Tamamen ekonomiden dolayı ben ve bir çok insan sanal kumara başladı. Oynayanlar bilir en az 100 lira ile oyuna giriyorsun. Şuan ki ekonomide 100 lira hiçbir şey. Herkes kafasından hesap yapıp ona göre para atıyor. Dün akşam marketten 2 cips,1 luppo,10 midye ve 7 tane browni aldım 228 lira para ödedim. Allahtan evde kola vardı birde kola alsam 300 lira ödeyecektim.
Paranın değerinin olmadığı yerde cebimde fazladan 300-500 lira olması artık önemli değil onu kumarda katlama ya çalışıyorum. Benim gibi ufak paralarla oynayan insanlara bakıyorum ben dahil hiç birimizin derdi kumardan zengin olmak değil. Arkadaşım 1000 attı 3000 bin yaptı gitti istediği montu aldı. Ben 200 attım 1200 yaptım istediğim ayakkabıyı aldım. Ha ben şunu açıkça söyleyeyim ben şimdiye kadar 1-2 ayakkabı, arkadaşım 2-3 mont parasını kaybetmiştir. Arkadaşım 1+1 eve çıkmıştı kirası 6 bin lira. Aylık yemek,fatura vs gibi ihtiyaçlar 3 bin lira. Asgari ücret alıyor arkadaşım 11.4 iken adamın geriye 2.4 lirası kalıyor. 1000 lirada sigarasını saysak 1400 kaldı. Bu parayla ne yapabilir ki? Bilgisayar,telefon alsa aylık taksitlerini ödeyemeyecek. Adamda mecburen kumara giriyor. Bira yerine viski parasını çıkarmaya çalışıyor. Umarım birşeyler anlatabilmişimdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim