Şimdi Ara

Engin Baytar, Gabriç, Tayfun ve Jaja

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu Engin denen adam neden iyileşmiyor yahu? Ne oldu bu adama sakatlığı nedir? Tayfun ve Gabriç iyileştilerse neden 18'e bile alınmaz? Jaja 3 maç oldu neden hala oynatılmaz? Barış Ataş denen kasabı takıma kim neden transfer etti çok kart görür.


    Bunlar Şenol Hoca'ya yönelik eleştirilerim. Kadroyu çok yönlü kullanmıyor devamlı oyuna giren çıkan aynı...Gabriç ve Tayfun'un ilk 18'e girebilmesi lazım artık.



  • Engin sakatlandığında 1 ay yok demişlerdi o 1 ay daha dolmadı.
    Tayfun çok büyük saktlık geçirdi form tutuyor snaırım.
    Gabriçi bilmiyorum ben de çok merak ediyorum neden oynamadığını.
    Jajayı ise hoca sanırım şuanlık yeterli grmüyor.Birisinden de antremanlarda
    çok çalışmadığını duydum ama doğru mu bilmiyorum.
  • tayfur gabriç ve jajayı çok merak ediyorum jajanın vucud dili hiçi iyi şeyler söylemiyo bana o konuda baya endişeliyim. glovacki sakat egemen nerdeyse her maçda sarı kart görüyo. ilerde çok sorunlar çekebiliriz.
  • Şenol hocaya kurban olun siz . Sanki o bilmiyor kimin oynayıp oynamaması gerektiğini . Ne adamlarsınız , performansı iyi olsa oynatırdı adam niye oynatmasın
    dün yattara , alanzinho, colman gibi oyuncular kötü mü oynadı . Ya da burak kötü mü oynuyor . Elinde sihirli değnek gibi bişey var , performansı düşük olan oyuncular birden çıkışa geçti. Takım gibi oynamaya başlandı.
    Teofiloda bence çok ısrar etmicek . Jaja daha iyi bir forvet . Ama 3 maçta 5 gol atmış adamı kenara alması haksızlık olurdu . O oyuncuyu da kaybederdi. Jaja biraz form tutsun bence trabzonun umutla birlikte forveti olucaktır
  • Ya daha 1 ay dolmadıda takip ediyorum habire Engin düz koşu yaptı Engin salonda çalıştı Engin takımdan ayrı çalıştı ama devamlıda çıkıyor idmanlara. E Gabriç bir yandan milli takıma çağrılıyor ama bir yandanda bizde 18'e giremiyor...Jaja konusuna gelince kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı neden derseniz şayet Şenol Güneş herkesin merak ettiği ve birşeyler beklediği bir transferi 3 maçın üçündede 5 dakika dahi oyuna sokmaya değer görmüyorsa ya bu oyuncu beklenildiği gibi değil ya da Şenol Hoca bizimle dalga geçiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Uqur.

    Şenol hocaya kurban olun siz . Sanki o bilmiyor kimin oynayıp oynamaması gerektiğini . Ne adamlarsınız , performansı iyi olsa oynatırdı adam niye oynatmasın
    dün yattara , alanzinho, colman gibi oyuncular kötü mü oynadı . Ya da burak kötü mü oynuyor . Elinde sihirli değnek gibi bişey var , performansı düşük olan oyuncular birden çıkışa geçti. Takım gibi oynamaya başlandı.
    Teofiloda bence çok ısrar etmicek . Jaja daha iyi bir forvet . Ama 3 maçta 5 gol atmış adamı kenara alması haksızlık olurdu . O oyuncuyu da kaybederdi. Jaja biraz form tutsun bence trabzonun umutla birlikte forveti olucaktır


    Evet bal gibide kötü oynadı bu oyuncular. Colman iki maçtır sürünüyor. Alanzinho dün ikinci yarı oyundan alındı sayesinde sol taraftan bir golde yedik. Yattara 1 gol bir asist onun dışında eh işte. Burak hep kötü zaten. Takımda hep iyi oynayan sadece Selçuk, Serkan, Egemen ve Glowacki...Ceyhunda fena değil ama diğerleri dün döküldü resmen. Ben zaten birşey demiyorum kazanıyoruz çok şükürde e artık biraz rotasyon yapsın insaf adamların nefes alacak halleri kalmadı yürümekte bile zorlandı bazıları.




  • Colman ıyılestırme ıstemıs senol hoca bunu reddetmıs(bencede haklı once sozlesmesı bıtsın ozaman gorusulur boyle arada ıyılestırme fılan herkes ıste) o yuzden bıraz ısteksız gıbı. Alanzınho bıraz yorgunlugun kurbanı kırılgan yapısı var.Engın sakat kendısıde sureklı acıklama yapıyor oynamaya cok ısteklı ama ıyıce ıyılesmeden yattara gıbı tekrar sakatlamaktan korkuyorlar malum her mac sert gecıyor.Gabrıc transfer olmak ıstedıgı ıcın ıdmanlarda fılan cok ısteksız davranıyormus bu yuzden senol hoca transfer donemınde kızaga cekmıs.Tayfun ıyılestı yıne sakatlandı ne oldugu belırsız.Jaja ıse henuz oynayacak durumda bır mac gelmedı sansına hep zor maclar geldı ankaragucu guzel kadro kurdu zor mactı bu sene lıgın flash takımı olabılır ıyı yonetılırse sonra lıverpool sonra fener sımdı yıne lıverpool ama antalya macında sahada olur en azından 1 yarı bencede bu maclarda yenı tansfer olmus bırısı oynamamalı herkes szmkowıak degılkı pat dıye gelsın 11 e gırsın hoca ıdmanlarda degerlendırıyordur mutlaka.Burak zaten artık zor gırer 11 e ınsanı delı edıyor.Barıs memıs kıralık verılecekmıs.Lıg tv yayınında jajayı sordular baskana oda cok ıyı sol ayak var ıdmanlarda reklam tabelalarını devırıyor dıye acıkladı :D




  • Engin kafadan sakat benim bildiğim.çok sorunlu bir oyuncu
  • Bizim kulüp doktoru aynı oldugu müddetçe sorun yaşarız oyuncularımızla.Yattara nın açıklamasını dinlemedinizmi?Geçen sene sakat sakat oynatmışlar,az kalsın futbola veda edecektim diyor.
  • O huyunu yavaş yavaş atıyor gibi inşallah gecen sene yaptıklarını yapmaz son zamanlarda gayet ıyıydı. Bırısı soylemıstı turkıyede futbol ogrettıklerı kadar psıkolojık destek vermelerı lazım yetenekler bosa gıdıyor dıye bu batuhan serdar ozkan bızım barıs engın fılan gıbı futbolcular ıcın soylemıstı.Serdar balıde barıs ıcın en ıyı arkadası batuhan gelecegı onun gıbı demıstı haklı adam.Iyıce kılo aldı o kadar yıldız olacak dedık sımdı kıralayacak takım aranıyor yazık valla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.