Şimdi Ara

EOS 550D -- BİLGİSAYARA BAĞLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni aldığım 550D'yi windows 7 ile çalışan bir bilgisayara bağlamak ne kadar zor olabilir ki????

Macbook pro'ma USB kablosu ile bağladım, kamerayı açtım ve zort diye tüm içeriği önümde idi... Buradan Apple firmasına böyle güzel cihazlar ürettikleri için bir kez daha teşekkür ederim..

Gelgelelim win7 ile çalışan desktopuma kamerayı USB'den bağladım ve aynı şekilde kamerayı açtım... sırasıyla:

- windows driver'i yükleyemedi, çünkü bulamadı..aygıt yöneticisi driver yok diyor.. internette de 550D için driver yok, canon'un sitesinde de driver yok..

- Gelen "EOS dijital sürücü diski" şeklinde fiyakalı isimli CD'nin içinde vardır belki dedim, orada da yok..

- Belki bir şekilde bu software driver'a ihtiyaç duymadan görüyordur kameranın içini dedim...ama nafile..

- Kitapçığına baktım, "sakın ha sowftware yüklemeden kamerayı bağlayıp açmayın" şeklinde bir uyarı var... ..ona da evallah dedik, herşeyi uninstall ettik, tüm registry temizlendi, bilgisayar ilk günkü gibi cillop oldu... Akabinde önce software yüklendi, daha sonra kamera bağlandı ve kameranın düğmesi açıldı....Yine yok.. O EOS utilty denen şey mümkün değil görmüyor kameranın içini...

- Hadi hepsini geçtim, "bilgisayar" sıfatında bir aletin en azından kameranın içindeki SD kartı bir disk olarak görmesi lazım ama o da gözükmüyor..

Nedir arkadaşlar bu EOS 550D'yi win7'li bir bilgisayara bağlamanın sırrı? Bir bilen varsa yardımcı olsun lütfen..

• EOS utility win7 update'ini de yaptım ama yine olmuyor..

Zaten software ile olmasına gerek yok, kamerayı bilgisayara USB ile bağlayınca kartın içini görmem lazım..

Acaba diyorum, kartı makinaya taktığımda formatlamamıştım.. Bundan dolayı mı windows görmüyor kartı? Macbook nasıl görüyor peki???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 19 Temmuz 2010; 12:16:53 >
  • bende saniyede buldu baska win7de denedin mi?
  • Denedim, hiçbir software yokken kamerayı bağladığında windows driver yüklemeye çalışıyor otomatik olarak...

Ama bir süre sonra driver yüklenemedi diyor..

Aygıt yöneticisinden driver update yap diyorsun olmuyor, driver yok diyor.. Aygıt yöneticisi kamerayı açtığında kısa bir süre için kamerayı diğer aygıtlr içerisinde görüyor, driver hatası veriyor ancak belli bir zaman sonra oradan da kayboluyor kamera, açık olduğu halde..

Hiç böyle birşey görmedim.
  • Problem sadece sizde galiba.Ben takıyorum ve "bilgisayarım" içinde hemen en altta klasör olarak görüyorum.
  • Makinadan USB modunu PC olarak ayarlayınca sürücü falan gerekmez direk kartı görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Makinadan USB modunu PC olarak ayarlayınca sürücü falan gerekmez direk kartı görür...

Makinada USB modu nereden seçiliyor? Öyle birşey bulamadım ben..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 19 Temmuz 2010; 13:55:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

quote:

Orijinalden alıntı: Zommby

Makinadan USB modunu PC olarak ayarlayınca sürücü falan gerekmez direk kartı görür...

Makinada USB modu nereden seçiliyor? Öyle birşey bulamadım ben..

Menüler de USB bağlantısı ile ilgili herhangi bir giriş yok mu...Harfler farklı olabilir...Bende 550D yok maalesef bakamıyorum...Benim makinalarda PC,PCT gibi modlar var...

Eğer usb ile ilgili bir mod yoksa bile ucuz bir kart okuyucuyla gene fotoları direkt olarak pcye atabilirsin...

Win7 ile ilgili olarak da şöyle bir şey yapabilirsin...Makinayı pc ye bağlı bırakıp win7 yi yeniden başlatırsan win7 otomatik olarak sürücüyü arayıp bulabilir...

• Win 7 bulamıyor, bir driver sorunu var.. Zaten 550D için internette geçerli bir driver YOK.

Card reader aldım....
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Win 7 bulamıyor, bir driver sorunu var.. Zaten 550D için internette geçerli bir driver YOK.

Card reader aldım....

En iyisini yapmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.