Şimdi Ara

Eos 450D Sahibi oldum yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dayım artık kullanmadıgı Canon 450d. Fotograf makinasını bana verdi bende güzel biri birbiri makine sahibi olmak ıstıyodum güzel oldu aslında. Şimdi sizlere sorularım olacak acemıyım en nihayetinde

Makine biraz karışık geldi birincisi. Çünkü modlar falan baya bı karışık. Portre ya da manzara kısımlarını biraz anladım ama harfler falan yazıyo onları cozemedim pek

Sonra bazen baya uzun basmama ragmen lens kendi kendine donup duruyo ama fotoğrafı çekmiyo ya da cekemıyo anlayamadım daha çok yenıyım yardımcı olabilecek var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bence makineyi sakince yere bırakıp önce temel fotoğraf bilgisi edinin; ardından üşenmeden makinenin kullanma klavuzunu okuyun ve gerisini pekiştirin. Bunları yapmazsanız öyle döner lens kendi kendine
  • diyafram enstantene ve iso kavramlarını öğrenip makineyi m modunda yani manuel kullanırsanız yavaş yavaş alışırsınız menü hakkındaki bilgi zaten kullanma klavuzunda vardır dayınızdan isteyin olmadı internetten de bulursunuz kullanma klavuzunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim İso diyafram gibi konuları az buçuk öğrendim ama manuel modda nasıl ayarların değiştirileceğini çözemedim maalesef. kullanma kılavuzu elimde yok ama internetten bulduğum kılavuzdada nasıl değiştireceğime dair bişey bulamadım ama yavaş yavaş çözüyorum
    Carraro Track 712 + Samsung Galaxy Note4/Note3/Note1-Xiaomi Mi Mix + Lenovo Z500
    Intel 4690K + MSI Z97 Gaming 5 + MSI GTX970 Gaming 4G + Corsair H80i + Corsair 4x4GB Vengeance Pro 1866mhz + Corsair Graphite 600T White + Corsair Gaming Series 600w + Corsair GS 128GB SSD + WD 1TB Black + WD 2TB Green HDD + Logitech G510 + Logitech G300 + Logitech F710 + AOC i2757FM (27inç)
    2014 Seat Ibiza Style 1.2TSI - DSG
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

makineyi kurcalamaktan korkma bozarsan fabrika ayarlarına dönersin zaten, kurcala kurcala ve kurcala sonra enstantene,diyafram ve ISO yu iyice sindir ve kendini sokaklara at

Daha bu gün buldum Manuel modda iken nasıl ayarların değiştirildiğini ve sürekli her şeyi değiştirerek nerdeyse tüm gün boyunca aynı pozu çektim :D o pozda biri önde biri arkada iki tane çikolatalı süt şişesi ama sanki biraz çözdüm

Bu arada amatörlüğüm değil biraz salaklığım var olayda :D alet 400D imiş

• m yi nasıl kullanıcagını ogren sonra a ve p den vazgecmessın zaten

Orijinalden alıntı: hakanlevent

m yi nasıl kullanıcagını ogren sonra a ve p den vazgecmessın zaten

Sanırım öyle olacak inşallah

Pazartesi günü bi stüdyoya gidicem nasıl ayarlandığını vs. öğrenmek için. Adam tanıdık ama genede yardımcı olmama ihtimali var inşalla olur

Orijinalden alıntı: PlutosDaddy

Eos 450D Sahibi oldum yardım !

Bence makineyi sakince yere bırakıp önce temel fotoğraf bilgisi edinin; ardından üşenmeden makinenin kullanma klavuzunu okuyun ve gerisini pekiştirin. Bunları yapmazsanız öyle döner lens kendi kendine

Karikatür bu saatte çok iyi geldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanlevent

studyoların cogu diyaframdan bile habersız

Ne yapmam lazım bunlar evde öğrenilir mi ? Galiba ben orjinal değerleri bozdum ve M'nin iyice içine ettim yani

www.bascek.com u oku

http://forum.donanimhaber.com/m_65611841/tm.htm böyle bir şey açtık ama bakar mısınız
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.