkz.Epic Games'in yılbaşı indirimleri başladı: 60 TL'lik kuponlar geri döndü



    Neon Abyss Ücretsiz



    Epic Games kampanyanın ikinci gününde oyunculara Neon Abyss hediye ediyor. Oyunun Steam fiyatı 60 TL. Oyunu yarın, yani 18 Aralık 19:00'a kadar hesabınıza eklerseniz oyun tamamen sizin olacak. Oyunun mağaza sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



    Neon Abyss



    Epic Games'in yarın vereceği ücretsiz oyun ise yine ne yazık ki belli değil. Ancak yine kurdelenin rengine göre tahmin edenler olacaktır. Yarının ücretsiz oyunu da 19:00'da erişime açılacak onu da yine 24 saat içerisinde hesabınıza eklemeniz gerekecek.











  • aaaa

  • Oh be sonunda güzel 2D bir oyun geldi. Valla Rayman ve Unravel ile tekrar 2D platformuna döndüm. Seviyorum bu türü.
    Buna burun kıvıracaklara söyleyelim, zaten çoğu oyunun AAA olmayacağını biliyoruz. En azından küçük oyunları bunun gibiler olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 17 Aralık 2021; 19:11:14 >
  • Birçok güzel 2d oyun var.

  • Neon 💩 hiçbir şeye benzemiyor hadi verebiliyorlar ise Back 4 Blood i versinler zaten bulut sistemleri sıkıntılı olduğu için Steam den 100TL daha uygun olmasına rağmen Epic Store'dan satın almayanlar var ....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle oyunlardan nefret ediyorum fakat bu neon abysse bi şans verin oldukça keyifli.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ücretsiz oyun vermek zorunda değil kimse. Ücretsiz oyun alıyorsunuz ve ona rağmen laf ediyorsunuz. Gerçekten garipsiniz.

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Epic Games'in bugün ücretsiz vereceği gizemli oyun belli oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatlerdir oynuyorum. Bildiğin The Binding of Isaac olmuş bu, tabii onun platform hâli. Öyle böyle bir benzerlikten söz etmiyorum, neredeyse her şeyi almışlar. Ama ben zaten The Binding of Isaac oyununu çok sevdiğim için bunu da sevdim.

    Aynı zamanda bu oyunu yapan firma zamanında telefonlar için Super Phantom Cat oyununu da yapmıştı. Severek oynamıştım ve çıktığı dönemde AppStore üzerinde önerilen oyunlar arasına da girmişti. Daha dün yine aklıma gelmişti Super Phantom Cat oyunu, ne tesadüf ki onu yapan firmanın yaptığı Neon Abyss yani bu oyun, bugün verildi. Oyun da zevkli, daha ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hemen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Yes sir. Emredersin efendim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ice tower verseydiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umit_22 kullanıcısına yanıt

    Hocam 2D oyundan nasıl bir zevk alıyorsunuz gerçekten merak ettim. Geçen gün eskiden oynadığımız Contra oyununu yapmaya çalıştım. Yaparken sıkıldım yemin ediyorum.

  • 2D oyunlar genellikle sana her bölüm farklı şekilde ilerlemeni sağlayan mekanikler sunar.

    Eğer iyi bir bölüm tasarımı olursa, her bölüm seni farklı bir evren karşılamış olur.

    Başka neler sayabilirim. Grafiklerin gerçekten uzak, masalsı olması size tam bir oyun oynadığınızı hissettirir. Yani size şu şu olmalı kaygısını vermez. Kendi içerisinde bir mantığı olur evrenin.

    Genellikle oyun mekanikleri ve tarzı sade ama çeşitli olur.

    Tabi bu saydığım özellikler iyi yapılmış bir 2D oyun içindir. İnsanlar bu tarza ilgi duymadığı için özenle yapılan oyun sayısı çok azdır piyasada.

    Arkadaşınız ile oynayabileceğiniz en güzel türlerden biridir.

    Bulmacaların en iyi yedirildiği oyun türlerindendir.

    Aslında oyun sektörünün en büyük sorunlarından biri, oyunun "oynamak" kavramından çıkıp tiyatroya veya gerçekçilik kaygısına dönmesidir.

    Ready Player One filminde denildiği gibi; " Gerçek Dünya, gerçek olan tek şeydir."





  • Umit_22 kullanıcısına yanıt

    "Aslında oyun sektörünün en büyük sorunlarından biri, oyunun "oynamak" kavramından çıkıp tiyatroya veya gerçekçilik kaygısına dönmesidir." Cok haklisiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umit_22 kullanıcısına yanıt

    Oyunlarda müthiş hikayeler dönüyor. Bu hikayeler sinema için çıksa gişe rekorları kırabilecek hikayeler. Hal böyle olunca da sanatsal anlatıma daha çok önem veriliyor ki bence verilmeli de. Üstelik bahsettiğiniz oynama ve oynarken eğlenme olayı da bana göre katlanarak devam ediyorum. Bir oyunu oynarken 1 sezonluk dizi izliyormuş gibisin ve karakteri direk sen kontrol ettiğin için ve bazen verdiğin kararlar gidişatı değiştirdiği zaman oyunla bir bağ kuruyorsun. Hiç unutmam COD serisinde bir hikaye geçiyordu. İki kişi çatıya çıkıyoruz ve birisini vuruyoruz. Sonra ki oyun serisinde ise vurduğumuz adamın yanındaki kişilerden birisinin aslında bizden birisi olduğunu öğreniyoruz ve onu oynamaya başlıyoruz. Müthiş bir hikaye dönüyor işin içinde kısacası. O yüzdendir ki sanatsal değeri de yüksek olmalı. Tabi bunlar bana göre.

  • Reis her akşam verilen oyuna özel başlık mı açacaksın.. Anasayfa haberlerinde 20 tane aynı haberi taşıyan epic konusu oldu.

  • geçen sene fs2019 u vermişti bedava. hala oynuyorum.

  • steam'in yeri ayrı ya, cs:go ve pubg gibi oyunlardan düşen itemleri pazarda satınca zaten oyun alabiliyorsunuz. doların artmasıyla daha da fazla kazandırır oldu..

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.