Ehheh sen herhal sürekli focus olayı açık dolaşıyon :) Şaka bir yana eğer patch ve son driverlara rağmen o tarz bir sorun yaşıyorsan sorunun cd ce olması büyül ihtimal. İşletim sistemin 98 ise de olabilir belki, bende 98 de yer yer takılmalar oluyordu, WinXp canavar gibin valla....
İşletim sistemi xp.Control tower bölümünde performance modunda yanı fsaa fln hepsi kapalı tahminen 5-10 fps oluyor kafayı yicem harbiden ya atıcam cd yi şimdi off.oynamak da istiyorum çokk.
beyler sıkıntı yaptım ya sistemde bi sorun olmasın tocarace driver 4x fsaa da fln 0 takılma şimdi gta vice city yukluyorum ınsallah takılma olmaz bende cd yi kırarım :Ç/
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CrUeLStrOKe</i> <br />acaba özellikleri kısıtlayınca bizde de çalışırmı ehe :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Geforce 2 mx400 de 800x600 antialiasing kapalı tüm detaylar açık çok rahat oynuyorum. Düşük sistemlerde çalışsın diye grafikler fazla uçmamış
XP 1800 128 RAM FX 5200 VAR FAKAT OYUNDA GRAFIKLER BIR SURE SONRA APTALLASIYOR BIRBIRINE GIRIYOR YOLLAR GORUNMUYOR NE YAPARSAM YAPIM HEP AYNI.. OYUNDA BIRDE BUG VAR OYUNU KURARKEN ILK GIRDIGINIZDE EKRAN AYARINI YAPABILIYORSUNUZ SONRADAN AYARLANMIYOR OYUNU YENIDEN YUKLEMEK GEREKIYOR.PATCH VAR DEDILER CEKTIK ONU O DA ORJINAL CDLERDEN YUKLEME YAPILIRSA CALISIYOR OYUN IYI AMA SONRA BIRAZ ARABA ILE ILERLEYINCE GRAFIKLER BIRBIRINE GIRIYOR..LANET OLSUN!.
SAYGILAR.
bir soru batuhano, sanırım sende benim gibi "Ghost" ile oynuyosun ancak morpheous'yardım için highwayde topuklarken "truck" diye bi bölüme geliyosun.bu bölümü load ederken windowsa düşüyorum.bo sorun konuştuğum bir çok kişide mevcut.sen böyle birproblemle karşılaştınmı?
Arkadaşlar bu truck bölümünün açlılmamasının nedeni crack dosyası tahtakaleden gelen bazı cdlerde crack yetersiz ne yazıkki crack dosyası 6.60 mb yer kaplıyor ve size e-maille yollayamıcam ama isteyene niobe ile bitirilmiş save dosyası gönderebilirim. Bildiğiniz üzere save dosyalarından geçilmiş tüm bölümleri açabiliyoruz ama crackı hatalı olanlar truck bölümünü açamaz zaten önemli bi bölüm değil arabayla tırı kovalıyoz sonra morpheus arabaya düşüyo filmdeki gibi truck bölümü bu kadar. Çok kısa oynayamayacak olanlar üzülmesin----------------- isteyen herkese niobe ile bitirilmiş save'i yollayabilirim 64kb lık bi dosya zaten--------------- siz sadece e-mail yazın
çok sağol togepi, belirttiğin üzere truck gerçekten zevkli olmayabilir ki oyundaki arabalı chase bölümleri gerçekten sıkıcı ve çok gürültülü.ancak save dosyasını alsam bile crack aynı şekilde kalacağından yine diğer bölümlere ulaşmayacağımı düşünüyorum.ancak her halükarda denemeye değer. teşekkürler... mahmut.karakis@denizbank.com
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme