Şimdi Ara

Enpara online yemek siparişine Yüzde25 indirim! Yılbaşına kadar devam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
8
Favori
22.873
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1TL lik karakartal uyeliginde de indirim kuponu veriyor mu
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    bugün yeni kartın bilgilerini internet şubesinde görüntüledim. yeni cvc ve son kullanım tarihi vermişler karta. 16 haneli kart numarası ise değişmemiş. o bilgilerle sipariş vermeye çalıştım yine aynı hatayı verdi. vazgeçtim ben hocam uğraşacak olan varsa buyursun uğraşsın. koca banka şu hatayı çözemedi helal olsun
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Hocam kart numarasının değişmesi lazım. Siz eski kartınızı komple kapattırıp yeni kart başvurusunda bulunmadınızmı ? Benim değişen kart ile eski kartın numaraları farklıydı.
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Dün YemekSepetinden 2 defa aradılar. Üç farklı 3D Secure sistemi varmış. YemekSepetinin kullandığı Full 3D Secure sistemiymiş, sizin kartınız bundan daha düşük olan Half 3D Secure ise sistem siparişinizi onaylamaz dediler. Bende Enpara' ya tekrar yazdım. Bakalım ne yapacaklar ? Sanırım eski kartlarda sorun yok. Ben kartım yeni değişti ama şu sorunu aşamadılar.
  • Dominos siparişi oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Dominos yemek değilmi hocam. Olması lazım. İsterseniz arayıp teyit alın.
  • Domino's tan bugün sipariş vermeye çalışırken bankanız onay vermedi tarzında bi uyarı aldım,var mı bu sorunla karşılaşan?

Yemeksepetinde yaşanan sorunun aynısı heralde, daha yeni almıştım kartı.

Henüz başka bi yerde denemedim ama büyük ihtimal benim kartta sorunlu kartlardan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gardıropfuat

Domino's tan bugün sipariş vermeye çalışırken bankanız onay vermedi tarzında bi uyarı aldım,var mı bu sorunla karşılaşan?

Yemeksepetinde yaşanan sorunun aynısı heralde, daha yeni almıştım kartı.

Henüz başka bi yerde denemedim ama büyük ihtimal benim kartta sorunlu kartlardan.

Birkaç hafta önce yemek siparişi vermek istediğimde benim kart da hata verdi. Ama diğer sitelerden alışveriş yaparken bir sıkıntı çıkmıyor. Misal dün Aliexpress'den sorunsuz sipariş verdim.
  • Belki de banka kartı kabul etmiyordur, bazı siteler kabul etmiyor(koton,ttnet en son öyleydi).

Umarım sorunlu değildir düzelttirmek pek mümkün değil sanırım yukarıda yazılanlara göre.

Teşekkür ederim cevabınız için.

• dominos sitesinden sipariş verebildim, güzel kampanya.
  • Sorun 3D Secure ile ödeme alan sitelerde hocam. Aliexpressten direk 3D Secure olmadan alışveriş yapiliyor. O yüzden direk para çeker. .. Bende yillardir aliexpressten alirim ama yemeksepetinden hata alıyorum. Duzeltemediler. ....

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Sorun 3D Secure ile ödeme alan sitelerde hocam. Aliexpressten direk 3D Secure olmadan alışveriş yapiliyor. O yüzden direk para çeker. .. Bende yillardir aliexpressten alirim ama yemeksepetinden hata alıyorum. Duzeltemediler. ....

hocam bende de aynı sorun mevcut. yemeksepetine özgü bir durum değil. merak edip gittigidiyorda denedim yine onay vermedi. enpara ile görüştüm bizde sorun görünmüyor siteyle görüşün falan dedi. yeni kartlarda sorun var galiba

• Aynen hocam. Yeni verilen kartlarda Enpara kabul etmesede sorun var. Hala dönüş yapmadılar. Olmazsa şansımı karti.komple iptal ettirip deneyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

Arkadaslar sikayet kaydi birakmistim. Musteri temsilcisi aradi cok ozur diledi yanlis bilgilendirmeden oturu. cuzdana para yuklemeler kampanyaya dahil kesin bilgi.

hocam cuzdan kesin ama birsey soracagım istedigimiz zaman harcayabiliyoruz değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

quote:

Arkadaslar sikayet kaydi birakmistim. Musteri temsilcisi aradi cok ozur diledi yanlis bilgilendirmeden oturu. cuzdana para yuklemeler kampanyaya dahil kesin bilgi.

hocam cuzdan kesin ama birsey soracagım istedigimiz zaman harcayabiliyoruz değil mi

evet
  • quote:

quote:

quote:

evet

cüzdan yüklemesi yaptım ama herhangi bir mesaj gelmedi iade vs kazandınız diye

• Cuzdan falan yuklemeyin indirim kuponu ile kuanilmiyor ve restoran sayisi az en guzeli her yemek basi odemek iade istedim cuzdan meblagini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceviz ağacı

quote:

quote:

quote:

evet

cüzdan yüklemesi yaptım ama herhangi bir mesaj gelmedi iade vs kazandınız diye

musteri temsilcisiyle konustum kesin bilgi. iade gelecek

• Vatansever Müslüman Türk kullanıcısına yanıt
    Nasil yani hocam? Cüzdan her siparişte TL olarak düşmüyormu her restorantta kullanilamamasi nasil o oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Nasil yani hocam? Cüzdan her siparişte TL olarak düşmüyormu her restorantta kullanilamamasi nasil o oluyor

Hocam cogu cevrim ici (online) odedigim lokanta yok ve indirim kodu kabul etmiyor direkt indirimsiz cekiyor cuzdandan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.