Şimdi Ara

ENPARA KREDİ KARTI GELİYOR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
25
Favori
74.218
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar kendilerini vazgecilmez sanıyor herhalde, hasta olmamak elde degil böyle tiplere "ben giderim banka batar"bankanın isi gücü yok senin 3liralik googleplay indiriminle mi ugrasacak. Tribal kizlar gibi gidiyorum iste hıh diyince burada size yalvaracak değil banka, gidiyorsan git hala enpara konusunda ne isin var gittiysen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Logitéch

    Enpara bitti benim gözümde. Ne çıkarsalar fayda etmez artık.

    çok üzüldük kolu komşu oturup ağlıyoruz alt kattaki esnaf baktı ağlıyoruz oda geldi bizimle ağlamaya başladı hatta dayanamadı kan ağladı esnaf ya.
  • cepteteb hareketlendirdi bunları kesin. onlardan daha ii kampanyalar bekliyoruz..
  • enpara kampanyaları çöp oldu. başta iyi alıştırdılar bizi.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum size, hele ekşide ki sözde entelektüel cahilleri konuşmaya bile gerek yok...

    Herşeyi bi kenara atsalar enparanın, müşteri hizmetleri yeter yine..

    Cepteteb çok ekmek yemeli daha.. adamlara 6 aydır arızalı atmlerini bile anlatmaktan yazmaktan yoruldum..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara'ya karşılık Cepteteb vs. gibi olması rekabet açısından iyi ama adamlar tam bir rezalet. Ek karta para vermeyeyim diye aidatsız kredi kartı talep etmiştim, geldi, kullanabilmem için internet şifresi almam lazımdı, adamları aradım kullanamıyorum internet şifresi verin diye, adamlar bana "şubeye gidin" dedi. Dedim ki bu cepteteb şubesiz bankacılık değil mi? evet dediler, ee niye şubeye gidiyorum o zaman versene işte şifremi dedim yok veremiyoruz falan dediler 3 gün çabaladım en sonunda kullanamadan kapattırdım. Adamlar daha şifre vermekten aciz her tarafı kampanya olsa ne yazar. Bir de faiz lobisi elemanları türemiş, oradan enpara ya yükleniyorlar ki boş goygoy yapıyorlar. Kullanmıyorsan, beğenmiyorsan bu konuda ne işin var, git ing kullan, cepteteb kullan.
  • Herşeyden önce bir sanal karta ihtiyaç var,
  • tüm bankalardan alınabilecek toplam kart limiti var. o yüzden başvurunuz reddedilebilir.
  • Hadi bakalım göreceğiz gelir mi gelmez mi?
  • Aktif Enpara kullanıcısıyım, belki de ilk müşterilerinden biri bile olabilirim (Yalan olmasın 2012 sonu falan üye oldum), ciddi bir mevduat tutuyorum hesabımda, bazen gecelik bazen 3-5 günlük faizlerde falan değerleniyor param.
    Düzenlide kullanıyorum, havalesi, eftsi, ödemeleri falan hepsini kendilerinden yapıyorum.
    Fakat bir banka gibi, bir şube gibi olmuyor arkadaşlar, benim kredi skorum düşük malum ticaret yapıyoruz bazen ödemeler kaçıyor (hiç kara listeye girmedim), günleri sarkıyor, ucu ucuna döndüğümüz zamanlar olduğu için başımıza her zaman geliyor bu işler.
    Şahsen maaşlı bir çalışan gibi düzenli bir ödeme şeklim yok, en basitinden garanti kredi kartımı daha dün ödedim tam 14 gün gecikmeye girmişti son ödeme tarihinden itibaren. Ha çekimizi, kredimizi asla geciktirmiyoruz, fakat yalan söyleyecek değilim, kredi kartları ve ek hesaplar mutlaka kaçıyor ve şahsi skoru etkiliyor. Şimdi geleyim enpara ile ilgili duruma, yaklaşık 130 küsür bin param duruyor hesapta hiç altına düşmez, artar ama eksilmez bu yaklaşık 3 yıldır hep böyle, evvelinde de bu kadar olmasada bunun yarısı kadar her zaman olurdu.
    Ben garanti ile çalışıyorum enparaya ek olarak, ne vakit kredi ihtiyacım olsa gelir beyanım ile şube kullandırır krediyi (inisiyatif ve şube onayı ile), enpara da ise ek hesap bile açamıyorum.
    Kısacası bir şube kadar faydalı olmuyor bazı durumlarda, ha herşey ücretsiz gerçekten çok güzel, bu yüzden tüm ödemelerimi falan enparadan çeviriyorum ama gelgelelim işte şube gibi güzel iletişimi ve çözüm sunma durumu yok, düz mantıkla ilerliyorlar.
  • Alt tarafı bir kart çıkaracaklar. aylardır neyin tatavasındalar acaba?
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    yıllardır
  • Yaklaşık 4,5 senedir ayın enparalısı şartlarını sağlayacak kadar kullanıyorum, kredi kartı gelirse alırım. Ama şu şartlarla,

    Kampanyalara kredi kartlarını dahil edecekler.
    Sanal kart uygulaması olacak.
    Ücretsiz hizmetleri devam edecek.

    Çok şey istemiyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeroDreams

    Aynen katılıyorum size, hele ekşide ki sözde entelektüel cahilleri konuşmaya bile gerek yok...

    Herşeyi bi kenara atsalar enparanın, müşteri hizmetleri yeter yine..

    Cepteteb çok ekmek yemeli daha.. adamlara 6 aydır arızalı atmlerini bile anlatmaktan yazmaktan yoruldum..



    O ekşi'deki insanlar neden memnun değiller atıp tutmadan önce bi' araştırın isterseniz. Ani dolar yükselişinde geçtiğimiz sene kaç defa dolar bozdurmaya izin vermeyip insanları mağdur etti enpara haberiniz var mı?

    İlk seferinde teknik hata dediler bazı kişilerin dolar bozduramadığı zaman kaybettiği farkı telafi ettiler. Ancak teknik arıza dedikleri şey bir defa olmadı iki defa olmadı. Hep de doların ani yükselip insanların bozdurmak istedikleri zamana denk geldi nedense...
  • Atıp tuttuğumuz yok neyse onu yazarız biz..mükemmel banka yoktur dünyada

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cepteteb ile aldatıyorum kendisini son zamanlarda
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeroDreams

    Atıp tuttuğumuz yok neyse onu yazarız biz..mükemmel banka yoktur dünyada

    Bu konuda mükemmel olacaklar kardeşim. Adamların tek işi ve en çok övünüp reklam yaptıkları şey çevrimiçi hizmet vermek. Bana "internet bankacılığı"yız diye reklam yapıp dolar yükseldiğinde teknik sorun yaşıyoruz diyemezler. Bir defa derler iki defa derler ama üçüncüyü diyorlarsa bunun adı teknik sorun değil şark kurnazlığıdır. Ben de 3-4 yıldır kullanıyordum ama babamın bankası da değil. Mükemmel banka yoktur, bunlara katlanılır da demem.
  • Yakın zamanda kredi kartı çıkacak ve baya kampanya yapacaklarını bildirdiler teşekkürler enpara 2 yıldır kullanırım hiç sorun yaşamadım.

    Cepteteb şimdi Kredi kartı ücreti almaya devam ediyor ayrıca her faturadan ekstra ücret tahsil ediyorken Enpara çakması bankacılık ürünlerinden uzak duruyorum teşekkürler Enpara

    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/kredi-karti.aspx

    https://www.qnbfinansbank.enpara.com/urunler/pek-yakinda.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=pekyakinda
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Bir anca önce gelsin artık. Muhtemelen bir enpara klasiği olarak kart aidatı olmaz, çıktığı gibi ben de başvurmayı düşünüyorum. Fakat kampanyalar bakımından Axess, Bonus, World ile baş edebileceğini pek düşünmüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 15 Temmuz 2017; 0:34:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanı nerde kkartı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.