Şimdi Ara

English Time Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar , iş yerinden bir arkadaşın tavsiyesiyle beyoğlu english time dan 3+1 kur satın aldım daha doğrusu sözleşmeye imza attım . fakat eve gelip küçük bi araştırma yaptıktan sonra bir sürü şikayet mesajı olduğunu gördüm . bir çoğu ya mahkemeye verilmiş yada bir şey öğrenememekten yakınıyor . benim arkadaş turistlerle güzel ingilizce konuşuyor az buçuk benimde ingilizcem var anlıyabiliyorum fakat forumlarda gezen mesajlar hem canımı sıktı hemde tırstırdı şuan sınıf açılması için öğrenci bekleniyor sanırım 1 haftadır bekliyorum .

Ne önerirsiniz

• yapacak birşey imza atmışın zaten dönüşün yok artık time dan.... arkadaşın muhtemelen çok eskiden eng.time gitti eskiden ark.ım benm de var oda memnun ama geçen sene giden ark.ım + yazanlar
  • nasıl yani imza attınca körü körüne hizmet alamasanda para ödemek zorundamısın , bana mantıklı gelmedi .
  • up
  • Sözleşmeye ve senede imza attıysan geri dönüşü yok çok fazla. Ha olur ama uğraştırırlar seni.

1 aya yakın beklersin. Hele ki yaz dönemi öğrencinin en az olduğu dönemler. Eylül'e kadar yolu var.
  • bu hafta açılıcak sınıf dediler, geçen gittiğimde haftaya sarktı dediler , eğer bidahaki hafta sonuna kadar haber alamazsam gidip kaydımı iptal ettiricem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nexia

bu hafta açılıcak sınıf dediler, geçen gittiğimde haftaya sarktı dediler , eğer bidahaki hafta sonuna kadar haber alamazsam gidip kaydımı iptal ettiricem .

tipik bir english time
  • becurious kullanıcısına yanıt
    Ankara english time dil eğitim kursuna yapmış olduğum kaydı iptal ettirmek istediğimi söylediğimde bana form doldurup merkezden iptal onaylanırsa vermiş olduğum ücreti iyade edeceklerini onaylanmazsa iyade edilmeyeceğini söylediler ister veririz ister vermeyiz gibi bir tavır sergiliyorlar isterseniz şikayetci olabilirsiniz diye kendilerine o kadar güveniyorlar ki bunlara güveni kim veriyor yani ben vermiş olduğum ücreti alamıcakmıyım.Başlangıçda bir sürü vaatte bulundular hiçbir sözünde durmadı sakın sizde düşmeyi arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vray3

Ankara english time dil eğitim kursuna yapmış olduğum kaydı iptal ettirmek istediğimi söylediğimde bana form doldurup merkezden iptal onaylanırsa vermiş olduğum ücreti iyade edeceklerini onaylanmazsa iyade edilmeyeceğini söylediler ister veririz ister vermeyiz gibi bir tavır sergiliyorlar isterseniz şikayetci olabilirsiniz diye kendilerine o kadar güveniyorlar ki bunlara güveni kim veriyor yani ben vermiş olduğum ücreti alamıcakmıyım.Başlangıçda bir sürü vaatte bulundular hiçbir sözünde durmadı sakın sizde düşmeyi arkadaşlar...

sakın beklemeyin , hemen ihtarname çekin . paranızı ancak bu şekilde geri alabilirsiniz . Neden mi kendilerine güveniyorlar ? ortada 3-4 milyar bi para , mahkemeye gidilse avukatlık ücreti de o kadar tutuyor . Bunu bildikleri için ve istedikleri gibi at koşturdukları için bu güvene sahip oluyorlar . Bulunduğunuz il / ilçenin milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunabilirsiniz .

• @nexia dostum, sizin kurs işiniz noldu? İptal edip paranızı alabildiniz mi? English Time hakkında araştırma yaparken konunuzu gördüm. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .MiSa.

@nexia dostum, sizin kurs işiniz noldu? İptal edip paranızı alabildiniz mi? English Time hakkında araştırma yaparken konunuzu gördüm. :)

evet paramı çatır çatır aldım
  • valla kimi hiç istemez gitmek kimide gitmek için can atar (mesela ben)... bende tekrar kur aldım english timedan... level belirleme sınavından sonra başlıcam eğitimlere...
  • nexia kullanıcısına yanıt
    Paranızı nasıl aldınız bende kayıt yaptım ama kurslara katılamıyorum. Kaydımı almak için çözüm arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • English Time'ın hangi şubesi olursa olsun sakın kursunuz başlamadan paranızı ödememenizi tavsiye ederim. Öncelikle size şu zaman kurs başlayacak diyorlar, o arada yeterli kursiyer bulamazlarsa bir sonrakine sarkıtıyorlar. Bu arada siz aylarca kursunuzun başlamasını bekleyebilirsiniz. Hangi mevsim olduğu önemli değil.

Türk öğretmenlerin verdiği ön kursda problem olmuyor, zaten onunla öğrenci topluyorlar. O da zaten bir haftalık falan. Asıl kurs ondan sonra başlaması gerekiyor ama sizi o sırada bekletiyorlar

Tamamen sahtekar ve duyarsız bir firmadır. Bu arada paranızı geri alabilmeyi unutmanız lazım.

Verdikleri ingilizce kurs da bir işe yaramaz.

Forumlara bakın en çok onlardan şikayet var
  • İstanbul Lisan Merkezini öneririm kaliteli ve profesyonel hocalarla çok güzel eğitim veriyorlar.

ingilizce kursu
     English Time Hakkında ?

• Selam arkadaşlar ben 1-2 ay önce kayıt yaptirdim 100 tl de kapora verdim fakat işten ayrilmam nedeniyle kaydimi iptal ettirmek istiyorum baslangicta imzalari attım bende herkes gibi ama kursa gitmek istemiyorum.Nasıl kurtulurum bana yardımcı olabilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.