Şimdi Ara

ENPARA KREDİ KARTI GELİYOR. (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
25
Favori
74.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    ayın enparalısı olmak çok kolayki. 100 tl olsun başka hesabına at onu çek tekrar atm den enpara hesabına yatır. 1 ay içinde hiç mi bişey almıyonuz. 1 tl lik bişey al enkartınla tamam zaten ayın enparalısı oldun
  • Enpara sözleşmesinde açık açık tüm bankacılık işlemlerinin ücretsiz olduğu kalem kalem yazmışlar. Ben CepteTeb alırken baktığımda net bir şekilde ücretsiz denmiyordu. Sırf bu nedenle bile Enpara candır. Kredi kartı mevzusunu 9 ay önce ilk aldığım günden beri öneri kısmına yazıyorum. O zamandan beri çalışma yapıyorlar. Ayrıca sadece Ay'ın Enpara'lısı kullanması daha iyi olur diye de belirttim. Hem bedava avantaj sağlayayım hem de aktif olarak kullanmayayım diye bir olay yok beyler. Gidip 90 TL aidat ödeyip 20 TL yakıt parası çıkartmaya çalışmayın. Kafanıza hangisi uyuyorsa onu kullanın bu kadar basit.
  • Enpara kredi kartı Çıktı mı beyler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hevesinizi kırmak gibi olmasın ancak 2016 Nisan ayında yaptığım görüşmede yıl sonuna kadar kredi kartının çıkacağı konusunda bilgilendirilmiştim. Çokta güvenilir değiller bu söylemlerde bana kalırsa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartı aktif kullanıp kullanmayan kişileri ayırt etmek için saçma sapan ayın enparalisi zımbırtısina gerek yok.Bir çok şekilde tespit edebilir sanırım bunlar ki diğer bankalar nasıl yapıyorsa vardır bi yapılışı.

    Bu yüzden çok müşteri kaybettiler..birde sen gidersen banka batar Sanki diyen arkadaşları anlamıyorum...bir müşteri kapmak için 40 takla atan bu bankalar değil mi ? Bir bildikleri var herhalde 1 müşteri 1 müşteridir hesabı ;)

    Edit: aktif kullanan biriydim fakat usengeçlikten bazı maddeleri yapmadığım oluyordu.En azından bir şekilde aktif kullananlara kampanya gönderilmeli.Sacma sapan enpara dayatması değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 19 Temmuz 2017; 11:23:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://m.qnbfinansbank.enpara.com/kredi-karti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/pek-yakinda.aspx

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda bir sanalkart kullanım keyfi yaşayabileceğiz
  • cepteteb kredi kartı çıkartacaktım teb bankasına pek kanım ısınmadı diye çıkartmadım bi türlü en sonda da 50 bin limiti dolmuş zaten. Enpara umarız güzel kampanyalarla giriş yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gal Gadot Askım

    cepteteb kredi kartı çıkartacaktım teb bankasına pek kanım ısınmadı diye çıkartmadım bi türlü en sonda da 50 bin limiti dolmuş zaten. Enpara umarız güzel kampanyalarla giriş yapar.

    Ben de 50 bin limitine yetişememiştim, Garanti miles and smiles kullanıyorum , mil avantajları cok azaldı , enpara ya geçebilirim ben de
  • Kim ne diyorsa desin enparanın rakibi yok adamlar gerçekten 10 numara bir sistem yapmışlar ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyurun ;

    ENPARA KREDİ KARTI GELİYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marrusia

    Kesinlikle çöp bir kart.Ayin enparalisi sacmaligini hala savunan var kardesim bonus axess kampanya yapacagi zaman sana diyor mu gsm yukle atm den para cek.Enpara denilen sacmalik 2 3 sey veriyor bonusun yanina yaklasamaz.2 3 gsm ile,atmden para cekmeyle sanki is olucak.Sonuc olarak cop bir kart sadece euro biriktiriyorum birde arada para transferi yoksa albenisi yok.Yasal Kredi kart limitimi boyle sacma bankalarin kartlariylada doldurmaya gerek yok.

    Isbank,Yapikredi,Garanti,Axess olsa yeterli zaten kart limiti doluyor.

    Savunucam tabi kan emici ölücüler yüzünden kampanyayı olması gerekenden kısa tutuyolar.



    axess bonus dediğin kartlar ücretli kartlar tabiki kampanya için şart istemicekler karşılaştırdıgın şeye bak ya allah allah axess free de kampanyaya katıl bak nasıl kampanya başı 4,99 kitliyolar




  • Güzel haber.
  • ilk müşterilerinden biri ben olurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş Bankası İş'te Üniversiteli aidatsız kredi kartı kullanıyorum. Hiçbir kampanyası yok ama mobil uygulaması ve sanal kart olayı yüzünden iptal ettiresim gelmedi bir türlü. Birde arada taksitli alışveriş yapıyorum.



    Enpara kredi kartında da Spotify benzeri kampanyaları olursa kesinlikle geçerim. Umarım öğrenciye de verirler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Sen simdi bunlari yaparak aktif kart mi kullanmis oldun asil budur oluculuk :) 100 tl oraya at sonra geri al sonra 20 tl atmden cek sonra 10 tl gsm yukle bu ne yahu bu mu aktif kullanim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    maaşlı çalışan herkese maaş bankası bu imkanları sunuyor farkında mısınız
  • dikkat edersen ben arkadaşa tüya verdim aklimi kullandım bunları yaparakda ayın enparalısı olabilir diye. ben bunları yapmıyom enpara yı ana bankam olarak kullanıyorum. tüm birikimimi orda saklıyorum nakit harcamalarımı encard üzerinden yaparım faturamı öderim daha napayım kardeşim söylermisin beğenmiyorsanız kullanmayın.

    @extinct maaş müşteri olmadan da bunları yapabilen bi banka gösterirmisiniz bana? hangi maaş müşterisi olduğun banka 7500 tl atm günlük limiti tanımlıyor. hangi başka banka atmlerinden 1000 tl ye kadar ücretsiz para çekme imkanı veriyor söylermisin kardeşim? ben enpara fanı değil kullanıcısıyım ve çok memnunum ve bu devam ettiği sürece ana bankam olacak hep. kredi kartı çıksın ona da başvuru yapacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 19 Temmuz 2017; 14:50:47 >
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Bazi tutumlarini begenmiyoruz ve kullanmiyoruz ama senin yaptigin gibi kullananlari da yaftalamiyoruz. oluculuk dedin de soyleyeyim dedim sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.